TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2001. dec. 28. 11h:21'
EZ A 408. JÁTÉKHETED, 407. FORDULÓD
409. játékheted kezdete: jan. 3.
A következő fordulódat azonnal
betápláljuk, amint megkapjuk.
KALANDOZÓ: #2351
SZÁMLA : XXXX
ZSETONOK : 1725

WHITE NOR WACAK KALANDJAIbe 97 bemész a 97. titkos labirintusba
A bejárat megtalálása nem okoz komoly nehézséget a magadfajta tapasztalt kalandozónak. Odabent sötét honol. Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a tündérfény varázslatot! A kézfejed halványan világítani kezd. [-1 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Istenedhez imádkozva, szemedet a sötétséghez szoktatva lépsz be. [5 pontot használtál fel, van még 489.]

dd 258 eldobod a 258. tárgyat
Elhajítasz 4 nehezéket. [0 pontot használtál fel, van még 489.]

kf 475 kézbeveszed/felveszed a 475. tárgyat
Leveszed az adamantit csizmát, majd felhúzod a törpe bakancsot. [0 pontot használtál fel, van még 489.]

lm 7 7 17 mozogsz 7 7 17
Mindenre felkészülve lépsz be az előtted levő nagy terembe. [2. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy Thargodan zsoldos. A ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Egy energiafolyam varázslatot dobsz ellenfeledre. 228 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Alaposan megsorozod a Thargodan zsoldos izmos testét. (6 támadással 231 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával többször eltalálod a Thargodan zsoldos fejét. (2 támadással 147 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a Thargodan zsoldos izmos testét. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Fényaurád működik (20 ép-t sebezve). A Thargodan zsoldos néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (2 támadástól 23 életpontot vesztesz.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a Thargodan zsoldos, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 11 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 6551 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Hangot hallasz szemből - megtorpansz, figyelsz, de aztán semmi. Még óvatosabban mész tovább. Kanyarodik a járat. [3. PONT.] Meg-megállsz, fülelsz miközben előrehaladsz. Elérsz a T-elágazáshoz. Most vajon merre? [4. PONT.] Izzadó tenyeredet megtörlöd, miközben a labirintusban mész tovább. Az út itt elkanyarodik. [6. PONT.] Árnyakkal körülvéve, elszántan mész tovább. Egy fémesen csillogó mithril ajtóban végződik az út. Lenyomod a kilincset: Sajnos be van zárva. Előkapod a roxati zárfalót, és megpróbálod kinyitni. Szégyenletes kudarcot vallottál. Nincs más lehetőséged: megpróbálod az ajtót erővel betörni. Nekiveselkedsz, és borzalmas erővel bezúzod az ajtót. A felderítést egy szobával folytatod. Odabent félhomály fogad. [7. PONT.] Egy zafír drakón lakik itt. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy elektromos pajzs varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+2 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzgolyó varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 225 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: villámsújtás varázslatot lő rád. Semmi hatás! (elektromos pajzs védett meg.) Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a zafír drakón bal szárnyát. (5 támadással 64 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. Mosolyogva bámulod a kék szikrákat. Fegyvert váltasz: előkapod a mandibulakaszát. Elszántan a másikra rohansz. Mandibulakaszával mély sebeket nyitva megvagdosod a zafír drakón testét. (3 támadással 175 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+36 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod a zafír drakón pikkelyes testét. (4 támadással 90 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). A fényaura 13 ép-t sebez. A zafír drakón belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 15 életpontot vesztesz.) A zafír drakón farkával megérint. (1 támadástól 25 életpontot vesztesz.) Mandibulakaszával mély sebeket nyitva megvagdosod a zafír drakón testét. (2 támadással 109 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a zafír drakón csontos pofáját. (1 támadással 23 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+5 életerő). A fényaura 7 ép-t sebez. Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 43 életpontot vesztesz.) A zafír drakón farkával a kezedre csap. (1 támadástól 10 életpontot vesztesz.) A zafír drakón szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a mandibulakaszát, szereztél 1 sárkányfogat. [sárkányfog ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 7099 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egy márvány drakónat pillantasz meg. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fehér glóbusz. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy fehér glóbusz mágia... Ellenfeledre tűzgolyó varázslatot lősz. 220 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a hosszú íjjal. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a márvány drakón jobb első lábát. (6 támadással 75 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és iszonyatos hideget fúj rád. A pára kicsit hűvösen, de ártalmatlanul ölel körül. Elszántan ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a márvány drakón testét. (6 támadással 315 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+64 életerő). Sárkánytőrrel párszor épp hogy megérintgeted a márvány drakón bal szárnyát. (2 támadással 49 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). A fényaura 14 ép-t sebez. A márvány drakón belemar bal oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 34 életpontot vesztesz.) A márvány drakón farkával a kezedre csap. (1 támadástól 10 életpontot vesztesz.) A márvány drakón szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a mandibulakaszát, szereztél 1 sárkányfogat. [sárkányfog ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 7099 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 norgat kulcsot. Egyhelyben toporogsz. Tudod, hogy itt senkire és semmire nem számíthatsz - a sötétség bármikor magába fogadhat. Továbbmész. A folyosó kanyarodik. [6. PONT.] Tudod, hogy itt senkire és semmire nem számíthatsz - a sötétség bármikor magába fogadhat. Továbbmész. Egy T-elágazáshoz érkeztél. [4. PONT.] Tudod, hogy itt senkire és semmire nem számíthatsz - a sötétség bármikor magába fogadhat. Továbbmész. Megtorpansz: kanyarodik az út! [3. PONT.] Mindenre felkészülve lépsz be az előtted levő nagy terembe. [2. PONT.] Haladsz az ellenséges labirintusban. Megtorpansz: kanyarodik az út! [8. PONT.] Továbbsuhansz a folyosón. Újabb kanyar! [9. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy Thargodan zsoldos van előtted! Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Egy energiafolyam varázslattal köszöntöd a másikat. 211 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). A hosszú íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Pár lövedéked átjárja a Thargodan zsoldos nyakát. (6 támadással 244 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával megdöfködöd a Thargodan zsoldos bal oldalát. (2 támadással 155 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+32 életerő). Sárkánytőrrel megbököd a Thargodan zsoldos testét. (1 támadással 42 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Fényaurád 11 sebzést okoz. A Thargodan zsoldos csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (2 támadástól 22 életpontot vesztesz.) A Thargodan zsoldos fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 18 életpontot vesztesz.) A Thargodan zsoldos még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 6551 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Minden neszre ügyelve folytatod a felderítést. A térképen is jelölt hármas elágazáshoz érsz. [10. PONT.] Egy Thargodan légióst pillantasz meg. A ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Ellenfeledre energiafolyam varázslatot lősz. 210 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod a Thargodan légiós fejét. (6 támadással 239 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a Thargodan légiós fejét. (5 támadással 376 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+76 életerő). Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a Thargodan légiós fejét. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Fényaurád 30 sebzést okoz. A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 47 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós fogai végigkarcolják a bal combodat. (1 támadástól 60 életpontot vesztesz.) Húsodat át- meg átjárja a Thargodan légiós szarva. (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9363 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Ahová belépsz, az egy kisebb szoba. [12. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy Thargodan zsoldos van előtted! A ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy energiafolyam. 212 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Több lövedéked átfúrja a Thargodan zsoldos izmos testét. (6 támadással 240 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra támadsz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a Thargodan zsoldos testét. (3 támadással 211 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+43 életerő). Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a Thargodan zsoldos bal lábát. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Ellenfeled 21 pontot sebződik a fényaurától. A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 17 életpontot vesztesz.) A Thargodan zsoldos fogai végigkarcolják a bal combodat. (1 támadástól 12 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 6551 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Néha hátra-hátranézve sietsz tovább. Kanyarodik a járat. [13. PONT.] Halvány fényt látsz magad előtt: habozva mész tovább. Egy nagyobb terem! [14. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy Thargodan légiós. Itt csata lesz.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy energiafolyam varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 225 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a hosszú íjjal. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Pár lövedéked átjárja a Thargodan légiós testét. (6 támadással 232 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a Thargodan légiós gigászi testét. (5 támadással 365 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+74 életerő). Sárkánytőrrel megérinted a Thargodan légiós testét. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A fényaura 20 ép-t sebez. A Thargodan légiós csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 63 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós belemar bal oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 39 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós sorozatos szúrás-támadásai egyre hátrébb szorítanak. (2 támadástól 10 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9363 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy Thargodan mágus. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy varázsvédelem II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekező varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre energiafolyam varázslatot lősz. 214 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: energiaspirál varázslatot lő rád. Semmi hatás! Egy sorvasztás varázslattal köszönt csatapartnered. Semmi hatás! Egy Asylux átka varázslatot dob rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a Thargodan mágus jobb oldalát. (6 támadással 204 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a Thargodan mágus lilán pulzáló lábát. (6 támadással 438 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+88 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a Thargodan mágus lilán pulzáló lábát. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Fényaurád 12 sebzést okoz. Távolról Asylux átka varázslatot lő rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Egy energiaspirál varázslatot dob rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. Üdvözlésképpen egy Asylux átka varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi eredménye! Véres nyál csordul ki a Thargodan mágus száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy téfea-agy [téfea-agy ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP] és egy xirnox szív. 9168 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egy nagyobb terembe érkezel. [15. PONT.] Egy Thargodan légiós lakik itt. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Üdvözlésképpen egy energiafolyam varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 220 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod a Thargodan légiós gigászi testét. (6 támadással 237 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rohansz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a Thargodan légiós bal vállát. (6 támadással 421 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+85 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a Thargodan légiós testét. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A fényaura 22 ép-t sebez. Karmával néhányszor a Thargodan légiós megcsapja a fejedet. (2 támadástól 51 életpontot vesztesz.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a Thargodan légiós, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 48 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós sorozatos szúrás-támadásai egyre hátrébb szorítanak. (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9363 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). A folyosón, a falhoz lapulva mész tovább. Az út itt elkanyarodik. [16. PONT.] Folytatod az utat. Hoppsz, már itt is van a T-elágazás! [17. PONT.] Egy Thargodan zsoldos lakik itt. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Távolról energiafolyam varázslatot lősz a másikra. 217 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Pár lövedéked átjárja a Thargodan zsoldos testét. (6 támadással 256 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a Thargodan zsoldos testét. (4 támadással 294 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+59 életerő). Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a Thargodan zsoldos testét. (1 támadással 39 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A fényaura 21 ép-t sebez. A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 19 életpontot vesztesz.) A Thargodan zsoldos fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 13 életpontot vesztesz.) A Thargodan zsoldos most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 7279 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [54 pontot használtál fel, van még 435.]

v 205 17 elmormolod a 205. varázslatot
Varázsolni kezdesz. Hamarosan érzed, hogy kezed erővel telik meg. Befejezted a Pörhemór köre varázslatot! Elhelyezed Pörhemór körét. [-29 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 430.]

lm 19 30 30 mozogsz 19 30 30
Nincs megállás - továbbtotyogsz. Ellenőrzöd a térképen, hogy hol is vagy. [18. PONT.] Merészen, fegyveredet markolva mozogsz. Egy gyémánykemény adamantit ajtó körvonalai bontakoznak ki előtted. Elővigyázatosan próbát teszel: Sajnos be van zárva. Kis keresgélés, próbálkozás után rájössz, hogy a nálad levő norgat kulcs nyitja az ajtót. Nem tudod a varázsszót, ezért a kulcs elfüstöl. Minden neszre ügyelve folytatod a felderítést. Elérsz a T-elágazáshoz. Most vajon merre? [19. PONT.] Hopp, itt van valami! A következőket találtad: 1 pszi kő. Felpakolsz. Minden neszre ügyelve folytatod a felderítést. A térképen is jelölt hármas elágazáshoz érsz. [18. PONT.] Haladsz az ellenséges labirintusban. Az út itt elkanyarodik. [20. PONT.] Néha hátra-hátranézve sietsz tovább. Egy T-elágazáshoz érkeztél. [21. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy Orkhan Thai! Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy védelem tűz ellen varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy fehér glóbusz varázst. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy energiafolyam varázslatot. 210 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy tűzgolyó varázslattal köszönt csatapartnered. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (védelem tűz ellen védelmez.) A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 1 mihlanil nyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad az Orkhan Thai jobb oldalát. (1 támadással 43 életpontot sebezve.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 2 aranytű [aranytű ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP], egy shinai gömb [shinai gömb ládikóba-> 40 arany, -2 ÉP] és egy gyöngymangó. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 3108 tapasztalati pontot kaptál. Tudod, hogy itt senkire és semmire nem számíthatsz - a sötétség bármikor magába fogadhat. Továbbmész. Egy kanyarhoz érkeztél. [23. PONT.] Úgy suhansz, mint az árnyék. Elérted a következő kanyart. [24. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy Thargodan légiós. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Üdvözlésképpen egy energiafolyam varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 223 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Több lövedéked átfúrja a Thargodan légiós testét. (6 támadással 231 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a Thargodan légiós bal oldalát. (6 támadással 430 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+87 életerő). Sárkánytőrrel megbököd a Thargodan légiós bal lábát. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Ellenfeled 35 pontot sebződik a fényaurától. A Thargodan légiós többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 43 életpontot vesztesz.) Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 35 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós sorozatos szúrás-támadásai egyre hátrébb szorítanak. (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9788 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Mész tovább, előre. Egy újabb kanyarnál vagy. [25. PONT.] Bekukkantasz a kis terembe. [26. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy halálelementál van előtted! A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy életpajzs. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled örvénykerítés varázslattal készül a csatára. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzgolyó varázslatot. 209 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy pusztító végzet varázslatot. Semmi hatás! (mivel életpajzs van rajtad.) Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Alaposan megsorozod a halálelementál jobb lábát. (6 támadással 221 életpontot sebezve.) A lény kiáltásával megpróbálja megállítani a szívedet. Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Meglengetve a biami kvazárlándzsát a másikra támadsz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a halálelementál ébentestét. (5 támadással 358 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+72 életerő). Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a halálelementál fejét. (1 támadással 38 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Ellenfeled 11 pontot sebződik a fényaurától. Mielőtt észbekapnál, a halálelementál megsorozza az oldaladat és a hasadat mancsával. (2 támadástól 68 életpontot vesztesz.) Egy halálvarázs II varázslatot dob rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. (életpajzs védett meg.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 8892 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egy halálelementált pillantasz meg. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy életpajzs varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat örvénykerítés varázst lök magára. Távolról tűzgolyó varázslatot lősz a másikra. 210 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy halálvarázs II varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi eredménye! (életpajzs védelmez.) Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod a halálelementál ébentestét. (6 támadással 246 életpontot sebezve.) A szörny iszonytató kiáltást hallat! De te csak kacagsz rajta. Csak ennyit tudsz, rém? Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát a másikra támadsz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a halálelementál testét. (4 támadással 293 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+59 életerő). Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a halálelementál jobb oldalát. (1 támadással 38 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Fényaurád 8 sebzést okoz. A halálelementál leken néhány pofont. (2 támadástól 50 életpontot vesztesz.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy halálvarázs II. A támadása szerencsére hatástalan volt. (kiválóan működik felrakott életpajzs védelmed.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 8892 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Továbbsuhansz a folyosón. Egy kanyarhoz érkeztél. [27. PONT.] Bekukkantasz a kis terembe. [28. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy Thargodan mágus van előtted! Itt csata lesz.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy varázsvédelem II. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy energiafolyam varázslatot. 243 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy energiaspirál varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi hatás! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy Asylux átka varázslat. Semmi eredménye! Egy Asylux átka varázslattal köszönt csatapartnered. Semmi hatás! Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a Thargodan mágus testét. (6 támadással 214 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra támadsz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a Thargodan mágus lilán pulzáló lábát. (6 támadással 438 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+88 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a Thargodan mágus lilán pulzáló lábát. (1 támadással 43 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). A fényaura 20 ép-t sebez. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy Asylux átka varázslat. Semmi hatás! Üdvözlésképpen egy sorvasztás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy nekromanta csókja varázslatot. 58 életpontot vesztettél. Ellenfeled ugyanennyit gyógyult. Véres nyál csordul ki a Thargodan mágus száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. A következő kincseket találtad: 2 mocsári penke [mocsári penke ládikóba-> 2 arany, -2 ÉP] és egy karbin plazma [karbin plazma ládikóba-> 10 arany, -2 ÉP]. 9168 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-2 életerő). A fenébe! Egy zsákutca. [29. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-1 életerő). Merészen, fegyveredet markolva mozogsz. Egy vastag, gránitból készült ajtót látsz. Lenyomod a kilincset: Sajnos be van zárva. Előkapod a roxati zárfalót, és megpróbálod kinyitni. Sikerült! Bekukkantasz a kis terembe. [30. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy Banyapók! Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy életpajzs varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy energiafolyam varázslat. 206 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy méregfelhő III. Semmi eredménye! Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Pár lövedéked átjárja a Banyapók testét. (6 támadással 242 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rohansz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a Banyapók szőrös potrohát. (5 támadással 360 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+73 életerő). Sárkánytőrrel megbököd a Banyapók bal oldalát. (1 támadással 39 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Fényaurád működik (20 ép-t sebezve). A szörny belemar a jobb térdedbe. (1 támadástól 43 életpontot vesztesz.) A Banyapók most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a toxyl üvegcsét, szereztél 3 csepp toxylt. (Nincs mibe rakni 3 toxylt.) 8325 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 2 dizen kulcsot. Tested lassan sorvadozik (-2 életerő). Egyhelyben toporogsz. [39 pontot használtál fel, van még 391.]

v 205 1 elmormolod a 205. varázslatot
Huss, visszateleporálsz a körre! (17. ref. pontra érkezel.) [0 pontot használtál fel, van még 391.]

lm 905 34 34 mozogsz 905 34 34
Minden lépés után igen alaposan körbevizsgálódsz, hogy nem csapdagyanús-e a környék, minden ismert típus után kutatsz. Hangtalan léptekkel osonsz előre. A gyér világításnál gyors pillantást vetsz a térképre. [33. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-1 életerő). Merészen, fegyveredet markolva mozogsz. Egy mindennek ellenálló titanit ajtó állja utadat. Elővigyázatosan próbát teszel: Sajnos be van zárva. Előkapod a roxati zárfalót, és megpróbálod kinyitni. Sikerült! Egy nagyobb terembe érkezel. [34. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy ében halálhajcsár. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a hosszú íjjal. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja az ében halálhajcsár jobb oldalát. (6 támadással 205 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a mandibulakaszát. Vad csatakiáltással, felemelve a mandibulakaszát ellenfeledre rohansz. Mandibulakaszával mély sebeket nyitva megvagdosod az ében halálhajcsár bal vállát. (3 támadással 161 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd az ében halálhajcsár testét. (4 támadással 160 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). Ellenfeled 25 pontot sebződik a fényaurától. Ütések érik a mellkasodat. (2 támadástól 25 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 5920 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy ében halálhajcsár. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod az ében halálhajcsár ébenfekete testét. (6 támadással 185 életpontot sebezve.) Megmarkolva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rohansz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd az ében halálhajcsár bal oldalát. (6 támadással 435 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+81 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod az ében halálhajcsár ébenfekete testét. (2 támadással 83 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Fényaurád 24 sebzést okoz. Ellenfeled a Kobraharapás technikáját alkalmazza. Csapások érik a jobb oldaladat. (2 támadástól 37 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 7319 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egy ében hadurat pillantasz meg. Fegyvere egy varkaudar szablya. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy védelem sav ellen védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. A szilánk működik (+2 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod láthatatlan védekező varázslatot rak magára. Egy energiafolyam varázslatot dobsz ellenfeledre. 226 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy savhurrikán. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (védelem sav ellen védett meg.) Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a hosszú íjjal. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod az ében hadúr bal lábát. (6 támadással 250 életpontot sebezve.) A lény savat köp rád. Fürdesz a fekete savcsóvában. Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rohansz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod az ében hadúr páncélozott testét. (3 támadással 222 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+32 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod az ében hadúr testét. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Ellenfeled 20 pontot sebződik a fényaurától. Az ében hadúr fegyverével megkarcolja a jobb kezedet. (1 támadástól 38 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 7479 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 varkaudar szablyát. Egy ében hadúr lakik itt. Fegyvere egy varkaudar szablya. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: védelem sav ellen létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+2 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod láthatatlan védekező varázslatot rak magára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy energiafolyam varázslat. 199 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Egy savhurrikán varázslattal köszönt csatapartnered. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (mivel védelem sav ellen van rajtad.) A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod az ében hadúr páncélozott testét. (6 támadással 244 életpontot sebezve.) A szörny savat lehel! Fürdesz a fekete savcsóvában. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod az ében hadúr jobb lábát. (6 támadással 445 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). Sárkánytőrrel valamennyire megsebezgeted az ében hadúr jobb oldalát. (2 támadással 80 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Fényaurád 10 sebzést okoz. Az ében hadúr fegyverével megvágja a karodat. (1 támadástól 64 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki az ében hadúr száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9868 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 varkaudar szablyát. Az egyik sarokban találsz egy nehéz kőládát. A ládán csapda van: óvatosan hatástalanítod. Sajnos zárva van. Rövid próbálkozás után kiderül, hogy a birtokodban levő dizen kulcs nyitja a ládát. Nem tudod a varázsszót, ezért a kulcs elfüstöl. Megnézed, hogy mi a zsákmány: 1 árnyékkulcs, 250 arany, 2 a fiatalság itala, 1 deus ex machina és 1 jégkristály. Gyorsan kiüríted a ládát. A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-1 életerő). Egyhelyben toporogsz. [16 pontot használtál fel, van még 375.]

lm 900 21 905 mozogsz 900 21 905
Mostantól nem foglalkozol a csapdákkal. Meg-megállsz, fülelsz miközben előrehaladsz. Elérsz a T-elágazáshoz. Most vajon merre? [33. PONT.] Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-2 életerő). Hangtalan léptekkel osonsz előre. Ahová most értél, az a T-elágazás kell, hogy legyen. [17. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-2 életerő). Kicsit meggörnyedten, meg-meglapulva mész. A gyér világításnál gyors pillantást vetsz a térképre. [18. PONT.] Sorvadsz (-1 életerő). Meg-megállsz, fülelsz miközben előrehaladsz. Megtorpansz: kanyarodik az út! [20. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-2 életerő). Bevilágítva magad előtt az utat, lassan lépkedsz. A térképen is jelölt hármas elágazáshoz érsz. [21. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-2 életerő). Minden lépés után igen alaposan körbevizsgálódsz, hogy nem csapdagyanús-e a környék, minden ismert típus után kutatsz. [15 pontot használtál fel, van még 360.]

lm 22 22 900 mozogsz 22 22 900
Árnyakkal körülvéve, elszántan mész tovább. Egy gyémánykemény adamantit ajtót látsz. Elővigyázatosan próbát teszel: Sajnos be van zárva. Kis keresgélés, próbálkozás után rájössz, hogy a nálad levő dizen kulcs nyitja az ajtót. A törékony mágikus kulcs összeroppan! Úgy lépsz be a kis szobába, hogy igyekszel a fáklyáddal minden pontját megvilágítani. [22. PONT.] Az utolsó lépésed után egy kattanást hallasz. Balsejtelem kezd gyötörni, de már későn: zuhansz a rejtett üregbe, amelynek alján hegyes karók vannak! Szerencsédnek köszönhetően csak 74 életpontot vesztettél. Sikerül kimásznod. Rövid körbevizsgálódás után találsz egy fémládikót. A ládát egy csapda védi, de Te, csapdaészlelés képességednek köszönhetően, idejében felfigyeltél rá. Hatástalanítod. Sajnos zárva van. Előkapod a roxati zárfalót, és megpróbálod kinyitni. A dolog baj nélkül ment, a láda fedele felpattan. Megnézed, hogy mi a zsákmány: 1 rémplazma, 1 árnyékkulcs, 2 angyalok gyűrűje, 3 áldott kő és 1 a vortex amulettje. Gyorsan kiüríted a ládát. Sorvadsz (-2 életerő). Egyhelyben toporogsz. Mostantól nem foglalkozol a csapdákkal. [8 pontot használtál fel, van még 352.]

im 2 imádkozol
Isteni kapcsolatot létesítesz. Az oltárra helyezel 3 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszú idő telik el csendes meditációban. A szent kehely megtelt! Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. Szerencséd fejlődött. Istened segítséget nyújt a tudati képességetek fejlődéséhez. [30 pontot használtál fel, van még 322.]

lm 32 5 mozogsz 32 5
Meg-meg torpanva, lábaidat lassan, puhán egymás után rakva mész. Hoppsz, már itt is van a T-elágazás! [21. PONT.] Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-1 életerő). Bevilágítva magad előtt az utat, lassan lépkedsz. Kanyarodik a járat. [23. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-2 életerő). Kicsit meggörnyedten, meg-meglapulva mész. Egy újabb kanyarnál vagy. [24. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-1 életerő). Bevilágítva magad előtt az utat, lassan lépkedsz. Újabb kanyar! [25. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-1 életerő). Bekukkantasz a kis terembe. [26. PONT.] Sorvadsz (-1 életerő). Bevilágítva magad előtt az utat, lassan lépkedsz. Megtorpansz: kanyarodik az út! [27. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-1 életerő). Belépsz a térképen is jelölt szobába. [28. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-2 életerő). Igen, elérted a lépcsőt, ami a térképen is rajta van! Izgatottan felkapaszkodsz a felsőbb szintre. [32. PONT. --> 2. SZINT, 1. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-2 életerő). Ahová belépsz, az egy kisebb szoba. [2. PONT.] Egy molgant veszel észre magad előtt. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy életpajzs varázst. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy örvénykerítés mágia... Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzgolyó varázslatot. 204 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Egy sötét halál varázslattal köszönt csatapartnered. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (életpajzs védelmez.) Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 1 vashegyű nyíl. Becsapódva, megdöfi a molgan bal karját. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) A molgan szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a mandibulakaszát, szereztél 1 manakristályt. 2882 tapasztalati pontot kaptál. Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy Ekhnagorhu. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz kiplasztikázod egy kicsit.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy védelem tűz ellen védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzgolyó varázslatot. Semmi eredménye! (védelem tűz ellen védte meg a nyomorultat.) Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: tűzgolyó varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. (köszönhetően védelem tűz ellen védelmednek.) Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Több lövedéked átfúrja az Ekhnagorhu farkát. (6 támadással 255 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd tüzed okád. Semmilyen kárt nem okozott benned. Megmarkolva a biami kvazárlándzsát a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod az Ekhnagorhu testét. (5 támadással 360 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+73 életerő). Sárkánytőrrel megbököd az Ekhnagorhu testét. (1 támadással 39 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Ellenfeled 8 pontot sebződik a fényaurától. Az Ekhnagorhu belecsíp a bal térdedbe. (1 támadástól 11 életpontot vesztesz.) A varázsló kékes villámokat küld rád. Alig pörkölődsz. 20 életpontot vesztettél. Egy tűzgolyó varázslatot dob rád a másik. Semmi eredménye! (kiválóan működik felrakott védelem tűz ellen védelmed.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a mandibulakaszát, szereztél 9 pirkitet. 6264 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Tested lassan sorvadozik (-2 életerő). Mész tovább, előre. Ahová most értél, az a T-elágazás kell, hogy legyen. [3. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy ragadozó van előtted! Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Ellenfeled láthatatlan védekező varázslattal készül a csatára. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzgolyó varázslatot lősz. 212 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a hosszú íjjal. Elrepül 6 vashegyű nyíl. A harcművész megpróbálja félreütni, de elügyetlenkedi. Több lövedéked átfúrja a ragadozó fejét. (6 támadással 201 életpontot sebezve.) A ragadozó most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a mandibulakaszát, szereztél 1 moa smaragdot. [moa smaragd ládikóba-> 25 arany, -2 ÉP] 4571 tapasztalati pontot kaptál. A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-2 életerő). Testsúlyodat a lábujjhegyeidre helyezve, nesztelenül lopakodsz tovább. [4. PONT.] Egy aranyfecske lakik itt. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már életpajzs vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekező varázslatot. Üdvözlésképpen egy tűzgolyó varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A támadás sajnos hatástalan volt. (védelem tűz ellen védte meg a nyomorultat.) Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy az agy kifacsarása pszi támadást. Semmi eredménye! Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja az aranyfecske fejét. (6 támadással 197 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát a másikra ugrasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd az aranyfecske testét. (6 támadással 443 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+89 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod az aranyfecske jobb oldalát. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). A fényaura 10 ép-t sebez. Csőrével az aranyfecske belemar kézfejedbe. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Csőrével az aranyfecske belemar kézfejedbe. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) A szörny antennáit hozzád érinti, majd váladékot enged a nálad levő bányászcsákány felszínére. Mázli! Semmi baja sem esett. Az aranyfecske belecsíp a bal térdedbe. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A lény elhuhogja magát. 43 életpontot vesztettél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a mandibulakaszát, szereztél 100 aranyat. 6505 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-1 életerő). Nem rettenve meg semmitől, tovább suhansz. Egy gyémánykemény adamantit ajtó körvonalai bontakoznak ki előtted. Találsz egy kilincset: Sajnos be van zárva. Kis keresgélés, próbálkozás után rájössz, hogy a nálad levő árnyékkulcs nyitja az ajtót. A törékony mágikus kulcs összeroppan! Parányi, jelentéktelen teremnek tűnik, ahová most beléptél. [5. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy taalru herceg! Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy életpajzs. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekező mágiát. Távolról energiafolyam varázslatot lősz a másikra. 211 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: háló varázslatot lő rád. Semmi eredménye! A közelharc előtt még megeresztesz a hosszú íjjal néhány lövedéket. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod a taalru herceg fejét. (6 támadással 254 életpontot sebezve.) A szörny koncentrál. Rosszat sejtesz: valamilyen mentális támadásra készül! Mentális barikád mögé bújva, ellenállsz a félelem-sugaraknak. Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a taalru herceg testét. (3 támadással 229 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+46 életerő). Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a taalru herceg fejét. (1 támadással 39 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A fényaura 12 ép-t sebez. A taalru herceg mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 20 életpontot vesztesz.) A taalru herceg mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 18 életpontot vesztesz.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a taalru herceg, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 18 életpontot vesztesz.) Varázsenergiát vesztesz. (-9 varázspont.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> 12 arany, -2 ÉP], egy ezüstshuriken [ezüstshuriken ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP], egy ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> 10 arany, -2 ÉP], 26 arany, egy fűszertartó, egy gyöngysor [gyöngysor ládikóba-> 48 arany, -2 ÉP] és 2 ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> 12 arany, -2 ÉP]. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 8352 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-1 életerő). [36 pontot használtál fel, van még 286.]

im 2 imádkozol
Isteni kapcsolatot létesítesz. Az oltárra helyezel 3 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Egy óra telik el buzgó mormolással. A szent kehely megtelt! Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. Szerencséd fejlődött. [30 pontot használtál fel, van még 256.]

kpcs 3 5 kapcsoló 3
Meg vagy róla győződve, hogy valahol a közelben egy kapcsolónak kell lennie, ezért kutatni kezdesz. Sikerrel jársz! Hah, épphogy észrevettél az egyik bemélyedésben egy elrejtett gombot! Ezt nem szabad kihagyni! Óvatosan megnyomod. Kő mozog kövön, ahogy az ősi mechanika mozgásba lendül. Vajon mi történik? [20 pontot használtál fel, van még 236.]

lm 6 mozogsz 6
Meg-meg torpanva, lábaidat lassan, puhán egymás után rakva mész. Ahová most értél, az a T-elágazás kell, hogy legyen. [4. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-2 életerő). Egy nagyobb terembe érkezel. [6. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy halálelementál! Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz kiplasztikázod egy kicsit.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy életpajzs. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy örvénykerítés rúnavarázst mormol el ellenfeled. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzgolyó. 218 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled halálvarázs II varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. (kiválóan működik felrakott életpajzs védelmed.) Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Több lövedéked átfúrja a halálelementál bal lábát. (6 támadással 252 életpontot sebezve.) A szörny iszonytató kiáltást hallat! De te csak kacagsz rajta. Csak ennyit tudsz, rém? Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával megdöfködöd a halálelementál vörösen izzó képét. (3 támadással 209 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+42 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a halálelementál testét. (1 támadással 38 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Ellenfeled 14 pontot sebződik a fényaurától. A halálelementál mancsai a bordázatod épségét veszélyeztetik! (2 támadástól 57 életpontot vesztesz.) Üdvözlésképpen egy halálvarázs II varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadása szerencsére hatástalan volt. (mivel életpajzs van rajtad.) A halálelementál most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 8892 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egy halálelementált veszel észre magad előtt. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Gyorsan felraksz egy életpajzs varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy örvénykerítés mágiát. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzgolyó. 204 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy halálvarázs II varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! (mivel életpajzs van rajtad.) Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Alaposan megsorozod a halálelementál vörösen izzó képét. (6 támadással 231 életpontot sebezve.) A szörny iszonytató kiáltást hallat! Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra ugrasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a halálelementál ébentestét. (5 támadással 368 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+69 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a halálelementál ébentestét. (1 támadással 39 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Fényaurád működik (8 ép-t sebezve). Mielőtt észbekapnál, a halálelementál megsorozza az oldaladat és a hasadat mancsával. (2 támadástól 45 életpontot vesztesz.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy halálvarázs II. Szerencsére nem hatott rád. (köszönhetően életpajzs védelmednek.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 9110 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy halálelementál! Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már életpajzs vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod örvénykerítés varázslatot rak magára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy tűzgolyó varázslat. 224 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy halálvarázs II varázslatot, majd rád küldi. A támadása szerencsére hatástalan volt. (kiválóan működik felrakott életpajzs védelmed.) Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Pár lövedéked átjárja a halálelementál jobb karját. (6 támadással 243 életpontot sebezve.) A szörny iszonytató kiáltást hallat! Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Megmarkolva a biami kvazárlándzsát a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a halálelementál vörösen izzó képét. (5 támadással 363 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+38 életerő). Sárkánytőrrel meghorzsolod a halálelementál testét. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). A fényaura 11 ép-t sebez. A halálelementál leken néhány pofont. (2 támadástól 66 életpontot vesztesz.) Ellenfeled halálvarázs II varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. (kiválóan működik felrakott életpajzs védelmed.) Véres nyál csordul ki a halálelementál száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 9718 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy halálelementál van előtted! Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: életpajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Gyógyulsz (+2 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy örvénykerítés varázslatot. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy tűzgolyó varázslat. 217 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy halálvarázs II varázslatot dob rád a másik. Szerencsére nem hatott rád. (életpajzs védett meg.) Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Több lövedéked átfúrja a halálelementál testét. (6 támadással 234 életpontot sebezve.) A rém borzalmasat üvölt. Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Megmarkolva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a halálelementál testét. (6 támadással 445 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+59 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a halálelementál bal vállát. (1 támadással 44 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Fényaurád 12 sebzést okoz. A halálelementál leken néhány pofont. (2 támadástól 75 életpontot vesztesz.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy halálvarázs II varázslat. Semmi eredménye! (köszönhetően életpajzs védelmednek.) Véres nyál csordul ki a halálelementál száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 10082 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egy halálelementált pillantasz meg. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: életpajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled örvénykerítés varázslattal készül a csatára. Egy halálvarázs II varázslatot dob rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. (kiválóan működik felrakott életpajzs védelmed.) Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Több lövedéked átfúrja a halálelementál bal lábát. (6 támadással 218 életpontot sebezve.) A rém borzalmasat üvölt. Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a halálelementál ébentestét. (6 támadással 437 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+70 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a halálelementál jobb oldalát. (4 támadással 169 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Ellenfeled 10 pontot sebződik a fényaurától. Mielőtt észbekapnál, a halálelementál megsorozza az oldaladat és a hasadat mancsával. (2 támadástól 50 életpontot vesztesz.) Egy halálvarázs II varázslattal köszönt csatapartnered. Semmi hatás! (kiválóan működik felrakott életpajzs védelmed.) Biami kvazárlándzsával meghorzsolod a halálelementál testét. (1 támadással 72 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a halálelementál testét. (1 támadással 39 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Ellenfeled 10 pontot sebződik a fényaurától. A halálelementál mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 83 életpontot vesztesz.) Üdvözlésképpen egy halálvarázs II varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Szerencsére nem hatott rád. (életpajzs védelmez.) A halálelementál szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 10446 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy halálelementál van előtted! Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy örvénykerítés varázslatot. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: pusztító végzet varázslatot lő rád. Semmi hatás! A hosszú íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod a halálelementál fejét. (6 támadással 210 életpontot sebezve.) A rém borzalmasat üvölt. Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a halálelementál testét. (6 támadással 450 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+91 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod a halálelementál vörösen izzó képét. (4 támadással 160 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Ellenfeled 13 pontot sebződik a fényaurától. A halálelementál mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 90 életpontot vesztesz.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy halálvarázs II. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Biami kvazárlándzsával meghorzsolod a halálelementál testét. (1 támadással 73 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a halálelementál testét. (1 támadással 40 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Fényaurád 9 sebzést okoz. Mielőtt észbekapnál, a halálelementál megsorozza az oldaladat és a hasadat mancsával. (2 támadástól 77 életpontot vesztesz.) Egy halálvarázs II varázslatot dob rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 10811 tapasztalati pontot kaptál. Kinyered a manakristály energiáját. (+500 varázspont) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy halálelementál. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy életpajzs. A szilánk működik (+2 életpont). A másik mormol valamit: egy örvénykerítés varázslat! Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzgolyó varázslatot lősz. 213 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: pusztító végzet varázslatot lő rád. Semmi hatás! (életpajzs védelmez.) Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Pár lövedéked átjárja a halálelementál vörösen izzó képét. (6 támadással 227 életpontot sebezve.) A rém borzalmasat üvölt. De te csak kacagsz rajta. Csak ennyit tudsz, rém? Elszántan ellenfeledre rohansz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a halálelementál testét. (6 támadással 436 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+88 életerő). Sárkánytőrrel gyengén megszurkálod a halálelementál testét. (2 támadással 82 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Ellenfeled 8 pontot sebződik a fényaurától. A halálelementál mancsai a bordázatod épségét veszélyeztetik! (2 támadástól 81 életpontot vesztesz.) Ellenfeled halálvarázs II varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (köszönhetően életpajzs védelmednek.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 11175 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy halálelementál. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy életpajzs varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled örvénykerítés varázslattal készül a csatára. Üdvözlésképpen egy tűzgolyó varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 218 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled pusztító végzet varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (mivel életpajzs van rajtad.) Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Alaposan megsorozod a halálelementál ébentestét. (6 támadással 241 életpontot sebezve.) A lény kiáltásával megpróbálja megállítani a szívedet. De te csak kacagsz rajta. Csak ennyit tudsz, rém? Elszántan ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a halálelementál testét. (6 támadással 436 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+88 életerő). Sárkánytőrrel párszor épp hogy megérintgeted a halálelementál testét. (2 támadással 78 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Ellenfeled 8 pontot sebződik a fényaurától. A halálelementál mancsai a bordázatod épségét veszélyeztetik! (2 támadástól 71 életpontot vesztesz.) Egy halálvarázs II varázslatot dob rád a másik. Semmi eredménye! (köszönhetően életpajzs védelmednek.) Véres nyál csordul ki a halálelementál száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 11540 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy halálelementál van előtted! Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Gyorsan felraksz egy életpajzs varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled örvénykerítés varázslattal készül a csatára. Egy tűzgolyó varázslattal köszöntöd a másikat. 212 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy halálvarázs II varázslat. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (mivel életpajzs van rajtad.) A közelharc előtt még megeresztesz a hosszú íjjal néhány lövedéket. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Alaposan megsorozod a halálelementál jobb lábát. (6 támadással 201 életpontot sebezve.) A rém borzalmasat üvölt. Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Megmarkolva a biami kvazárlándzsát a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a halálelementál jobb karját. (6 támadással 447 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+68 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod a halálelementál ébentestét. (4 támadással 165 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Ellenfeled 12 pontot sebződik a fényaurától. A halálelementál leken néhány pofont. (2 támadástól 79 életpontot vesztesz.) Üdvözlésképpen egy halálvarázs II varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi hatás! (kiválóan működik felrakott életpajzs védelmed.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 12025 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Sorvadsz (-2 életerő). [6 pontot használtál fel, van még 230.]

h 150 100 használod a 150. tárgyat
Mivel kevesebb, mint 100 ép-d hiányzik, ennek most nem sok értelme lenne. [0 pontot használtál fel, van még 230.]

lm 11 17 mozogsz 11 17
Bevilágítva magad előtt az utat, lassan lépkedsz. Egy kanyarhoz érkeztél. [12. PONT.] Sorvadsz (-2 életerő). Belépsz. Odabent különösen rossz levegő fogad. [11. PONT.] Egy Thargodan zsoldost veszel észre magad előtt. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre energiafolyam varázslatot lősz. 223 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod a Thargodan zsoldos jobb karját. (6 támadással 236 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Biami kvazárlándzsával jól megszúrkálod a Thargodan zsoldos bal lábát. (2 támadással 143 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+29 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a Thargodan zsoldos izmos testét. (1 támadással 42 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Fényaurád 28 sebzést okoz. A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 24 életpontot vesztesz.) A Thargodan zsoldos fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 15 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a Thargodan zsoldos száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 6551 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Sorvadsz (-1 életerő). Testsúlyodat a lábujjhegyeidre helyezve, nesztelenül lopakodsz tovább. Egy kanyarhoz érkeztél. [15. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-1 életerő). Haladsz előre. Hoppsz, már itt is van a T-elágazás! [16. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-2 életerő). A fenébe! Egy zsákutca. [17. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-2 életerő). [15 pontot használtál fel, van még 215.]

kpcs 3 17 kapcsoló 3
Hosszas kutatásba, vizsgálódásba kezdesz: valahol itt lennie kell egy titkos kallantyúnak! Sikerrel jársz! Megpillantasz egy elmozdítható kormányra emlékeztető kereket. Nem tudsz ellenállni a késztetésnek, lassan elforgatod. Kő mozog kövön, ahogy az ősi mechanika mozgásba lendül. Vajon mi történik? [20 pontot használtál fel, van még 195.]

lm 19 mozogsz 19
Úgy suhansz, mint az árnyék. Ahová most értél, az a T-elágazás kell, hogy legyen. [16. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-1 életerő). Bekukkantasz a kis terembe. [18. PONT.] Egy Thargodan zsoldost veszel észre magad előtt. A ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy energiafolyam varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 234 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). A közelharc előtt még megeresztesz a hosszú íjjal néhány lövedéket. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Alaposan megsorozod a Thargodan zsoldos testét. (6 támadással 256 életpontot sebezve.) Megmarkolva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával jól megszúrkálod a Thargodan zsoldos jobb oldalát. (2 támadással 148 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a Thargodan zsoldos testét. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). A fényaura 15 ép-t sebez. Karmával néhányszor a Thargodan zsoldos megcsapja a fejedet. (2 támadástól 28 életpontot vesztesz.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a Thargodan zsoldos, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 40 életpontot vesztesz.) A Thargodan zsoldos összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 6551 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-2 életerő). Hangtalan léptekkel osonsz előre. Elérsz a T-elágazáshoz. Most vajon merre? [20. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-2 életerő). A fenébe! Egy zsákutca. [19. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-1 életerő). [12 pontot használtál fel, van még 183.]

kpcs 3 19 kapcsoló 3
Meg vagy róla győződve, hogy valahol a közelben egy kapcsolónak kell lennie, ezért kutatni kezdesz. Sikerrel jársz! Óvatosan megtapogatod a falat, és nem is hiába! Egy mozgatható kőre bukkantál. Lassan, vigyázva elmozdítod a követ. Kő mozog kövön, ahogy az ősi mechanika mozgásba lendül. Vajon mi történik? [20 pontot használtál fel, van még 163.]

lm 23 905 25 mozogsz 23 905 25
Továbbsuhansz a folyosón. A térképen is jelölt hármas elágazáshoz érsz. [20. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-2 életerő). Ahová belépsz, az egy kisebb szoba. [21. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy Thargodan légiós. A ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy energiafolyam varázslatot. 204 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a hosszú íjjal. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Több lövedéked átfúrja a Thargodan légiós testét. (6 támadással 268 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a Thargodan légiós jobb vállát. (6 támadással 443 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+89 életerő). Sárkánytőrrel megérinted a Thargodan légiós testét. (1 támadással 36 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Ellenfeled 18 pontot sebződik a fényaurától. A Thargodan légiós csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 62 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 47 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós sorozatos szúrás-támadásai egyre hátrébb szorítanak. (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9363 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-2 életerő). A folyosón, a falhoz lapulva mész tovább. Innen csak egy út van: előre! [22. PONT.] Sorvadsz (-1 életerő). Úgy határozol, hogy körülnézel a következő teremben: [23. PONT.] Egy Thargodan légióst pillantasz meg. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Egy energiafolyam varázslattal köszöntöd a másikat. 197 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod a Thargodan légiós jobb lábát. (6 támadással 236 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a Thargodan légiós testét. (6 támadással 440 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+89 életerő). Sárkánytőrrel megbököd a Thargodan légiós jobb lábát. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Fényaurád működik (23 ép-t sebezve). A Thargodan légiós többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 53 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós fogai végigkarcolják a bal combodat. (1 támadástól 43 életpontot vesztesz.) Néhány döfést kapsz a bal karodba. (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9363 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Sorvadsz (-2 életerő). Minden lépés után igen alaposan körbevizsgálódsz, hogy nem csapdagyanús-e a környék, minden ismert típus után kutatsz. Testsúlyodat a lábujjhegyeidre helyezve, nesztelenül lopakodsz tovább. Innen csak egy út van: előre! [24. PONT.] Egyre erősödő, dummogó hangot hallasz, amikor rálépsz az egyik kőlapra. Szörnyű hideg söpör végig rajtad, és a következő pillanatban az összes varázsenergiád elvész! [-238 varázspont]. Érdemes lett volna jobban odafigyelni a csapdákra. Sorvadsz (-2 életerő). Bevilágítva magad előtt az utat, lassan lépkedsz. Egy pillanatra megállsz fülelni. [25. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy uchako! Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

A szörny hősugarat lő ki! Villámgyorsan félrepördülsz. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod az uchako testét. (6 támadással 425 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+86 életerő). Sárkánytőrrel jól megszúrkálod az uchako ízelt testét. (4 támadással 161 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). Ellenfeled 30 pontot sebződik a fényaurától. Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 10 életpontot vesztesz.) Érzed, ahogy a csápok a tested víztartalmát szívják el. Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 24 életpontot vesztesz.) Érzed, ahogy a csápok a tested víztartalmát szívják el. Biami kvazárlándzsával jól megszúrkálod az uchako testét. (3 támadással 224 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+45 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod az uchako testét. (1 támadással 43 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Fényaurád 23 sebzést okoz. Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 11 életpontot vesztesz.) A szörny szenzoraival vizet szív el a testedből. Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 22 életpontot vesztesz.) Érzed, ahogy a csápok a tested víztartalmát szívják el. Az uchako még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Felhasználva a fűszertartót, szereztél 6 csepp sáfrányport. 8370 tapasztalati pontot kaptál. Elmúlt a vámpirizáció hatása. A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-1 életerő). [28 pontot használtál fel, van még 135.]

kb 500 999 kiveszel a bankból az 500. tárgyat (999 darabot)
Kiveszel a bank széfjéből 4 manakristályt. [0 pontot használtál fel, van még 135.]

h 500 használod az 500. tárgyat
Ezt a képességet egy körben csak egyszer használhatod. Ennek most nem sok értelme lenne. [0 pontot használtál fel, van még 135.]

lm 900 26 30 mozogsz 900 26 30
Mostantól nem foglalkozol a csapdákkal. Elértél a folyosó végéhez. Innen nem vezet tovább út. [26. PONT.] Hirtelen gyomorkavaró érzésed lesz, a levegő cuppan egyet, és elteleportálsz a 27. PONTRA. Tested lassan sorvadozik (-1 életerő). Kicsit meggörnyedten, meg-meglapulva mész. [28. PONT.] Morajt hallasz a távolból. Vajon mi lehet ez? Aztán megpillantod a folyosón a feléd guruló óriási kőgolyót. Pánikszerűen menekülni kezdesz! Szerencsédnek köszönhetően csak 29 életpontot vesztettél. Az utolsó pillanatban ugrasz félre egy beugróba, a golyó melletted csapódik a folyosó végének! Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-2 életerő). A belépés pillanatában felkészülsz a legrosszabbra. [29. PONT.] Egy Zinthurg lakik itt. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Ellenfeled számodra ismeretlen védekező varázslattal készül a csatára. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy pusztító végzet. Semmi eredménye! Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a hosszú íjjal. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod a Zinthurg jobb vállát. (6 támadással 240 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával jól megszúrod a Zinthurg bikafejét. (1 támadással 74 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel jól megszúrod a Zinthurg egyik karját. (1 támadással 39 életpontot sebezve.) A fényaura 21 ép-t sebez. A Zinthurg fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 20 életpontot vesztesz.) A Zinthurg néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 24 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem! Karmával néhányszor a Zinthurg megcsapja a fejedet. (2 támadástól 28 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem! A Zinthurg még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: 2 vasérc. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 3462 tapasztalati pontot kaptál. Sorvadsz (-2 életerő). Felkészülve a legrosszabbra, belépsz. [30. PONT.] Sorvadsz (-2 életerő). [12 pontot használtál fel, van még 123.]

h 150 100 használod a 150. tárgyat
Mivel kevesebb, mint 100 ép-d hiányzik, ennek most nem sok értelme lenne. [0 pontot használtál fel, van még 123.]

lm 9 9 mozogsz 9 9
Egy nagyobb terembe érkezel. [9. PONT.] Egy viharóriás sámán lakik itt. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősvillám varázslatot, majd rád küldi. 54 életpontot vesztettél. Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a viharóriás sámán testét. (6 támadással 197 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a viharóriás sámán oszlopos lábát. (6 támadással 430 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel többször eltalálod a viharóriás sámán jobb lábát. (3 támadással 116 életpontot sebezve.) Fényaurád működik (7 ép-t sebezve). Csatapartnered bevisz egy gyors, egyenes ütést. (1 támadástól 71 életpontot vesztesz.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősvillám varázslatot, majd rád küldi. 49 életpontot vesztettél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. A következő kincseket találtad: 2 sallank karom és 4 gyöngymangó. Szereztél 45 aranyat. 8732 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 viharamulettet. Egy Notermanthi báró lakik itt. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Ellenfeled számodra ismeretlen védekező varázslattal készül a csatára. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy mágiatörés varázslat. Semmi hatás! Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy a hatalom szava varázslatot. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a hosszú íjjal. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Alaposan megsorozod a Notermanthi báró testét. (6 támadással 234 életpontot sebezve.) Borzalmas dolgot érzel: a szörny halál-auráját! Minden akaratodat megfeszítve, ellenállsz! Majdnem beleöregedtél a látványba! Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a Notermanthi báró izmos testét. (6 támadással 424 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel jól megszúrkálod a Notermanthi báró testét. (4 támadással 166 életpontot sebezve.) Fényaurád 30 sebzést okoz. A Notermanthi báró leken néhány pofont. (2 támadástól 53 életpontot vesztesz.) Húsodat át- meg átjárja a Notermanthi báró szarva. (2 támadástól 20 életpontot vesztesz.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: jégoszlop varázslatot lő rád. 49 életpontot vesztettél. (-20 védekezés). Biami kvazárlándzsával megdöfködöd a Notermanthi báró testét. (3 támadással 209 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megkarcolod a Notermanthi báró kosfejét. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) Fényaurád működik (19 ép-t sebezve). A Notermanthi báró mancsai a bordázatod épségét veszélyeztetik! (2 támadástól 55 életpontot vesztesz.) Vad döféseivel a Notermanthi báró nyilvánvalóan a földre akar dönteni. (2 támadástól 31 életpontot vesztesz.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: jégoszlop varázslatot lő rád. 54 életpontot vesztettél. (-20 védekezés). A Notermanthi báró összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy pszi kő, 7 arany, 2 aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> 24 arany, -2 ÉP] és egy ezüst kulcs [ezüst kulcs ládikóba-> 12 arany, -2 ÉP]. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 12760 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 norgat kulcsot. Rövid körbevizsgálódás után találsz egy nagy, díszes ládát. Sajnos zárva van. Rövid próbálkozás után kiderül, hogy a birtokodban levő norgat kulcs nyitja a ládát. A kulcs sajnos tönkrement. Megnézed, hogy mi a zsákmány: 1 dizen kulcs, 1 Tudás Könyve, 1 mihlanil, 1 eknozol, 1 iknegurin és 1 Fényhozó (ld. enc.). Gyorsan kiüríted a ládát. Egy koponyákból épített emelvényen megpillantasz egy csillogó ezüstkelyhet. Oldalát rászáradt vér borítja. Semmi kétség, ez az, amiért jöttél! Egy kendővel megfogod, és óvatosan elteszed, de a világért sem érnél hozzá. [A tárgylistádon külön nem jelöltük.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-1 életerő). Egyhelyben toporogsz. [3 pontot használtál fel, van még 120.]

vv 205 elmormolod a 205. varázslatot
0 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 29 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 120.]

lm 8 mozogsz 8
A falhoz lapulva osonsz előre. Az út szélesedik, majd elérkezel egy tágasabb helyiséghez. [8. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy Thargodan mágus! Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Távolról sorvasztás varázslatot lő rád a másik. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy szárazság varázslatot, majd rád küldi. 28 életpontot vesztettél. Borzalmasan szomjazni kezdesz. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: nekromanta csókja varázslatot lő rád. 60 életpontot vesztettél. Ellenfeled ugyanennyit gyógyult. Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a Thargodan mágus testét. (6 támadással 209 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a Thargodan mágus bal oldalát. (6 támadással 443 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel többször eltalálod a Thargodan mágus testét. (4 támadással 167 életpontot sebezve.) Fényaurád 22 sebzést okoz. Ellenfeled Asylux átka varázslatot lő rád. Semmi hatás! Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: sorvasztás varázslatot lő rád. Üdvözlésképpen egy sorvasztás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Biami kvazárlándzsával jól megszúrkálod a Thargodan mágus bal oldalát. (4 támadással 301 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a Thargodan mágus lilán pulzáló lábát. (1 támadással 38 életpontot sebezve.) Ellenfeled 24 pontot sebződik a fényaurától. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy Asylux átka varázslat. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy sorvasztás varázslat. Távolról Asylux átka varázslatot lő rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A Thargodan mágus még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy kék orchidea [kék orchidea ládikóba-> 4 arany, -2 ÉP] és egy rókafarok. 11460 tapasztalati pontot kaptál. Egy sötét ölész lakik itt. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Pár lövedéked átjárja a sötét ölész bal karját. (6 támadással 212 életpontot sebezve.) A rém borzalmasat üvölt. Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a sötét ölész testét. (6 támadással 428 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megdöfködöd a sötét ölész ködös testét. (4 támadással 162 életpontot sebezve.) Fényaurád 22 sebzést okoz. A sötét ölész éles karmai végigszántják a bal combodat. (1 támadástól 78 életpontot vesztesz.) A sötét ölész éles karmai végigszántják a bal combodat. (1 támadástól 69 életpontot vesztesz.) Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a sötét ölész testét. (6 támadással 441 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a sötét ölész testét. (1 támadással 42 életpontot sebezve.) A fényaura 13 ép-t sebez. A szörny hegyes karmait mellkasodba vájja. (1 támadástól 69 életpontot vesztesz.) A sötét ölész karmaival felhasítja a bőrt a jobb karodon. (1 támadástól 70 életpontot vesztesz.) A sötét ölész összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 14102 tapasztalati pontot kaptál. Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy Rém! Mérlegelve a helyzeted, úgy határozol, hogy nem érdemes szembeszállni vele. Ismét a térkép szerinti 9. pontnál vagy. Sorvadsz (-6 életerő). [3 pontot használtál fel, van még 117.]

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


ELIT GÁRDISTA (266. ELLENFÉL)
A király szolgálatába álló kalandozók általában testőrök vagy az elit királyi gárdaalakulat tagjai lesznek. Tapasztalatuk és harcban való jártasságuk miatt értékük felbecsülhetetlen a csatamezőn, legalább húsz zsoldossal ér fel mindegyikük. Az elit gárda tagjaiból kerülnek ki a felderítők és a veszélyes bevetésekre induló alakulatok is.
ÁRNYÉKHARCOS GYŰRŰ (409. TÁRGY)
Ezt a varázstárgyat a rákarcolt rúnák és a Két Kard Testvériségének szimbóluma, a földbeszúrt kard különböztetik meg egy értéktelen acélkarikától. A gyűrűt maga Tharr adományozta a Testvériségnek egy szent küldetés végrehajtásáért cserébe. Ereje a harcban nyilvánul meg: miután az ujjadra húztad a KF 409 paranccsal, a védelmed 3-al, a szerencséd pedig 2-vel lesz magasabb! (Ugyanis a varázsjelek segítségével egy régóta halott elit harcos tudását tudod részben felhasználni.) Természetesen csak a KT tagjai tudják ezt a tárgyat használni. Az árnyékharcos gyűrűt nem lophatják el tőled!
VÉRVÖRÖS KÖPENY (412. TÁRGY)
Ezt a köpenyt csak a Vérvörés Légió Közös Tudat tagjai készíthetik el, és kizárólag ők viselhetik. A köpenyt ellopni nem lehet. A vérvörös köpeny fontos nemcsak kinézete, de tudati kötődése folytán is a Légió számára, bizonyos tudati képességek működésképtelenek enélkül. A köpeny viseletéhez a KF 412 parancsot kell kiadnod. A köpeny készítésének titkát kizárólag a KT tagjai ismerik.
ZAFÍR VÉDŐGYŰRŰ (532. TÁRGY)
A zafír védőgyűrű a smaragd továbbfejlesztett változata, ennél fogva jóval ritkább és értékesebb is. A védettségedet és a szerencsédet is +4-gyel növeli meg, ha viseled a KF 532 paranccsal.
FÉNYHOZÓ (637. TÁRGY)
A jó papok szent fegyvere ez a formás, adamantit és mithril ötvözetéből készített szent kalapács. Hatalmas mérete ellenére meglepően könnyű és jól forgatható. Sebzése 6D6+3, és ha gonoszok ellen használod, kapsz további +6 sebzést. Mintha mindez még nem lenne elég, a Fényhozó sok esetben igazi megvilágosodást hoz annak, akit eltalálnak vele: egy 50. szinten kisülő pszi ragyogás valóban képes megvilágítani az elmét. A Fényhozót kizárólag jó jelleműek forgathatják, ha ütőfegyver szakértelmük legalább 28. Ha a Fényhozó egy Elenios-hívő birtokában van, akkor kör elején +20 VP-t regenerál. (De több hatása nem adódik így össze.)

KARAKTERLAPOD


White Nor Wacak, egy hosszú ezüsthajú, piros szemű ember férfi vagy. Körszakállad és bajuszod van. Bőröd teljesen fehér! Raia kisebb avatárja vagy. A Lélektisztító Irgalmas Nővérek (#9105) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 407. fordulód.

erő : 69(70)
iq : 60(64)
ügyesség : 57(60)
egészség : 57(62)
szerencse: 69(72)
tudatpont: 42/ 6
szint : 42
támadás : 51
védekezés: 85
életpont : 782/187
varázspt : 2079/ 0
pszi pont: 213/268
merészség: 10/ 5
agresszió: 3
menekülés: 30 %
jellem: jó (777)
pénz : 11703 arany
halhatatlanság: 8%
magasság: 174 cm
testsúly: 64 kg
életkor: 30/ 37 év
tul.pont: 0
kép.pont: 59
EFejl: 19 TU

Eddig összesen 4091 szörnyet (44 ebben a körben) és 1 kalandozót öltél meg. Ebben a fordulóban 370233 TP-t kaptál. Jelenleg 10162491 TP-d van. A következő szinthez még 337509 TP szükséges. Trófeáid: rubin sárkány, triklem drakolder, ében sárkány. Büszkén hordod a varkaudar invázió vas emlékérmét. A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 3 ősmágus, 9 ősquwarg. A 407. fordulódban 41515 arany került a bankszámládra. 41515 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva.

Harci ismeretek (szint)


víziharc: 10/12 ökölvívás: 1/69 szúrófegyverek: 43/81 vágófegyverek:*19/00 ütőfegyverek: 23/26 lőfegyverek: 36/80 dobófegyverek: 23/95 Felt. fegyverváltás: << mandibulakasza (95%) << Pusztítás Botja (200%) << biami kvazárlándzsa (250%) Felt. lőfegyver használat: semmi (0-5.); bumeráng (6-16.); tüske (17-19.); vashegyű nyíl (20-997.); mihlanil nyíl (998.); gránátlövedék (kalandozókra); Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

Egyéb ismeretek (szint)


(01) rejtőzködés: 46/18 (02) nyomkövetés: 115/4 (03) mászás: 14/09 (04) csapdakészítés: 24/72 (05) csapdaészlelés: 17/44 (06) gyógyítás: 27/87 (07) titkosírás: 7/77 (08) felderítés: 28/39 (09) szörnyidomítás: 12/81 (10) teológia: 79/00 (11) taumaturgia: 96/52 (12) szerencsejáték: 9/14 (13) zene: 11/32 (14) szörnyismeret: 21/67 (15) pszi: 27/39 (16) zárnyitás: 8/84 (17) vadászat: 5/67 (18) bányászat: 36/16 (19) úszás: 10/81

*** Feltételes parancsaid:


A DEM 0 mező távolságra repítsen
totem: 75% 58
készítesz 447. tárgyat ((ismeretlen)) (max. 99 db-ot)
készítesz 403. tárgyat ((ismeretlen)) (max. 10 db-ot)
mászol max. 160 pontért
elfogod a 149. szörnyet a 217. csapdával
*készítesz 582. tárgyat ((ismeretlen)) (max. 99 db-ot)
készítesz 623. tárgyat ((ismeretlen)) (max. 10 db-ot)
kutatsz max. 180 pontért
készítesz 597. tárgyat ((ismeretlen)) (max. 10 db-ot)
maradék tvp-dből 3. tulajdonságodat TF-eled


Felt. támadás: armageddont használó lények (#9099), haláltámadással rendelkező lények (#9098), szintszívó lények (#9097), *rém (#315), *(ismeretlen) (#388), (ismeretlen) (#331), *sötét ölész (#314), *halálelementál (#279) Barátságosság: trikornis (#104), őrjárat (#274), magnetikus praglonc (#200), élőholt ősmágus (#179), (kalandozó) (#5451)

*** Varázslataid (típusonként)


Papi varázslatok


Vámpirizáció (#1 *8) Éber kakukk (#3 *6) Auralátás (#4 *8) Gyógymógy (#5 *6) Áldomás (#6 *5) Alkímia (#7 *7) Erőpajzs I. (#12 *6) Méregsemlegesítés (#14 *10) Vak őrület (#18 *3) Korgó gyomor, huss (#21 *3) Unkreáció (#22 *0) Hadiszerencse II. (#24 *6) Tündérfény (#25 *1) Tulajdonságpajzs (#26 *16) Csupasz izom (#28 *10) Méregfelhő (#37 *12) Védelem a tűz ellen (#38 *12) Vakító fény (#43 *7) Tisztító tűz (#44 *13) Óriáserő (#53 *24) Gyóntatás (#56 *10) Azonnali gyógyítás (#58 *15) Hadiszerencse III (#59 *15) Puha ütés (#60 *18) Tűzeső (#61 *16) Éber vadászkutya (#62 *12) Erőpajzs II (#63 *24) Oltár eltörlése (#79 *60) Szörnyészlelés (#82 *8) Szörnycsábítás (#83 *14) Restoráció (#85 *50) Vasszerevzet (#86 *8) Szopókőpusztítás (#88 *21) Fürgülés (#92 *22) Rúnapukkasztás (#94 *0) DEM kreálása (#95 *90) Erőpajzs III. (#127 *30) Teljes gyógyulás (#133 *60) Élőholt pozdorja (#134 *40) Tárgyészlelés (#135 *35) Energiafolyam (#136 *30) Fiatalítás (#140 *40) Életpajzs (#142 *16) Mágikus ütés (#147 *18) Becsületjel (#158 *14) Égető tekintet (#164 *25) Esszenciavédelem (#165 *15) Oltár teremtése (#167 *50) Feltámadás (#168 *0) Isteni küldetés (#170 *40) Planetáris őrdémon (#172 *18) Szopógödör eltörlés (#173 *30) Szopókőírtás (#174 *10) Tűzvihar (#175 *24) Gyorsvarázslás (#179 *0) Kényszerport (#183 *80) Esszenciavédelem II (#188 *15) Méregfelhő II. (#193 *18) Megfejtés (#199 *28) Pörhemór köre (#205 *30) Kisebb kívánság (#208 *300) Vadászat (#209 *40) Fényaura (#211 *40) Menekülés (#212 *12) Aranyeső (#214 *12) Lélektisztulás (#215 *30) Áldomás III. (#217 *15) Armageddon (#218 *100) Csapdaészlelés (#222 *12) A mágia megértése (#226 *0) Energiaspirál (#232 *32) Solisar Aurája (#240 *20) Fénypajzs (#241 *18) Meditáció (#250 *0)

Taumaturgia varázslatok


Energiatüskék (#29 *5) Tüskepajzs (#30 *4) Lángcsóva (#31 *5) Hhaar burka (#32 *6) Izomernyesztés (#33 *6) Varázsvédelem (#34 *8) Mágiatörés (#35 *10) Védelem sav ellen (#36 *12) Tompítás (#40 *8) Jégcsóva (#41 *15) Örvénykerítés (#42 *10) Fehér glóbusz (#47 *13) Gigaököl (#49 *12) Villámcsapás (#50 *18) Elektromos pajzs (#51 *14) Varázslatolvasás (#67 *30) Mágiafeloldás (#75 *5) Láthatatlanság (#76 *15) Fúzió (#77 *35) Láth. észlelése (#78 *7) Városi teleportáció (#96 *50) Varázsitalfőzés (#100 *30) Tükörpajzs (#101 *26) Varázsvédelem II. (#108 *18) Felszínre ugrás (#109 *25) Tűzgolyó (#155 *25) Varázspáncél (#156 *15) Tűzmágia (#157 *24) Familiáris idézése (#159 *40) Varázskő készítés (#160 *140) Varázsenergia (#161 *35) Hhaar burka II (#162 *14) Dimenzióugrás (#163 *55) Városi teleport II. (#181 *60) Symulf rúnája (#182 *12) Varázsszem (#184 *9) Vízlégzés (#185 *15) Háló (#186 *24) Állatvédelem (#192 *25) Korlátlan teleport (#198 *100) A munka gyümölcse (#224 *10) Jégoszlop (#231 *24) Thargodan illúzió (#242 *50)

Pszi hatások


Pszi-ernyő (#64 *6) Auratranszformáció (#65 *10) Pszi-regeneráció (#66 *12) Felejtés (#68 *5) Agyletapogatás (#70 *20) Szürkeállomány akt. (#71 *12) Mentális pajzs (#72 *9) Pszí fejlesztés (#73 *20) Molekulaátrendezés (#74 *20) Agykorbács (#97 *18) Pszí acéltorony (#98 *14) Tudatkutatás (#99 *20) Térképelemzés I. (#104 *50) Kontinuum-tágítás (#105 *60) Tudatrombolás (#111 *25) Pszí-gyűjtés (#112 *300) Pszí-ernyő II. (#113 *12) Agybénítás (#114 *30) Pszí-konverzió (#115 *50) Az elme fölénye (#116 *16) Szuperpszí fejl. (#117 *400)

Jelenleg rajtad levő aktív varázslatok és pszi hatások


állatvédelem méregsemlegesítés áldomás III fényaura tűzmágia varázsenergia óriáserő Pörhemór köre (97,17) sorvasztás

Feltételes varázslat-használat: 1. és magasabb szintűek ellen Támadó varázslat lista (var. szám) : 136 155 Védekező varázslat lista (var. szám): 142 38 47 36 51
*** Feltételes támadó/védekező varázslat használat
MitKire MitKire
Tűzgolyó (#155)halálelementál (#279) Tűzgolyó (#155)mópat fatty csorda (#317)
Tűzgolyó (#155)mópat gigász (#309) Tűzgolyó (#155)káoszbajnok (#293)
Jégoszlop (#231)rém (#315) Jégoszlop (#231)sötét ölész (#314)
Háló (#186)notermanthi (#257) Tűzgolyó (#155)notermanthi báró (#323)
Tűzgolyó (#155)(ismeretlen) (#395) Jégoszlop (#231)(kalandozó) (#4373)
Puha ütés (#60)zafír sárkány (#329) Jégoszlop (#231)rubin sárkány (#330)
Puha ütés (#60)ében sárkány (#327) Puha ütés (#60)márvány sárkány (#328)
Jégoszlop (#231)(ismeretlen) (#331) Jégoszlop (#231)smaragd sárkány (#326)
Fürgülés (#92)Ylgoroth (#332) Fürgülés (#92)smaragd sárkány (#326)
Fürgülés (#92)férfiak (#998) Fürgülés (#92)(ismeretlen) (#331)
Elektromos pajzs (#51)zafír sárkány (#329) Életpajzs (#142)(ismeretlen) (#391)
Varázsvédelem II. (#108)thargodan mágus (#318) Védelem a tűz ellen (#38)armageddont használó lények (#9099)
Védelem a tűz ellen (#38)ongóliant (#159) Tompítás (#40)zoloboo sámán (#230)
Tompítás (#40)őrült varázsló (#255) Tompítás (#40)tguarkhan (#212)
Elektromos pajzs (#51)viharóriás (#278)