TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2002. aug. 7. 9h:25'
EZ A 373. JÁTÉKHETED, 369. FORDULÓD
374. játékheted kezdete: aug. 15.
A következő fordulódat azonnal
betápláljuk, amint megkapjuk.
KALANDOZÓ: #1026
SZÁMLA : XXXX
ZSETONOK : 427

WIFTOHI EL DOHREN KALANDJAIlm 905 6 6 mozogsz 905 6 6
Minden lépés után igen alaposan körbevizsgálódsz, hogy nem csapdagyanús-e a környék, minden ismert típus után kutatsz. Bátran haladsz tovább. Egy gyémánykemény adamantit ajtó állja utadat. Lenyomod a kilincset: Sajnos be van zárva. Nincs más lehetőséged: megpróbálod az ajtót erővel betörni. Azonban bárhogy is erőlködsz, nem jársz sikerrel. Hmmm. A végső megoldás a gázzá alakulás! Átsuhansz az ajtó alatt, majd a túloldalon visszaalakulsz. [-10 TVP] Végre eljutottál a mágus szentélyébe. Enyhe félhomály honol a teremben. A mágus éppen egy újabb térkapu fentartásán küszködik. Ezt nem hagyhatod! [6. PONT.] Halk, zümmögő hangot hallasz, amint rálépsz az előtted levő kőlapra, majd a következő pillanatban valami borzasztó szívóerő tapad rád! Dermedten tapasztalod, hogy mágikus energiaforrásaid kimerültek [-514 varázspont]. Rövid szisszenés, de mire felkapod a fejed, már egy apró, nedves tüskékkel teli finom háló zuhant rád. Nem okoz komoly sebet, kacagsz. Aztán érezni kezded a bénító mérget, amely a tüskékre volt kenve... [-6 támadás] Egy Thargodan légiós lakik itt. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a Thargodan légiós jobb karját. (5 támadással 51 életpontot sebezve.) Meglengetve a Pusztítás Botját a másikra rohansz. Pusztítás Botjával párszor keményen megütöd a Thargodan légiós testét. (5 támadással 169 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+34 életerő). Ellenfeledre tűzeső varázslatot lősz. 171 életpontot sebeztél. Zombilapítóval párszor súrolva eltalálod a Thargodan légiós testét. (3 támadással 48 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). A Thargodan légiós többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 56 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 43 életpontot vesztesz.) Vad döféseivel a Thargodan légiós nyilvánvalóan a földre akar dönteni. (2 támadástól 10 életpontot vesztesz.) Pusztítás Botjával többször eltalálod a Thargodan légiós testét. (5 támadással 152 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+31 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzeső. 167 életpontot sebeztél. Zombilapítóval gyengén megütögeted a Thargodan légiós jobb karját. (3 támadással 49 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). A Thargodan légiós csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (2 támadástól 44 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós a bal karodba mélyeszti hegyes fogait! (1 támadástól 54 életpontot vesztesz.) Néhány döfést kapsz a jobb karodba. (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) Te itt életveszélyben vagy. Olyan gyorsan futsz el, hogy ellenfeled csak döbbenten áll és bambán bámul utánad. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Összetörsz 1 varázskövet. (+100 varázspont.) Megújítod az áldomás varázslatot. [-13 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-16 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [+2% teo] Ismét a térkép szerinti 5. pontnál vagy. Végre eljutottál a mágus szentélyébe. Enyhe félhomály honol a teremben. A mágus éppen egy újabb térkapu fentartásán küszködik. Ezt nem hagyhatod! [6. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy Thargodan légiós. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz kiplasztikázod egy kicsit.

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzgolyó. 328 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). [+1% tau] Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a Thargodan légiós gigászi testét. (4 támadással 57 életpontot sebezve.) Megmarkolva a Pusztítás Botját a másikra rohansz. Pusztítás Botjával párszor keményen megütöd a Thargodan légiós gigászi testét. (5 támadással 168 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+34 életerő). Távolról tűzeső varázslatot lősz a másikra. 160 életpontot sebeztél. Zombilapítóval gyengén megütögeted a Thargodan légiós fejét. (3 támadással 29 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Egy villámkéz varázslatot dobsz ellenfeledre. 83 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+4 életpont). [+1% teo] A Thargodan légiós néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 55 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós beleharap a kezedbe. (1 támadástól 46 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós többször beléd döfi a szarvát. (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) Pusztítás Botjával néhány helyen meghorzsolod a Thargodan légiós jobb karját. (3 támadással 78 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Üdvözlésképpen egy tűzeső varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 181 életpontot sebeztél. Zombilapítóval épp hogy eltalálod a Thargodan légiós jobb lábát. (1 támadással 8 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámkéz. 66 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+4 életpont). [+1% teo] A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 64 életpontot vesztesz.) Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 33 életpontot vesztesz.) A lény kiszakít belőled egy részt, és gyorsan behabzsolja. Még 45 életpontot vesztettél. Néhány döfést kapsz a jobb karodba. (2 támadástól 9 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. 9363 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-13 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [+2% teo] Híján vagy a varázsenergiának - gyorsan összetörsz 1 varázskövet. (+100 varázspont.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-16 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [+1% teo] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy Thargodan légiós! Itt csata lesz.

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy tűzgolyó varázslat. 332 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+4 életpont). [+2% tau] Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a Thargodan légiós fejét. (4 támadással 48 életpontot sebezve.) Meglengetve a Pusztítás Botját a másikra rohansz. Pusztítás Botjával többször eltalálod a Thargodan légiós testét. (5 támadással 180 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+37 életerő). Egy tűzeső varázslatot dobsz ellenfeledre. 176 életpontot sebeztél. Zombilapítóval gyengén megütögeted a Thargodan légiós testét. (3 támadással 41 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Távolról villámkéz varázslatot lősz a másikra. 58 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). [+3% teo] A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 72 életpontot vesztesz.) Ellenfeled fogaival elkapja a jobb lábadat. (1 támadástól 57 életpontot vesztesz.) Iszonyatos fájdalmat érzel, ahogy a karmok kitépnek belőled egy darabot. Még 39 életpontot vesztettél. Vad döféseivel a Thargodan légiós nyilvánvalóan a földre akar dönteni. (2 támadástól 10 életpontot vesztesz.) Elmegy a kedved a harctól. A mennydörgő istennyila hibernált lajhár hozzád képest. Te is meglepődsz, hogy milyen gyorsan magad mögött hagyod a lényt. Megújítod az áldomás varázslatot. [-13 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-16 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [+2% teo] Ismét a térkép szerinti 5. pontnál vagy. (Felt. gyógyítás:) Elmormoltad az azonnali gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+118 életerő). [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [+3% teo] Felhasználod a manakristályt. (+500 varázspont) (Felt. gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az azonnali gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+103 életerő). [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). (Felt. gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az azonnali gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+114 életerő). [-15 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [+2% teo] [45 pontot használtál fel, van még 256.]

lm 6 6 6 mozogsz 6 6 6
Végre eljutottál a mágus szentélyébe. Enyhe félhomály honol a teremben. A mágus éppen egy újabb térkapu fentartásán küszködik. Ezt nem hagyhatod! [6. PONT.] Egy Thargodan légióst pillantasz meg. Itt csata lesz.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzgolyó varázslatot. 333 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+4 életpont). [+1% tau] Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a Thargodan légiós bal lábát. (5 támadással 46 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a Pusztítás Botját ellenfeledre rontasz. Pusztítás Botjával párszor keményen megütöd a Thargodan légiós fejét. (5 támadással 141 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+29 életerő). Egy tűzeső varázslattal köszöntöd a másikat. 190 életpontot sebeztél. Zombilapítóval néhányszor súrolod a Thargodan légiós testét. (3 támadással 38 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámkéz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 62 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [+2% teo] A Thargodan légiós többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 47 életpontot vesztesz.) Ellenfeled fogaival elkapja a jobb lábadat. (1 támadástól 61 életpontot vesztesz.) Húsodat át- meg átjárja a Thargodan légiós szarva. (2 támadástól 10 életpontot vesztesz.) Pusztítás Botjával súrolod a Thargodan légiós jobb lábát. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzeső varázslatot. 184 életpontot sebeztél. Zombilapítóval csak érinted a Thargodan légiós gigászi testét. (1 támadással 7 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2 életerő). Ellenfeledre villámkéz varázslatot lősz. 59 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). [+2% teo] A Thargodan légiós néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (2 támadástól 38 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 38 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós többször beléd döfi a szarvát. (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. 9363 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-13 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-16 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [+3% teo] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Egy Thargodan mágus lakik itt. (ld. enc.) Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy agytaposás varázst. Gyógyulsz (+4 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod elektromos pajzs varázslatot rak magára. Üdvözlésképpen egy tűzgolyó varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 330 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+4 életpont). [+1% tau] Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy szárazság. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy sorvasztás varázslatot. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy Asylux átka varázslat. Semmi hatás! Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a Thargodan mágus testét. (4 támadással 78 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. Pusztítás Botjával párszor keményen megütöd a Thargodan mágus fejét. (5 támadással 216 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+44 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzeső varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 195 életpontot sebeztél. Zombilapítóval gyengén megütögeted a Thargodan mágus jobb karját. (3 támadással 53 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámkéz varázslatot lősz. Semmi hatás! (úgy látszik elektromos pajzs védte a csupasz testét.) Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [+1% teo] Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy Asylux átka varázslatot. Kaptál egy szopókövet! Ellenfeled szárazság varázslatot lő rád. 28 életpontot vesztettél. Borzalmasan szomjazni kezdesz. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy Asylux csapdája varázslatot. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Pusztítás Botjával megpöccinted a Thargodan mágus jobb lábát. (1 támadással 47 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Távolról tűzeső varázslatot lősz a másikra. 187 életpontot sebeztél. Zombilapítóval súrolod a Thargodan mágus lilán pulzáló lábát. (1 támadással 13 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+3 életerő). Távolról villámkéz varázslatot lősz a másikra. Sajnos nem hatott ellenfeledre. (elektromos pajzs van rajta.) Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [+2% teo] Egy Asylux átka varázslattal köszönt csatapartnered. Kaptál egy szopókövet! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy szárazság varázslat. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy sorvasztás varázslatot, majd rád küldi. A Thargodan mágus szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. A következő kincseket találtad: egy xirnox szív és 5 gyenge méreg [gyenge méreg ládikóba-> 5 arany, -2 ÉP]. 9168 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-13 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-16 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [+2% teo] Amint az utolsót rúgja a mágus, azonnal mágikus csapdák tucatjai kezdenek működésbe lépni. Az egész mennyezet repedezik. Elhátrálsz az ajtóig, és onnan nézed, ahogy a terem beomlik. Szerencsére, a kijárat még szabad. Sorvadsz (-3 életerő). Egyhelyben toporogsz. Egyhelyben toporogsz. [10 pontot használtál fel, van még 246.]

vv 88 58 109 elmormolod a 88. varázslatot az 58. varázslatot a 109. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Szétrobbantottál 1 szopókövet! [-21 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [+2% teo] [2 pontot használtál fel, van még 580.] Gyorsvarázsolsz! A gyógyító energia a testedbe áramlik (+37 életerő). [-15 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [+3% teo] [2 pontot használtál fel, van még 578.] Gyorsvarázsolsz! Elhagyva a sötét labirintust, kiteleportálsz a felszínre. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [+1% tau] [2 pontot használtál fel, van még 576.]


KARAKTERLAPOD


Wiftohi el Dohren, egy hosszú ezüsthajú, zöld szemű alakváltó férfi vagy. A bőröd kreolszínű. Fairlight félisten hatalmú szolgája vagy. Az Ezüst Kígyó Szövetsége (#9107) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 369. fordulód.

erő : 52(57)
iq : 48(51)
ügyesség : 46(48)
egészség : 46(50)
szerencse: 51(1)
tudatpont: 21/ 0
szint : 30
támadás : 36
védekezés: 86
életpont : 550/433
varázspt : 1642/226
pszi pont: 189/255
merészség: 10/ 5
agresszió: 5
menekülés: 35 %
jellem:semleges
pénz : 1881 arany
halhatatlanság: 6%
magasság: 182 cm
testsúly: 72 kg
életkor: 44 év
tul.pont: 0
kép.pont: 30
EFejl: 55 TU

Eddig összesen 2749 szörnyet (3 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 27894 TP-t kaptál. Jelenleg 3477026 TP-d van. A következő szinthez még 22974 TP szükséges. Trófeáid: triklem drakolder, kisebb quwarg isten, lélekelementál. A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 1 királynő, 10 élőholt, 1 vadász, 5 nagymester, 4 parafenomén, 4 rohamosztagos. A 365. fordulódban 8280 arany került a bankszámládra. 8445 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva.

Harci ismeretek (szint)


Felt. lőfegyver használat: semmi (0.); tüske (1-15.); bumeráng (16-24.); vas dobónyíl (25-996.); bűvös shuriken (997.); bűvös shuriken (998.); bogyógránát (kalandozókra); Óvatosság (labirintusokban): 5 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
  víziharc: 8/25 (-)  ökölvívás: 3/78 (-)  szúrófegyverek: 25/39 (-)  vágófegyverek: 9/32 (-)
  ütőfegyverek: 35/35 (+0/04)  lőfegyverek: 15/63 (-)  dobófegyverek: 30/89 (+0/03)

Egyéb ismeretek (szint)

  rejtőzködés: (01) 23/48 (-)  nyomkövetés: (02) 93/04 (-)  lopás: (03) 1/85 (-)  mászás: (04) 12/56 (-)
  csapdakészítés: (05) 22/21 (+0/06)  csapdaészlelés: (06) 12/85 (+0/12)  gyógyítás: (07) 52/69 (-)  titkosírás: (08) 12/34 (-)
  felderítés: (09) 26/80 (-)  szörnyidomítás: (10) 11/39 (-)  teológia: (11) 92/13 (+0/64)  taumaturgia: (12) 110/93 (+0/08)
  szerencsejáték: (13) 6/83 (-)  versengés: (14) 3/23 (-)  zene: (15) 18/64 (-)  szörnyismeret: (16) 9/72 (-)
  pszi: (17) *20/00 (-)  zárnyitás: (18) 2/07 (-)  vadászat: (19) 9/75 (-)  bányászat: (20) 17/71 (-)
  úszás: (21) 5/90 (-)

*** Feltételes parancsaid:


A DEM 1 mező távolságra repítsen
totem: 75% 58 (Azonnali gyógyítás)
mászol max. 100 pontért
*készítesz 312. tárgyat (borkonyó bibe) (max. 100 db-ot)
*készítesz 429. tárgyat (kaktuszbogyó) (max. 20 db-ot)
*készítesz 22. tárgyat (tüske) (max. 20 db-ot)
*készítesz 447. tárgyat (lótuszvirág) (max. 100 db-ot)
*készítesz 582. tárgyat (csalánvirág) (max. 100 db-ot)
*készítesz 578. tárgyat (ében toboz) (max. 100 db-ot)
*készítesz 562. tárgyat (bűvös shuriken) (max. 5 db-ot)
*készítesz 119. tárgyat (púderkő) (max. 10 db-ot)
*készítesz 17. tárgyat (szögletes kő) (max. 20 db-ot)
*készítesz 19. tárgyat (kerek kő) (max. 30 db-ot)
cirkusz 27 (céllövölde - 1, ötpróba - 2, kártyacsata - 8, labirintus - 16)
ásol max. 64 pontért
maradék tvp-dből 2. tulajdonságodat (IQ) TF-eled


Felt. támadás: *trikornis (#104), *bávatag golombár (#165), *adószedő (#234), *trikornis herceg (#261), *massza (#217), *lidércúr (#252), *Noth szellem (#250), *Raia Szent Lovagja (#239), *őrjárat (#274), *bolyongo lidérc (#388), *Raia angyala (#333) Barátságosság: Kerekkorsó Rendje (ált.) KT (#9136), Szeretet Vándorai (ELENIOS) KT (#9138), semlegesek (#989), jók (#990), átokmurgattyú (#225), (kalandozó) (#2807), magnetikus praglonc (#200), Igaz Barátok (semleges) KT (#9141)

*** Varázslataid (típusonként)


Papi varázslatok


Vámpirizáció (#1 *8) Éber kakukk (#3 *6) Áldomás (#6 *5) Alkímia (#7 *7) Gondolatolvasás (#8 *9) Varázsfesték (#9 *4) Esőidézés (#11 *8) Erőpajzs I. (#12 *6) Méregsemlegesítés (#14 *10) Szaporítás (#15 *7) Kitartó ló (#19 *10) Korgó gyomor, huss (#21 *3) Unkreáció (#22 *0) Jellemrejtés (#23 *10) Hadiszerencse II. (#24 *6) Tündérfény (#25 *1) Tulajdonságpajzs (#26 *16) Harmadik szem (#27 *12) Csupasz izom (#28 *10) Méregfelhő (#37 *12) Védelem a tűz ellen (#38 *12) Kristálygömb (#54 *30) A lélek védelme (#57 *32) Azonnali gyógyítás (#58 *15) Puha ütés (#60 *18) Tűzeső (#61 *16) Oltár eltörlése (#79 *60) Szörnycsábítás (#83 *14) Szörnyidézés (#84 *72) Vasszerevzet (#86 *8) Szopókőpusztítás (#88 *21) Villámsújtás (#89 *15) Agyburok (#90 *11) Rúnapukkasztás (#94 *0) DEM kreálása (#95 *90) Erőpajzs III. (#127 *30) Mágiadagály (#132 *25) Tárgyészlelés (#135 *35) Szemmelverés (#137 *18) Alku (#139 *20) Földelem idézése (#144 *70) Mágikus ütés (#147 *18) Kreáció (#148 *12) Esszenciavédelem (#165 *15) Oltár teremtése (#167 *50) Isteni küldetés (#170 *40) Planetáris őrdémon (#172 *18) Szopókőírtás (#174 *10) Gömbvillám (#176 *20) Tárgyvédelem (#178 *14) Gyorsvarázslás (#179 *0) Agytaposás (#180 *12) Kényszerport (#183 *80) Esszenciavédelem II (#188 *15) Méregfelhő II. (#193 *18) Megfejtés (#199 *28) Pörhemór köre (#205 *30) Kisebb kívánság (#208 *300) Vadászat (#209 *40) Menekülés (#212 *12) Fürkésző szemek (#213 *25) Aranyeső (#214 *12) Áldomás III. (#217 *15) Armageddon (#218 *100) Lidércidézés (#219 *30) Hatalomvarázs (#220 *25) Földrengés (#221 *160) A mágia megértése (#226 *0) Ősi szaporítás (#238 *25) Meditáció (#250 *0)

Taumaturgia varázslatok


Energiatüskék (#29 *5) Hhaar burka (#32 *6) Izomernyesztés (#33 *6) Varázsvédelem (#34 *8) Mágiatörés (#35 *10) Tompítás (#40 *8) Jégcsóva (#41 *15) Fehér glóbusz (#47 *13) Villámcsapás (#50 *18) Elektromos pajzs (#51 *14) Láthatatlanság (#76 *15) Láth. észlelése (#78 *7) Városi teleportáció (#96 *50) Varázsitalfőzés (#100 *30) Varázsvédelem II. (#108 *18) Felszínre ugrás (#109 *25) Varázslatfelejtés (#130 *20) Tűzgolyó (#155 *25) Tűzmágia (#157 *24) Familiáris idézése (#159 *40) Varázskő készítés (#160 *140) Varázsenergia (#161 *35) Hhaar burka II (#162 *10) Dimenzióugrás (#163 *55) Városi teleport II. (#181 *60) Varázsszem (#184 *9) Vízlégzés (#185 *15) Háló (#186 *24) Állatvédelem (#192 *25) Tiltott teleport (#198 *100) A munka gyümölcse (#224 *10) Villámmágia (#227 *36) Kalmárszem (#228 *11) Thargodan illúzió (#242 *50)

Pszi hatások


Pszi-ernyő (#64 *6) Auratranszformáció (#65 *10) Pszi-regeneráció (#66 *12) Felejtés (#68 *5) Agyletapogatás (#70 *20) Szürkeállomány akt. (#71 *12) Mentális pajzs (#72 *9) Pszí fejlesztés (#73 *20) Molekulaátrendezés (#74 *20) Agykorbács (#97 *18) Pszí acéltorony (#98 *14) Tudatkutatás (#99 *20) Térképelemzés I. (#104 *50) Kontinuum-tágítás (#105 *60) Tudatrombolás (#111 *25) Pszí-gyűjtés (#112 *300) Pszí-ernyő II. (#113 *12)

Mágikus képességek


Tűzlehelet (#110 *0) Nagyobb tűzlehelet (#150 *0) Pszí-kő készítése (#151 *0) Butaság ára beállítás: teológia: +8 vp 12 költség alatt; taumaturgia: +8 vp 11 költség

Jelenleg rajtad levő aktív varázslatok és pszi hatások


Pörhemór köre (95,38) áldomás szemmelverés mentális pajzs tűzmágia varázsszem varázsenergia vámpirizáció sorvasztás planetáris őrdémon Feltételes varázslat-használat: 20. és magasabb szintűek ellen Támadó varázslat lista (var. szám) : 155 Védekező varázslat lista (var. szám): 180
*** Feltételes támadó/védekező varázslat használat
MitKire MitKire
Armageddon (#218)nők (#999) Armageddon (#218)férfiak (#998)
Háló (#186)Noth szellem (#250) Tűzgolyó (#155)molgan (#284)
Tűzgolyó (#155)woorgard (#231) Háló (#186)ragadozó (#292)
Tűzgolyó (#155)tüskés gigaféreg (#256) Háló (#186)magnetikus praglonc (#200)
Tűzgolyó (#155)őrjárat (#274) Fehér glóbusz (#47)Sötétség Hercege (#296)
Tompítás (#40)halottidézö (#391) Lidércidézés (#219)tüskés gigaféreg (#256)
Fehér glóbusz (#47)jégelementál (#277) Védelem a tűz ellen (#38)Ekhnagorhu (#291)
Védelem a tűz ellen (#38)aranyfecske (#283) Agytaposás (#180)őrjárat (#274)
Tompítás (#40)őrült varázsló (#255)

Elfogott szörnyeid


sivatagi doareg (#240) (málhás: +40 kg teher) státusz: éhes; tüskés gigaféreg (#256) (hátas: 10 lépés/kör; 9 TVP/lépés; +11 védettség;) státusz: éhes; Rughar familiárisa (#245) státusz: éhes;

Isteni küldetéseid


1.) Mint a pénz istene, most egy még nagyobb összegű adományt kérek, mint korábban: 3000 aranyat! 2.) Imádkozz, amikor már félisten hatalmú felszentelt főpapom vagy! 3.) Ha már a villám istene vagyok, látni akarom, ahogy a gömbvillámot használod, legalább 15 alkalommal!

Tárgyaid (*-gal jelöltek bekészítve, zárójelben tárgy sorszáma)Páncélok és pajzsok

1 mászókarom (#78) 1*tűzúr csizmája (#533) 1 angyalok kesztyűje (#609) 1*dalebg.kristályvért (#564 1*Urgod kesztyűje (#462) 1*lidérckorona (#531) $1*zafír erőöv ($397) 1*mágusköpeny (#453) 1 őselemek köpenye (#560)


Fegyverek és lövedékek

1 bumeráng (#249) 3 ezüstshuriken (#327) 16 tolmokov-koktél (#351) 1 fúvócső (#20) 1 Mjölborg kalapácsa (#523) 1 kőkalapács (#13) 1*Zombilapító (#721) 1 kőkés (#6) 5 bűvös shuriken (#562) 20 szögletes kő (#17) 19 tüske (#22) 34 vas dobónyíl (#189) 1*Pusztítás Botja (#316) 54 nyílvessző (#108) 1 csontpozdorja (#424) 1 bányászcsákány (#434) 29 kerek kő (#19) 6*bogyógránát (#430)


Ékszerek és egyéb csecsebecsék

2 villám szimbólum (#145) 1 a vortex amulettje (#607) 1 mászó-karperec (#392) $1*roxati üvegszem ($443) 3 mópat token (#585) 1*Ovgun nyaklánca (#615) 8*angyalok gyűrűje (#529) 1*Rughar gyűrűje (#518) 1*zafír fülbevaló (#477) 2*Luthius karkötője (#527) 2 smaragd védőgyűrű (#223) $1*arany papi karkötő ($309) 1 viharamulett (#611) 1*szerencsetalizmán (#366)


Eszközök, használati tárgyak, készletek

1 távcső (#42) 2 kholden kulcs (#470) 2 szopókő (#259) 4 norgat kulcs (#471) 1 aranytermő ládikó (#504) 1 szeksztáns (#32) 1 mászókampó (#165) 1 furulya (#233) 4 gyógykenőcs (#313) 13 csontkulcs (#74) 1 acéltű (#334) 1 kulcskarika (#648) 7 a fiatalság itala (#473) 1 ásó (#34) 5 varázskő (#305) 4+pukkanó tűcsapda (#336) 1 kristályfolyadék (#449) 11+deus ex machina (#1) 2 Morgan szilánkja (#508) 1 kötél (#92) $4 sötét tekercs ($535) 2 márványkulcs (#245) 3 pszi kő (#248)


Löttyök és porok, tartóstul

2 kavadu iszák (#25) [ üres ] (Kapacitás: 20, fér még: 20) 2 huhogó bibe (#332) [ üres ] (Kapacitás: 24, fér még: 24) 9 zöld üveg (#82) [ bennük 104 csepp ragasztó (#83) ] (Kapacitás: 180, fér még: 76) 4 uzbány csőr (#169) [ bennük 4 csepp ugh méreg (#166) ] (Kapacitás: 48, fér még: 44) 8 fűszertartó (#210) [ bennük 5 csepp sáfránypor (#211) ] (Kapacitás: 40, fér még: 35) 14 sullár hólyag (#168) [ bennük 139 csepp spiritusz (#170) ] (Kapacitás: 280, fér még: 141) 4 vizestömlő (#3) [ bennük 46 korty víz (#27) ] (Kapacitás: 80, fér még: 34) 4 aranyló ugarhéj (#100) [ üres ] (Kapacitás: 40, fér még: 40) 2 szent kehely (#257) [ bennük 15 csepp isteni könnycsepp (#260) ] (Kapacitás: 20, fér még: 5)


Egyéb bigyók és gyanús csúnyaságok

2 eknozol (#540) 36 varányszem (#30) 1 ramit kő (#226) 1 manifeszt.nyúlvány (#214) 10 smirglilevél (#29) 1 lapkorong (#80) 3 purifikátor háj (#269) 1 álompor (#396) 17 kaktuszbogyó (#429) 18 ezüstdarab (#326) 6 tükör (#43) 4 xirnox szív (#213) 52 sallank karom (#128) 6+főnixtoll (#563) 7 mithril (#352) 16 mutáns csont (#331) 5 lélekesszencia (#619) 2 csalánvirág (#582) 1 kazmár gyökér (#205) 63 pirkit (#153) 1 arkog kő (#632) 109 madártoll (#112) 6 lótuszvirág (#447) 23 kvazár (#244) 16 rókafarok (#124) 1 lapockacsont (#33) 19 Thargodan esszencia (#328 11 galachmit (#310) 14 fokhagyma (#403) 2 lajhár csont (#236) 12 szárnyas hernyó (#69) 8 borkonyó bibe (#312) 6 moa smaragd (#377) 22 ében toboz (#578) 25 vízionár szem (#102) 12 púderkő (#119) 2 kék orchidea (#68) 10 szvó-ektoplazma (#151) 87 gyöngymangó (#135) Összsúly: 137.52 kg megterheltség: 79 %