TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2002. jan. 31. 9h:36'
EZ A 413. JÁTÉKHETED, 413. FORDULÓD
414. játékheted kezdete: febr. 7.
A következő fordulódat legkorábban
a 414. játékhéten tudjuk betáplálni.
KALANDOZÓ: #2351
SZÁMLA : XXXX
ZSETONOK : 1500

WHITE NOR WACAK KALANDJAIbe 98 bemész a 98. titkos labirintusba
Megkezded a felderítést. Munkádat siker koronázta! Megvan a bejárat. Bepillantasz: teljes a sötétség. Énekbe kezdesz a mágia különös nyelvén. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a tündérfény varázslatot! A kézfejed halványan világítani kezd. [-3 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Behatolsz, megindulsz az ismeretlen felé! [5 pontot használtál fel, van még 539.]

lm 15 36 mozogsz 15 36
Mindenre felkészülve lépsz be az előtted levő nagy terembe. [2. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy Thargodan légiós. Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod a Thargodan légiós bal vállát. (6 támadással 238 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a Thargodan légiós jobb lábát. (7 támadással 503 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+101 életerő). Sárkánytőrrel gyengén megszurkálod a Thargodan légiós fejét. (2 támadással 90 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). Fényaurád 17 sebzést okoz. A Thargodan légiós csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (2 támadástól 13 életpontot vesztesz.) Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) Néhány döfést kapsz a jobb karodba. (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9363 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy Thargodan légiós lakik itt. Itt csata lesz.

Ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a hosszú íjjal. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Pár lövedéked átjárja a Thargodan légiós bal oldalát. (6 támadással 243 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a Thargodan légiós testét. (7 támadással 499 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+100 életerő). Sárkánytőrrel néhányszor megkarcolod a Thargodan légiós gigászi testét. (2 támadással 86 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Fényaurád 19 sebzést okoz. A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 17 életpontot vesztesz.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a Thargodan légiós, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 23 életpontot vesztesz.) Vad döféseivel a Thargodan légiós nyilvánvalóan a földre akar dönteni. (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9363 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-2 életerő). Folytatod az utat. Megtorpansz: kanyarodik az út! [8. PONT.] Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-3 életerő). Vigyázó léptekkel mozogsz tovább. A szűk járat megintcsak kanyarodik. [9. PONT.] Egy éjkornist pillantasz meg. Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy védelem sav ellen varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy számodra ismeretlen védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). Távolról sötét rítus varázslatot lő rád a másik. 20 életpontot vesztettél. Darabokra robban egy birtokodban levő deus ex machina. Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod az éjkornis nyakát. (6 támadással 210 életpontot sebezve.) Az éjkornis összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 20 arany, egy aranytű [aranytű ládikóba-> 4 arany, -2 ÉP] és egy rejtőköpeny [rejtőköpeny ládikóba-> 14 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 trikornis szarvat. [trikornis szarv ládikóba-> 12 arany, -2 ÉP] 2728 tapasztalati pontot kaptál. Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-3 életerő). Úgy suhansz, mint az árnyék. Ahová most értél, az a T-elágazás kell, hogy legyen. [10. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy viharóriás sámán. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy életpajzs varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekező varázslatot. Mélyen koncentrálva, megidézel egy puha ütés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ősvillám. 58 életpontot vesztettél. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a viharóriás sámán testét. (6 támadással 207 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra ugrasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a viharóriás sámán testét. (7 támadással 483 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+97 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a viharóriás sámán testét. (1 támadással 45 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Fényaurád működik (7 ép-t sebezve). Ellenfeled épphogy megpöccint. (1 támadástól 57 életpontot vesztesz.) Egy ősvillám varázslatot dob rád a másik. 49 életpontot vesztettél. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 7 spiritusz és 2 sallank karom. Szereztél 44 aranyat. 8732 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-3 életerő). Belépsz. Odabent különösen rossz levegő fogad. [12. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy fekete amőba! (ld. enc.) A ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Távolról puha ütés varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a fekete amőba testét. (6 támadással 214 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra támadsz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a fekete amőba gomolygó testét. (6 támadással 418 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+84 életerő). Sárkánytőrrel megbököd a fekete amőba testét. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Ellenfeled 12 pontot sebződik a fényaurától. A szörny csápja feléd sújt, de Te fürgén félreugrasz. Csak súrol az ütés. (1 támadástól 2 életpontot vesztesz.) A lény elszívja életenergiádat, és magát gyógyítja! 36 életpontot vesztettél. A fekete amőba összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy kobudera csont (ld. enc.). 2436 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egy fekete amőbát pillantasz meg. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a fekete amőba gomolygó testét. (6 támadással 215 életpontot sebezve.) Megmarkolva a biami kvazárlándzsát a másikra ugrasz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a fekete amőba testét. (6 támadással 434 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+87 életerő). Sárkánytőrrel meghorzsolod a fekete amőba testét. (1 támadással 46 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Fényaurád 10 sebzést okoz. A fekete amőba csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) A lény kacagva szívja el életnedveidet. 39 életpontot vesztettél. Véres nyál csordul ki a fekete amőba száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy gnóm csont (ld. enc.). 2436 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-2 életerő). Haladsz az ellenséges labirintusban. A folyosó kanyarodik. [13. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-2 életerő). Mindenfelé figyelve haladsz tovább. Az út egy nagy szobába torkollik. [14. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy Thargodan légiós. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz kiplasztikázod egy kicsit.

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy puha ütés. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Alaposan megsorozod a Thargodan légiós fejét. (6 támadással 239 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a Thargodan légiós gigászi testét. (7 támadással 473 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+95 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod a Thargodan légiós testét. (4 támadással 183 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+37 életerő). Fényaurád 25 sebzést okoz. A Thargodan légiós csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 20 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós fogai végigkarcolják a bal combodat. (1 támadástól 16 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós többször beléd döfi a szarvát. (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9363 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy Thargodan légiós van előtted! Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+2 életpont). Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod a Thargodan légiós testét. (6 támadással 245 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a Thargodan légiós testét. (7 támadással 516 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+104 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a Thargodan légiós testét. (1 támadással 46 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Ellenfeled 27 pontot sebződik a fényaurától. A Thargodan légiós többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 10 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 13 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós sorozatos szúrás-támadásai egyre hátrébb szorítanak. (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9363 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-2 életerő). Halvány fényt látsz magad előtt: habozva mész tovább. Egy nagyobb terem! [15. PONT.] Egy Zinthurg börtönőrt veszel észre magad előtt. (ld. enc.) Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy életpajzs varázst. A szilánk működik (+2 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy számodra ismeretlen védekező varázst. Mélyen koncentrálva, megidézel egy puha ütés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: pusztító végzet varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. (mivel életpajzs van rajtad.) A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Több lövedéked átfúrja a Zinthurg börtönőr fejét. (6 támadással 235 életpontot sebezve.) Megmarkolva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a Zinthurg börtönőr testét. (7 támadással 499 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+95 életerő). Sárkánytőrrel jól megszúrkálod a Zinthurg börtönőr egyik karját. (3 támadással 131 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Fényaurád 18 sebzést okoz. A Zinthurg börtönőr fogai végigkarcolják a bal combodat. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Sajnos nem sikerült a Zinthurg börtönőr minden csapását hárítanod. (2 támadástól 15 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem! Karmával néhányszor a Zinthurg börtönőr megcsapja a fejedet. (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem! A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy gyöngymangó és egy vasérc. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9512 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Zinthurg pallost (ld. enc.). Tested lassan sorvadozik (-2 életerő). Továbbsuhansz a folyosón. Egy kanyarhoz érkeztél. [16. PONT.] Sziszegést hallasz, és a következő pillanatban apró tüskékkel teli háló zuhan a testedre. Gyorsan letéped, de már érzed a bénító méreg hatását [-6 támadás]. A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-2 életerő). Izzadó tenyeredet megtörlöd, miközben a labirintusban mész tovább. Elérsz a T-elágazáshoz. Most vajon merre? [17. PONT.] Egy ében hadúr lakik itt. Fegyvere egy bronzpenge. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy védelem sav ellen varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy savhurrikán. Semmi hatás! (védelem sav ellen védett meg.) A közelharc előtt még megeresztesz a hosszú íjjal néhány lövedéket. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod az ében hadúr bal lábát. (6 támadással 247 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd savfelhőt okád. Fürdesz a fekete savcsóvában. Elszántan a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod az ében hadúr jobb lábát. (7 támadással 482 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). Sárkánytőrrel megérinted az ében hadúr testét. (1 támadással 46 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Fényaurád működik (28 ép-t sebezve). Előrehajolva csap az ében hadúr, de Te könnyedén hárítasz, csak egy apró karcolást kapsz. (1 támadástól 20 életpontot vesztesz.) Az ében hadúr még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 7479 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Ujjaid táncba kezdenek, ahogy hozzálátsz az idézéshez. Energia árad testedbe. Létrehoztad a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-11 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 bronzpengét [bronzpenge ládikóba-> 12 arany, -2 ÉP]. Sorvadsz (-3 életerő). Hangot hallasz szemből - megtorpansz, figyelsz, de aztán semmi. Még óvatosabban mész tovább. Az egyenes folyosó közepén vagy. [33. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-3 életerő). Tudod, hogy itt senkire és semmire nem számíthatsz - a sötétség bármikor magába fogadhat. Továbbmész. Egy kanyarhoz érkeztél. [35. PONT.] Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-3 életerő). A felderítést egy szobával folytatod. Odabent félhomály fogad. [36. PONT.] Egy Banyapókot veszel észre magad előtt. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy életpajzs varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy méregfelhő III varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Szerencsére nem hatott rád. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod a Banyapók testét. (6 támadással 246 életpontot sebezve.) Megmarkolva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a Banyapók szőrös potrohát. (5 támadással 366 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+24 életerő). Sárkánytőrrel megérinted a Banyapók nyolcszemű fejét. (1 támadással 47 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). A fényaura 26 ép-t sebez. A szörny belemar a jobb térdedbe. (1 támadástól 17 életpontot vesztesz.) A Banyapók még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a toxyl üvegcsét, szereztél 3 csepp toxylt. (Nincs mibe rakni 3 toxylt.) 6765 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A falból egy elforgatható kerék áll ki. Nem tudsz ellenállni a késztetésnek, lassan elforgatod. Kő mozog kövön, ahogy az ősi mechanika mozgásba lendül. Vajon mi történik? Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-2 életerő). [65 pontot használtál fel, van még 474.]

kpcs 3 kapcsoló 3
A falból egy elforgatható kerék áll ki. [már elforgattad] Nem tudsz ellenállni a késztetésnek, lassan elforgatod. Egy pillanatra megrettensz tetted következményétől. De aztán nem történik semmi, csak halk dübörgést hallasz a messzeségből. [0 pontot használtál fel, van még 474.]

bb 716 470 350 beraksz a bankba a 716. tárgyat (470 darabot)
Beraksz a bank széfjébe 1 Zinthurg pallost. Beraksz a bank széfjébe 2 kholden kulcsot. Beraksz a bank széfjébe 2 esszenciakristályt. [0 pontot használtál fel, van még 474.]

hu 716 258 hulladék: 716 258
Hulladék, ezért nem gyűjtesz Zinthurg pallost. Hulladék, ezért nem gyűjtesz nehezéket. [0 pontot használtál fel, van még 474.]

lm 34 mozogsz 34
Testsúlyodat a lábujjhegyeidre helyezve, nesztelenül lopakodsz tovább. Megtorpansz: kanyarodik az út! [35. PONT.] Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-3 életerő). Mész tovább, előre. Ellenőrzöd a térképen, hogy hol is vagy. [33. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-2 életerő). Továbbmész. Egy fémesen csillogó mithril ajtó körvonalai bontakoznak ki előtted. Megpróbálod a kilincset: Sajnos be van zárva. Kis keresgélés, próbálkozás után rájössz, hogy a nálad levő smaragd kulcs nyitja az ajtót. A falhoz lapulva osonsz előre. Az út szélesedik, majd elérkezel egy tágasabb helyiséghez. [34. PONT.] Egy halálmadarat veszel észre magad előtt. (ld. enc.) Mérlegelve a helyzeted, úgy határozol, hogy nem érdemes szembeszállni vele. Ismét a térkép szerinti 33. pontnál vagy. Sorvadsz (-3 életerő). [15 pontot használtál fel, van még 459.]

t 351 1 támadod a 351. szörnyet
FT 351 parancs tárolva. [0 pontot használtál fel, van még 459.]

lm 34 19 21 mozogsz 34 19 21
Egy nagyobb terembe érkezel. [34. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy halálmadár! Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Sajnos nem hatott ellenfeledre. A szilánk működik (+2 életpont). Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a halálmadár bal oldalát. (6 támadással 210 életpontot sebezve.) A szörny rád mered, majd a félelem sugarait lövi feléd. Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra ugrasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a halálmadár bal szárnyát. (3 támadással 219 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). Sárkánytőrrel megdöföd a halálmadár bal szárnyát. (1 támadással 48 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Fényaurád 6 sebzést okoz. A halálmadár belecsíp a bal térdedbe. (1 támadástól 34 életpontot vesztesz.) A szörny önbizalmadból merítve huhog. 45 életpontot vesztettél. A halálmadár többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 37 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> 12 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a kőkést, szereztél 2 madártollat. 3231 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egy halálmadarat veszel észre magad előtt. Itt csata lesz.

Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Semmi hatás! Gyógyulsz (+2 életpont). Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a halálmadár jobb oldalát. (6 támadással 206 életpontot sebezve.) A szörny koncentrál. Rosszat sejtesz: valamilyen mentális támadásra készül! Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Megmarkolva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a halálmadár fekete tollú testét. (3 támadással 206 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+42 életerő). Sárkánytőrrel megdöföd a halálmadár fekete tollú testét. (1 támadással 45 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). A fényaura 11 ép-t sebez. A halálmadár megcsípi a jobb füledet. (1 támadástól 29 életpontot vesztesz.) A lény huhog! 46 életpontot vesztettél. A halálmadár néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (2 támadástól 37 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 2 madártollat. 3231 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy halálmadár! Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Távolról puha ütés varázslatot lősz a másikra. A támadás sajnos hatástalan volt. A szilánk működik (+2 életpont). Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a halálmadár fekete tollú testét. (6 támadással 208 életpontot sebezve.) Ellenfeled mereven rádnéz, majd megindítja mentális támadását. Mentális barikád mögé bújva, ellenállsz a félelem-sugaraknak. Megmarkolva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a halálmadár fekete tollú testét. (3 támadással 222 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+45 életerő). Sárkánytőrrel megdöföd a halálmadár bal lábát. (1 támadással 44 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Fényaurád 9 sebzést okoz. A halálmadár belecsíp a bal térdedbe. (1 támadástól 29 életpontot vesztesz.) A lény huhog! 44 életpontot vesztettél. A halálmadár csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (2 támadástól 32 életpontot vesztesz.) A halálmadár szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 2 madártollat. 3231 tapasztalati pontot kaptál. Elegendő gyakorlatra tettél szert ahhoz, hogy lőfegyverek szakértelmedet megnövelhesd egy fegyvermesternél. (ezt a kar.lapon * jelöli.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egy halálmadár lakik itt. Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. A támadásnak sajnos semmi eredménye sem volt. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a hosszú íjjal. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a halálmadár bal szárnyát. (6 támadással 224 életpontot sebezve.) A szörny koncentrál. Rosszat sejtesz: valamilyen mentális támadásra készül! Mentális barikád mögé bújva, ellenállsz a félelem-sugaraknak. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a halálmadár testét. (3 támadással 217 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+44 életerő). Sárkánytőrrel megérinted a halálmadár testét. (1 támadással 43 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Fényaurád 6 sebzést okoz. A halálmadár belecsíp a jobb térdedbe. (1 támadástól 32 életpontot vesztesz.) A szörny vérfagyasztó módon huhog! 46 életpontot vesztettél. A halálmadár csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (2 támadástól 35 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 2 madártollat. 3231 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-3 életerő). Nincs megállás - továbbtotyogsz. Elérsz a T-elágazáshoz. Most vajon merre? [33. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-3 életerő). Minden neszre ügyelve folytatod a felderítést. A térképen is jelölt hármas elágazáshoz érsz. [17. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-3 életerő). Úgy suhansz, mint az árnyék. Egy pillanatra megállsz fülelni. [18. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-2 életerő). Merészen, fegyveredet markolva mozogsz. Egy nagy vasalt ajtót látsz. Találsz egy kilincset: Sajnos be van zárva. Előkapod a roxati zárfalót, és megpróbálod kinyitni. Sikerült! Minden neszre ügyelve folytatod a felderítést. Elérsz a T-elágazáshoz. Most vajon merre? [19. PONT.] Egy áldott okerónt pillantasz meg. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz kiplasztikázod egy kicsit.

Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja az áldott okerón testét. (6 támadással 221 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod az áldott okerón behemót testét. (7 támadással 494 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+99 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod az áldott okerón testét. (1 támadással 45 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Fényaurád működik (10 ép-t sebezve). Itt is, ott is célba talál az áldott okerón ollója. (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 áldott követ. 1160 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy áldott okerón van előtted! Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy puha ütés. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod az áldott okerón behemót testét. (6 támadással 218 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod az áldott okerón kitines ollóját. (6 támadással 434 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+87 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod az áldott okerón kitines ollóját. (1 támadással 45 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Ellenfeled 6 pontot sebződik a fényaurától. Gyengül a védelmed - az áldott okerón ollója véres sebeket ejt a testeden. (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 áldott követ. 1160 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy áldott okerón. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz kiplasztikázod egy kicsit.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy puha ütés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod az áldott okerón behemót testét. (6 támadással 208 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod az áldott okerón bal hátsó lábát. (7 támadással 506 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+82 életerő). Sárkánytőrrel megérinted az áldott okerón bal vállát. (1 támadással 47 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Fényaurád működik (14 ép-t sebezve). Megnyirbálja az áldott okerón ollója a jobb karodat. (2 támadástól 8 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 áldott követ. 1160 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Sorvadsz (-2 életerő). Hangtalan léptekkel osonsz előre. A térképen is jelölt hármas elágazáshoz érsz. [18. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-3 életerő). Folytatod az utat. Egy kanyarhoz érkeztél. [20. PONT.] A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-3 életerő). Vigyázó léptekkel mozogsz tovább. Elérsz a T-elágazáshoz. Most vajon merre? [21. PONT.] Sorvadsz (-3 életerő). [40 pontot használtál fel, van még 419.]

im 2 imádkozol
Isteni kapcsolatot létesítesz. Az oltárra helyezel 3 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Egy óra telik el buzgó mormolással. A szent kehely megtelt! Jóleső meleg fut végig a testeden. Szerencséd fejlődött. Istened segítséget nyújt a tudati képességetek fejlődéséhez. [30 pontot használtál fel, van még 389.]

vv 140 140 140 elmormolod a 140. varázslatot a 140. varázslatot a 140. varázslatot
Beizzik a turbómágia. 2 évet fiatalodtál! [-41 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 384.] Fürgén varázsolsz! 3 évet fiatalodtál! [-41 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 379.] Gyorsvarázsolsz! 2 évet fiatalodtál! [-41 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 374.]

vv 140 140 140 elmormolod a 140. varázslatot a 140. varázslatot a 140. varázslatot
Beizzik a turbómágia. 2 évet fiatalodtál! [-41 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 369.] Gyorsvarázsolsz! 1 évet fiatalodtál! [-41 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 364.] Szupersebesen mormolsz. 1 évet fiatalodtál! [-41 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 359.]

vv 140 140 140 elmormolod a 140. varázslatot a 140. varázslatot a 140. varázslatot
Fürgén varázsolsz! 3 évet fiatalodtál! [-41 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 354.] Beizzik a turbómágia. 2 évet fiatalodtál! [-41 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 349.] Hihetetlen sebességgel varázsolsz. 2 évet fiatalodtál! [-41 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 344.]

im 2 imádkozol
Isteni kapcsolatot létesítesz. Az oltárra helyezel 3 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszú idő telik el csendes meditációban. A szent kehely megtelt! Kellemes, bizsergető érzés fut végig rajtad, ahogy istened tudtul adja, hallotta imád. Szerencséd fejlődött. [30 pontot használtál fel, van még 314.]

vv 140 140 140 elmormolod a 140. varázslatot a 140. varázslatot a 140. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. 1 évet fiatalodtál! [-41 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 309.] Fürgén varázsolsz! 1 évet fiatalodtál! [-41 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 304.] Szupersebesen mormolsz. 1 évet fiatalodtál! [-41 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 299.]

lm 22 22 mozogsz 22 22
Merészen, fegyveredet markolva mozogsz. Egy vastag, gránitból készült ajtót pillantasz meg. Lenyomod a kilincset: Sajnos be van zárva. Előkapod a roxati zárfalót, és megpróbálod kinyitni. Sikerült! A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 zárnyitás). A szoba, amelybe belépsz, első pillantásra nagyon elhagyatottnak tűnik. [22. PONT.] Halk, zümmögő hangot hallasz, amint rálépsz az előtted levő kőlapra, majd a következő pillanatban valami borzasztó szívóerő tapad rád! Dermedten tapasztalod, hogy mágikus energiaforrásaid kimerültek [-17 varázspont]. Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy Thargodan mágus. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Egy sorvasztás varázslattal köszönt csatapartnered. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy sorvasztás. Egy méregfelhő III varázslattal köszönt csatapartnered. A támadása szerencsére hatástalan volt. Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a Thargodan mágus testét. (6 támadással 208 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a Thargodan mágus bibircsókos fejét. (7 támadással 507 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a Thargodan mágus testét. (4 támadással 180 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Fényaurád 28 sebzést okoz. Távolról Asylux átka varázslatot lő rád a másik. Semmi hatás! Egy szárazság varázslatot dob rád a másik. 26 életpontot vesztettél. Borzalmasan szomjazni kezdesz. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy méregfelhő III varázslatot, majd rád küldi. 115 életpontot vesztettél. Iszonyú rosszullét fog el (-15 támadás). A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy karbin plazma [karbin plazma ládikóba-> 10 arany, -2 ÉP] és egy rókafarok. 9168 tapasztalati pontot kaptál. Porrá zúzol 1 varázskövet. (+100 varázspont.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 drakolder kulcsot. Tested lassan sorvadozik (-4 életerő). Egyhelyben toporogsz. [5 pontot használtál fel, van még 294.]

vv 109 elmormolod a 109. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Elhagyva a sötét labirintust, kiteleportálsz a felszínre. [-24 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 292.]

be 98 bemész a 98. titkos labirintusba
Hosszan keresgélsz, és már majdnem feladod a reményt, amikor végre sikerül a bejáratot megtalálni. Odabent sötét van. Mormolni kezdesz. A kisülni készülő varázslat a következő pillanatban már benned van. Egy végső mozdulattal előhívod a tündérfény varázslatot! A kézfejed halványan világítani kezd. [-3 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Beóvakodsz, rettegve az odabent váró rémségektől. [5 pontot használtál fel, van még 287.]

lm 7 30 31 mozogsz 7 30 31
Egy széles, magas terembe érsz. [2. PONT.] Sorvadsz (-4 életerő). Meg-meg torpanva, lábaidat lassan, puhán egymás után rakva mész. Kanyarodik a járat. [3. PONT.] A talaj megbillen a lábad alatt, és beleesel egy mély üregbe! Az gödör nem üres - az alján sav fortyog! Szerencsédnek köszönhetően csak 71 életpontot vesztettél. Ordítva a fájdalomtól, kimászol. A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-4 életerő). Tudod, hogy itt senkire és semmire nem számíthatsz - a sötétség bármikor magába fogadhat. Továbbmész. Hoppsz, már itt is van a T-elágazás! [4. PONT.] Egy Thargodan zsoldost veszel észre magad előtt. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz kiplasztikázod egy kicsit.

Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Pár lövedéked átjárja a Thargodan zsoldos testét. (6 támadással 262 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a Thargodan zsoldos jobb oldalát. (5 támadással 360 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+73 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a Thargodan zsoldos fejét. (1 támadással 45 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). A fényaura 14 ép-t sebez. A Thargodan zsoldos néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 14 életpontot vesztesz.) Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 6551 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-4 életerő). Meg-meg torpanva, lábaidat lassan, puhán egymás után rakva mész. Az út itt elkanyarodik. [6. PONT.] Egy ősöreg góliátot veszel észre magad előtt. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Üdvözlésképpen egy tűzgolyó varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 212 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod az ősöreg góliát óriási talpát. (6 támadással 207 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod az ősöreg góliát testét. (7 támadással 483 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+97 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd az ősöreg góliát óriási talpát. (5 támadással 224 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+45 életerő). Fényaurád működik (7 ép-t sebezve). Csatapartnered bevisz egy gyors, egyenes ütést. (1 támadástól 168 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Biami kvazárlándzsával többször eltalálod az ősöreg góliát testét. (3 támadással 216 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+44 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod az ősöreg góliát testét. (1 támadással 45 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Fényaurád 8 sebzést okoz. Az ősöreg góliát az Acél Ököl alkalmazásával jól mellbetaszajt. (1 támadástól 155 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy réz papi karkötő [réz papi karkötő ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP], egy ezüst kulcs [ezüst kulcs ládikóba-> 12 arany, -2 ÉP], 2 ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP], egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> 14 arany, -2 ÉP] és egy ezüstshuriken [ezüstshuriken ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a kőkést, szereztél 5 nehezéket. [nehezék ->eldobod] 15660 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-4 életerő). Körültekintően, óvatosan lopódzkodsz tovább. Egy gyémánykemény adamantit ajtó állja utadat. Megvizsgálod: Sajnos be van zárva. Kis keresgélés, próbálkozás után rájössz, hogy a nálad levő drakolder kulcs nyitja az ajtót. A törékony mágikus kulcs összeroppan! Amikor betoppansz, éles pillantást vetsz minden sarokba. [7. PONT.] Egy Thargodan mágust veszel észre magad előtt. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Távolról sorvasztás varázslatot lő rád a másik. Távolról Asylux átka varázslatot lő rád a másik. Semmi hatás! Távolról sorvasztás varázslatot lő rád a másik. Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a hosszú íjjal. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a Thargodan mágus bibircsókos fejét. (6 támadással 206 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a Thargodan mágus lilán pulzáló lábát. (7 támadással 493 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+99 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a Thargodan mágus lilán pulzáló lábát. (4 támadással 179 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+36 életerő). A fényaura 30 ép-t sebez. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy Asylux átka. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: Asylux átka varázslatot lő rád. Semmi hatás! Egy Asylux átka varázslatot dob rád a másik. Semmi eredménye! A Thargodan mágus összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 2 púderkő és egy xirnox szív. 9168 tapasztalati pontot kaptál. Összetörsz 1 varázskövet. (+100 varázspont.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-6 életerő). Minden neszre ügyelve folytatod a felderítést. A folyosó kanyarodik. [25. PONT.] Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-6 életerő). A belépés pillanatában felkészülsz a legrosszabbra. [26. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy zombi mester van előtted! Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz kiplasztikázod egy kicsit.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a fúvócsővel. Elrepül 6 tüske. Lövedékeiddel perforálod a zombi mester rotható húsát. (6 támadással 157 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra támadsz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a zombi mester fejét. (2 támadással 151 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+31 életerő). Sárkánytőrrel megdöföd a zombi mester rotható húsát. (1 támadással 45 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Fényaurád 22 sebzést okoz. A zombi mester karmai majdnem eltalálnak! Véres nyál csordul ki a zombi mester száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2103 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy lidércúr. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Pár lövedéked átjárja a lidércúr testét. (6 támadással 273 életpontot sebezve.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3248 tapasztalati pontot kaptál. Tested lassan sorvadozik (-6 életerő). A folyosón, a falhoz lapulva mész tovább. Megtorpansz: kanyarodik az út! [27. PONT.] Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-6 életerő). Minden rezdülésre ügyelve lépsz be a szobába. [28. PONT.] Egy Thargodan légiós lakik itt. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Több lövedéked átfúrja a Thargodan légiós testét. (6 támadással 249 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a Thargodan légiós bal karját. (7 támadással 472 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+95 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a Thargodan légiós gigászi testét. (4 támadással 180 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+32 életerő). Fényaurád működik (23 ép-t sebezve). Karmával néhányszor a Thargodan légiós megcsapja a fejedet. (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 27 életpontot vesztesz.) Húsodat át- meg átjárja a Thargodan légiós szarva. (2 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9363 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Tested lassan sorvadozik (-6 életerő). Elértél a folyosó végéhez. Innen nem vezet tovább út. [29. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy Thargodan légiós van előtted! Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+2 életpont). Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Pár lövedéked átjárja a Thargodan légiós jobb oldalát. (6 támadással 237 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a Thargodan légiós fejét. (7 támadással 488 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+46 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a Thargodan légiós testét. (4 támadással 179 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Fényaurád működik (29 ép-t sebezve). A Thargodan légiós többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a Thargodan légiós, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) Vad döféseivel a Thargodan légiós nyilvánvalóan a földre akar dönteni. (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9363 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Sorvadsz (-7 életerő). Bátran haladsz tovább. Egy gyémánykemény adamantit ajtó körvonalai bontakoznak ki előtted. Megvizsgálod: Sajnos be van zárva. Előkapod a roxati zárfalót, és megpróbálod kinyitni. Sikerült! Vacak kis szoba ez - állapítod meg, amint körülnézel. [30. PONT.] Az egyik sarokban találsz egy nehéz kőládát. Sajnos zárva van. Előkapod a roxati zárfalót, és megpróbálod kinyitni. A dolog baj nélkül ment, a láda fedele felpattan. A csapda ebben a másodpercben sül ki. A robbanás hátrataszít, de a füstön keresztül látod, hogy a láda, tartalmával együtt megsemmisült. (-7 életerő.) A sorvasztó varázslat kifejti hatását (-6 életerő). Elértél egy lefelé vezető lépcsőhöz. Lemész. [31. PONT. --> 2. SZINT, 1. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-7 életerő). [60 pontot használtál fel, van még 227.]

lm 8 mozogsz 8
Belépsz. Odabent különösen rossz levegő fogad. [2. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy Zinthurg börtönőr. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Távolról nekromanta csókja varázslatot lő rád a másik. 54 életpontot vesztettél. Ellenfeled ugyanennyit gyógyult. Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Több lövedéked átfúrja a Zinthurg börtönőr bikafejét. (6 támadással 257 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a Zinthurg börtönőr bal oldalát. (7 támadással 504 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+101 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod a Zinthurg börtönőr bikafejét. (3 támadással 138 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+3 életerő). Fényaurád működik (18 ép-t sebezve). Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a Zinthurg börtönőr, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 13 életpontot vesztesz.) Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (2 támadástól 34 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem! Karmával néhányszor a Zinthurg börtönőr megcsapja a fejedet. (2 támadástól 30 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem! Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 3 arany és egy borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> 6 arany, -2 ÉP]. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9512 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Zinthurg pallost [Zinthurg pallos ládikóba-> 15 arany, -2 ÉP]. Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-6 életerő). Úgy suhansz, mint az árnyék. Egy kanyarhoz érkeztél. [3. PONT.] Tested lassan sorvadozik (-6 életerő). Parányi, jelentéktelen teremnek tűnik, ahová most beléptél. [4. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy Zinthurg börtönőr! Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: pusztító végzet varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. A közelharc előtt még megeresztesz a hosszú íjjal néhány lövedéket. Elrepül 6 mihlanil nyíl. Lövedékeiddel perforálod a Zinthurg börtönőr testét. (6 támadással 238 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát a másikra támadsz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a Zinthurg börtönőr bal vállát. (7 támadással 496 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+93 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod a Zinthurg börtönőr jobb oldalát. (3 támadással 131 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Ellenfeled 14 pontot sebződik a fényaurától. Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 11 életpontot vesztesz.) Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (2 támadástól 30 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem! Karmával néhányszor a Zinthurg börtönőr megcsapja a fejedet. (2 támadástól 28 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem! A Zinthurg börtönőr összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy obszidián függő [obszidián függő ládikóba-> 10 arany, -2 ÉP] és egy vas dobónyíl [vas dobónyíl ládikóba-> 7 arany, -2 ÉP]. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. [Thargodan esszencia ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP] 9512 tapasztalati pontot kaptál. Kinyered a manakristály energiáját. (+500 varázspont) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Zinthurg pallost [Zinthurg pallos ládikóba-> 15 arany, -2 ÉP]. Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-6 életerő). Tudod, hogy itt senkire és semmire nem számíthatsz - a sötétség bármikor magába fogadhat. Továbbmész. A folyosó kanyarodik. [5. PONT.] Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-7 életerő). Bevilágítva magad előtt az utat, lassan lépkedsz. Elérsz a T-elágazáshoz. Most vajon merre? [6. PONT.] Sziszegést hallasz, és a következő pillanatban apró tüskékkel teli háló zuhan a testedre. Gyorsan letéped, de már érzed a bénító méreg hatását [-6 támadás]. Tested lassan sorvadozik (-6 életerő). Vigyázó léptekkel mozogsz tovább. Kanyarodik a járat. [8. PONT.] Egy Thargodan berzerkert veszel észre magad előtt. (ld. enc.) Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. A támadás sajnos hatástalan volt. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 6 mihlanil nyíl. A célpont mellett süvít el a lövedéked. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Oopssz, ez mellément! Fényaurád 25 sebzést okoz. A Thargodan berzerker csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (3 támadástól 104 életpontot vesztesz.) A Thargodan berzerker belemar bal oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 51 életpontot vesztesz.) A lény elszívja életenergiádat, és magát gyógyítja! 30 életpontot vesztettél. A Thargodan berzerker farkával megérint. (1 támadástól 12 életpontot vesztesz.) Oopssz, ez mellément! Ellenfeled 27 pontot sebződik a fényaurától. Karmával néhányszor a Thargodan berzerker megcsapja a fejedet. (3 támadástól 103 életpontot vesztesz.) A Thargodan berzerker belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 56 életpontot vesztesz.) A teremtmény kiszívja életenergiádat, magát gyógyítva. 40 életpontot vesztettél. Siralmas támadást intéz farkával a Thargodan berzerker, épp csak megsuhint. (1 támadástól 14 életpontot vesztesz.) Úgy döntesz, ebből elég volt. Úgy gondolod, jót tenne egy erős sprint. Szerencsédre üldöződ hamarabb elfáradt mint te. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Varázsolni kezdesz. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Egy végső mozdulattal előhívod a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-11 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ismét a térkép szerinti 6. pontnál vagy. Sorvadsz (-6 életerő). [30 pontot használtál fel, van még 197.]

ftv 92 377 felt. tám/véd. varázslat a 92. varázslatot a 377. szörnyet
Ok, ezt a védekező varázslatot fogod használni, ha a megadott lénnyel szembekerülsz. [0 pontot használtál fel, van még 197.]

ftv 155 377 felt. tám/véd. varázslat a 155. varázslatot a 377. szörnyet
Ok, ezt a támadó varázslatot fogod használni, ha a megadott lénnyel szembekerülsz. [0 pontot használtál fel, van még 197.]

ff felt. fegyverváltás:
Feltételes fegyver parancsok törölve. [0 pontot használtál fel, van még 197.]

kf 625 1 kézbeveszed/felveszed a 625. tárgyat a jobb kezedbe
Elrakod a biami kvazárlándzsát, majd a jobb kezedbe veszed a Démonölőt. [0 pontot használtál fel, van még 197.]

lm 8 mozogsz 8
Hangtalan léptekkel osonsz előre. Kanyarodik a járat. [8. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy Thargodan berzerker! Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy fürgülés varázslattal készülsz a csatára. Öregedtél 1 évet. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy tűzgolyó varázslatot dobsz ellenfeledre. 113 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a hosszú íjjal. Elrepül 6 mihlanil nyíl. A célpont mellett süvít el a lövedéked. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Démonölővel kegyetlenül összevagdalod a Thargodan berzerker bal lábát. (5 támadással 412 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+83 életerő). Fényaurád 19 sebzést okoz. A szörny több karmával is a lábadra csap. (3 támadástól 109 életpontot vesztesz.) A Thargodan berzerker a jobb karodba mélyeszti hegyes fogait! (1 támadástól 66 életpontot vesztesz.) A lény elszívja életenergiádat, és magát gyógyítja! 31 életpontot vesztettél. A Thargodan berzerker farkával megérint. (1 támadástól 15 életpontot vesztesz.) Démonölővel irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod a Thargodan berzerker fejét. (5 támadással 387 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+78 életerő). Fényaurád 19 sebzést okoz. A Thargodan berzerker csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (3 támadástól 111 életpontot vesztesz.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a Thargodan berzerker, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 61 életpontot vesztesz.) A lény elszívja életenergiádat, és magát gyógyítja! 40 életpontot vesztettél. A Thargodan berzerker farkával megérint. (1 támadástól 12 életpontot vesztesz.) Túl erős az ellenfeled. Úgy gondolod, jót tenne egy erős sprint. Szerencsédre üldöződ hamarabb elfáradt mint te. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-9 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Ismét a térkép szerinti 6. pontnál vagy. (Felt. gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az azonnali gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+118 életerő). [-16 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). (Felt. gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az azonnali gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+108 életerő). [-16 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Működik a gonosz varázslat, lassan sorvadsz (-7 életerő). [15 pontot használtál fel, van még 182.]


* 1. BP: elmormolod a 83. varázslatot
Mivel nincs érvényben SZK parancsod, a Szörnycsábításnak sem lenne sok értelme. [0 pontot használtál fel, van még 182.]

* 2. BP: kézbeveszed/felveszed a 453. tárgyat
Leveszed az őselemek köpenyét, majd felöltöd a mágusköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 182.]

* 3. BP: használod a 396. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 182.]

* 4. BP: használod a 336. tárgyat
Ravasz csapdát állítasz a táborhelyed közelében. [10 pontot használtál fel, van még 172.]

* 5. BP: t. energia kisütése: 3 1
Tudatpajzsot feszítesz elméd köré. [10 pontot használtál fel, van még 162.] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 csapdakészítés). Csobogó, hideg víz képe kísért, mikor már annyira ki van száradva a szád, hogy nyelni sem tudsz. (-55 életerő.) Nem tudsz ellenállni, egy kicsit olvasgatod a sötét tekercseket. (+0 gonoszság.) Lassan visszatér az erő bénult tagjaidba. [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 8, 28, 22. Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. 3 kaját bezabál a trikornis. Egy kaját habzsol be a Rughar familiárisa. 3 kaját bezabál az ezoterikus mardel. 3 kaját töm magába a sivatagi doareg. Energiáid már fogytán vannak, tested pihenésért kiált. A környéket felderítve, táborhelyet keresel. Percek sem kellenek hozzá, hogy mély álomba merülj. Karaktered megállíthatatlanul fejlődik, a tapasztalatoknak köszönhetően. (+1 max. életerő.) Elmúlt a tulajdonságpajzs hatása. Elmúlt az a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a Symulf rúnája hatása. Elmúlt az esszenciavédelem hatása. Elmúlt az esszenciavédelem 2 hatása. Elmúlt a hadiszerencse III hatása. Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a csupasz izom hatása. Elmúlt a szürkeáll. aktiv hatása. Elmúlt a Thargodan illúzió hatása.
Ebben a körben 162 pontod maradt, ebből a következő körre 162 pontot vihetsz át. Kapsz még 554 pontot. A következő körben tehát 716 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


PUHA ÜTÉS (60. PAP TÁMADÓ VARÁZSLAT)
Ezt a varázslatot ellenfeledre elmondva, jelentősen csökkentheted az általa okozott sebzést. Hogy pontosan mennyivel, ezt természetesen papi rangodtól (és teológiádtól) függ - de a csökkentés mértéke semmiképp sem lesz 50 százaléknál nagyobb. Van rá esély, hogy az ellenfélre egyáltalán nem hat a varázslat. Anyagi komponense egy madártoll, elmondása 18 VP-be kerül.
DRÓTSZŐRŰ MÓPAT (426. SZÖRNY)
Az éjfattyak esszenciája halálos még a Thargodanokra is - azonban néha, minden tízezer esetből egyszer, túl lehet élni azt, hogy valakira a tl'urlangok masszája csöppen. Igen, az evolúció még a Sötét Földön is működik! Az így megfertőzött mópatokból borzalmas, mutáns szörnyek válnak, amelyeket még a Thargodanok is messze elkerülnek. Nem kétséges, a vámpirizációra való immunitásuk az éjfatty géneknek köszönhető...
FEKETE AMŐBA (364. SZÖRNY)
Ocsmány, vonagló massza a mocsárban - egy óriási méretűre hízott amőba! Legjobb, ha nagy ívben elkerülöd, hiszen ezek a teremtmények közel elpusztíthatatlanok. Ha pedig mégis megölöd, ugyan mit érsz vele?
KOBUDERA CSONT (705. TÁRGY)
Amit a kezedben tartasz, egy humanoid lény koponyájának az állkapocs csontja - ahogy jobban megvizsgálod, megállapítod, hogy valószínűleg egy kobuderáé lehetett. A csont sérült állapotából arra is következtetsz, hogy az illető nem természetes halállal halt meg.
GNÓM CSONT (706. TÁRGY)
Ez az apró, girgbegurba alkarcsont csakis egy gnómtól származhat! Szegény fickó, ez sem fog már semmit se feltalálni.
ZINTHURG BÖRTÖNŐR (379. SZÖRNY)
Ezek az izomtól duzzadó, gigászi Zinthurgok a kínzás mesterei, több gonoszság szorult beléjük, mint a legtöbb Thargodanba. Persze, áldozataik legtöbbször csak kegyvesztett Thargodanok, akiket uruk odavet számukra - azonban ha néha a karmaik közé kaparintanak egy-egy halandót, különleges csemegeként kezelik, és igyekszenek szenvedését a lehető leghosszabb időre megnyújtani.
ZINTHURG PALLOS (716. TÁRGY)
Egy óriási méretű pallos, amelyet igazándiból csak nagyméretű teremtmények (mint például Zinthurg börtönőr) tudnak forgatni. Az adamantitból készült nyélre kovácsolt, mágikus acéllemezt erősítettek, amely hihetetlenül éles, így csontot, bőrt, mindent képes átvágni. Azonban nehézkessége miatt használatakor kapsz -4 támadást. A fegyver sebzése 6D6+6, használatához legalább 16-os vágófegyver szakértelem szükséges. Vigyázz, nehogy túl sok gyűljön fel nálad ebből a 15 kiló súlyú fegyverből!
HALÁLMADÁR (351. SZÖRNY)
Egyszer, amikor a békés erdőben sétálsz, élvezet a napsugarakat, és elmerengsz gondolataidban, irtózatos sikoly hallatszik. A szíved a torkodba ugrik, hideg futkos a hátadon, ahogy a földöntúli hang a csontjaidig hatol. Az egész erdő elcsendesedik, a madarak sem mernek versenyre kelni a halál hírnökével. Mert nem mást hallottál, mint Leah halálmadarát, amelynek már hangja is nehezen elviselhető halandó fül számára. Ha azonban leküzdöd félelmedet, akkor talán legyőzheted ezt a gonosz szárnyast, egy kicsit jobbá téve vele a világot.
THARGODAN BERZERKER (377. SZÖRNY)
A Thargodanok, bár iszonyatos hatalommal bírnak, azonban mégis vannak gyengéik, ugyanúgy rettegnek a végső megsemmisüléstől, mint más, halandóbb teremtmények. Ezért aztán gyakran előfordul, hogy elárulják gyenge gazdájukat, hogy az erősebb meghagyja életüket, vagy elmenekülnek, amikor az erőviszonyok az ellenfeleik irányába billennek. Azonban megváltozik a helyzet, ha a Sötétség egy nagyhatalmú hercege kiöli a gondolkodást szolgáiból - az így kapott Thargodanok elpusztíthatatlan gyilkológépek, akik megsemmisülésükig harcolnak. Ezek a megkérdőjelezhetetlen lojalitású berzerkerek nemcsak hogy a Sötét Föld legrettenetesebb harcosai, akiket még a sárkányok is elkerülnek: Az őket védő mágikus bűbájnak köszönhetően legfeljebb varázserejű vágófegyverrel, vagy esetleg isteni hatalmú harcművész technikákkal lehet őket megsebezni.

KARAKTERLAPOD


White Nor Wacak, egy hosszú ezüsthajú, piros szemű ember férfi vagy. Körszakállad és bajuszod van. Bőröd teljesen fehér! Raia személyes testőrként szolgáló avatárja vagy. A Lélektisztító Irgalmas Nővérek (#9105) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 413. fordulód.

erő : 69(70)
iq : 60(64)
ügyesség : 57(60)
egészség : 57(62)
szerencse: 71(76)
tudatpont: 42/ 2
szint : 43
támadás : 52
védekezés: 92
életpont : 787/587
varázspt : 2136/374
pszi pont: 278/210
merészség: 10/ 5
agresszió: 3
menekülés: 30 %
jellem: jó (777)
pénz : 12416 arany
halhatatlanság: 9%
magasság: 174 cm
testsúly: 64 kg
életkor: 30/ 31 év
tul.pont: 4
kép.pont: 64
EFejl: 25 TU

Eddig összesen 4185 szörnyet (35 ebben a körben) és 1 kalandozót öltél meg. Ebben a fordulóban 295720 TP-t kaptál. Jelenleg 11258171 TP-d van. A következő szinthez még 241829 TP szükséges. Trófeáid: rubin sárkány, triklem drakolder, ében sárkány. Büszkén hordod a varkaudar invázió vas emlékérmét. A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 3 ősmágus, 9 ősquwarg. A 412. fordulódban 55002 arany került a bankszámládra. 55002 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva.

Harci ismeretek (szint)


víziharc: 10/12 ökölvívás: 1/69 szúrófegyverek: 44/38 vágófegyverek: 20/04 ütőfegyverek: 23/26 lőfegyverek:*36/00 dobófegyverek: 23/95 Felt. lőfegyver használat: semmi (0-5.); bumeráng (6-16.); tüske (17-19.); vashegyű nyíl (20-997.); mihlanil nyíl (998.); gránátlövedék (kalandozókra); Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

Egyéb ismeretek (szint)


(01) rejtőzködés: 46/18 (02) nyomkövetés: 117/6 (03) mászás: 14/09 (04) csapdakészítés: 25/04 (05) csapdaészlelés: 17/74 (06) gyógyítás: 27/87 (07) titkosírás: 7/77 (08) felderítés: 28/45 (09) szörnyidomítás: 12/81 (10) teológia: 82/95 (11) taumaturgia: 97/52 (12) szerencsejáték: 9/14 (13) zene: 11/32 (14) szörnyismeret: 21/67 (15) pszi: 29/38 (16) zárnyitás: 9/38 (17) vadászat: 5/67 (18) bányászat: 36/22 (19) úszás: 10/81

*** Feltételes parancsaid:


A DEM 0 mező távolságra repítsen
totem: 80% 58
készítesz 447. tárgyat ((ismeretlen)) (max. 99 db-ot)
készítesz 403. tárgyat ((ismeretlen)) (max. 10 db-ot)
mászol max. 160 pontért
elfogod a 149. szörnyet a 217. csapdával
*készítesz 582. tárgyat ((ismeretlen)) (max. 99 db-ot)
készítesz 623. tárgyat ((ismeretlen)) (max. 10 db-ot)
kutatsz max. 180 pontért
készítesz 597. tárgyat ((ismeretlen)) (max. 10 db-ot)
maradék tvp-dből 3. tulajdonságodat TF-eled


Felt. támadás: armageddont használó lények (#9099), haláltámadással rendelkező lények (#9098), szintszívó lények (#9097), *rém (#315), *(ismeretlen) (#388), (ismeretlen) (#331), *sötét ölész (#314), *halálelementál (#279), *rubin sárkány (#330), *ében sárkány (#327), *(ismeretlen) (#351) Barátságosság: trikornis (#104), őrjárat (#274), magnetikus praglonc (#200), élőholt ősmágus (#179), (kalandozó) (#5451)

*** Varázslataid (típusonként)


Papi varázslatok


Vámpirizáció (#1 *8) Éber kakukk (#3 *6) Auralátás (#4 *8) Gyógymógy (#5 *6) Áldomás (#6 *5) Alkímia (#7 *7) Erőpajzs I. (#12 *6) Méregsemlegesítés (#14 *10) Vak őrület (#18 *3) Korgó gyomor, huss (#21 *3) Unkreáció (#22 *0) Hadiszerencse II. (#24 *6) Tündérfény (#25 *1) Tulajdonságpajzs (#26 *16) Csupasz izom (#28 *10) Méregfelhő (#37 *12) Védelem a tűz ellen (#38 *12) Vakító fény (#43 *7) Tisztító tűz (#44 *13) Óriáserő (#53 *24) Gyóntatás (#56 *10) Azonnali gyógyítás (#58 *15) Hadiszerencse III (#59 *15) Puha ütés (#60 *18) Tűzeső (#61 *16) Éber vadászkutya (#62 *12) Erőpajzs II (#63 *24) Oltár eltörlése (#79 *60) Szörnyészlelés (#82 *8) Szörnycsábítás (#83 *14) Restoráció (#85 *50) Vasszerevzet (#86 *8) Szopókőpusztítás (#88 *21) Fürgülés (#92 *22) Rúnapukkasztás (#94 *0) DEM kreálása (#95 *90) Erőpajzs III. (#127 *30) Teljes gyógyulás (#133 *60) Élőholt pozdorja (#134 *40) Tárgyészlelés (#135 *35) Energiafolyam (#136 *30) Fiatalítás (#140 *40) Életpajzs (#142 *16) Mágikus ütés (#147 *18) Becsületjel (#158 *14) Égető tekintet (#164 *25) Esszenciavédelem (#165 *15) Oltár teremtése (#167 *50) Feltámadás (#168 *0) Isteni küldetés (#170 *40) Planetáris őrdémon (#172 *18) Szopógödör eltörlés (#173 *30) Szopókőírtás (#174 *10) Tűzvihar (#175 *24) Gyorsvarázslás (#179 *0) Kényszerport (#183 *80) Esszenciavédelem II (#188 *15) Méregfelhő II. (#193 *18) Megfejtés (#199 *28) Pörhemór köre (#205 *30) Kisebb kívánság (#208 *300) Vadászat (#209 *40) Fényaura (#211 *40) Menekülés (#212 *12) Aranyeső (#214 *12) Lélektisztulás (#215 *30) Áldomás III. (#217 *15) Armageddon (#218 *100) Csapdaészlelés (#222 *12) A mágia megértése (#226 *0) Energiaspirál (#232 *32) Solisar Aurája (#240 *20) Fénypajzs (#241 *18) Meditáció (#250 *0)

Taumaturgia varázslatok


Energiatüskék (#29 *5) Tüskepajzs (#30 *4) Lángcsóva (#31 *5) Hhaar burka (#32 *6) Izomernyesztés (#33 *6) Varázsvédelem (#34 *8) Mágiatörés (#35 *10) Védelem sav ellen (#36 *12) Tompítás (#40 *8) Jégcsóva (#41 *15) Örvénykerítés (#42 *10) Fehér glóbusz (#47 *13) Gigaököl (#49 *12) Villámcsapás (#50 *18) Elektromos pajzs (#51 *14) Varázslatolvasás (#67 *30) Mágiafeloldás (#75 *5) Láthatatlanság (#76 *15) Fúzió (#77 *35) Láth. észlelése (#78 *7) Városi teleportáció (#96 *50) Varázsitalfőzés (#100 *30) Tükörpajzs (#101 *26) Varázsvédelem II. (#108 *18) Felszínre ugrás (#109 *25) Tűzgolyó (#155 *25) Varázspáncél (#156 *15) Tűzmágia (#157 *24) Familiáris idézése (#159 *40) Varázskő készítés (#160 *140) Varázsenergia (#161 *35) Hhaar burka II (#162 *14) Dimenzióugrás (#163 *55) Városi teleport II. (#181 *60) Symulf rúnája (#182 *12) Varázsszem (#184 *9) Vízlégzés (#185 *15) Háló (#186 *24) Állatvédelem (#192 *25) Korlátlan teleport (#198 *100) A munka gyümölcse (#224 *10) Jégoszlop (#231 *24) Thargodan illúzió (#242 *50)

Pszi hatások


Pszi-ernyő (#64 *6) Auratranszformáció (#65 *10) Pszi-regeneráció (#66 *12) Felejtés (#68 *5) Agyletapogatás (#70 *20) Szürkeállomány akt. (#71 *12) Mentális pajzs (#72 *9) Pszí fejlesztés (#73 *20) Molekulaátrendezés (#74 *20) Agykorbács (#97 *18) Pszí acéltorony (#98 *14) Tudatkutatás (#99 *20) Térképelemzés I. (#104 *50) Kontinuum-tágítás (#105 *60) Tudatrombolás (#111 *25) Pszí-gyűjtés (#112 *300) Pszí-ernyő II. (#113 *12) Agybénítás (#114 *30) Pszí-konverzió (#115 *50) Az elme fölénye (#116 *16) Szuperpszí fejl. (#117 *400) Teljes őrület (#118 *50) Térképelemzés II. (#119 *80)

Jelenleg rajtad levő aktív varázslatok és pszi hatások


állatvédelem áldomás III sorvasztás Pörhemór köre (97,9) vámpirizáció fényaura tűzmágia óriáserő varázsenergia méregsemlegesítés Feltételes varázslat-használat: 1. és magasabb szintűek ellen Támadó varázslat lista (var. szám) : 60 Védekező varázslat lista (var. szám): 142 38 47 36 51
*** Feltételes támadó/védekező varázslat használat
MitKire MitKire
Jégoszlop (#231)smaragd sárkány (#326) Tűzgolyó (#155)ősöreg góliát (#313)
Tűzgolyó (#155)(ismeretlen) (#377) Fürgülés (#92)(ismeretlen) (#377)