TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2001. nov. 21. 9h:23'
EZ A 337. JÁTÉKHETED, 333. FORDULÓD
338. játékheted kezdete: nov. 26.
A következő fordulódat azonnal
betápláljuk, amint megkapjuk.
KALANDOZÓ: #2526
SZÁMLA : XXXX
ZSETONOK : 67
Extra forduló: 1

DEAFBLIND DUMB KALANDJAIlm 18 14 15 mozogsz 18 14 15
Haladsz előre. Egy pillanatra megállsz fülelni. [4. PONT.] Néha hátra-hátranézve sietsz tovább. Egy pillanatra megállsz fülelni. [5. PONT.] Mindenre felkészülve lépsz be az előtted levő nagy terembe. [17. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy mérges pók. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Elszántan a másikra támadsz. Pusztítás Botjával többször kegyetlenül megütöd a mérges pók testét. (4 támadással 112 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzeső varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 57 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel megdöföd a mérges pók egyik lábát. (1 támadással 16 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). A mérges pók feléd sújt csáprágóival, de mellé! Véres nyál csordul ki a mérges pók száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Felhasználva a kavadu iszákot, szereztél 4 csepp gyenge mérget. 111 tapasztalati pontot kaptál. A levegőbe szimatolva mész előre. Egy aránylag nagy terembe léptél be. [18. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy drótszőrű pincsi. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Marokra fogva a Pusztítás Botját a másikra támadsz. Pusztítás Botjával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a drótszőrű pincsi bal vállát. (4 támadással 112 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Távolról tűzeső varázslatot lősz a másikra. 57 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel megérinted a drótszőrű pincsi testét. (1 támadással 10 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+3 életerő). A drótszőrű pincsi megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A drótszőrű pincsi szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Felhasználva a kőkést, szereztél 6 drótszőrt. 136 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Eldereth szilánkot. Halvány fényt látsz magad előtt: habozva mész tovább. Egy nagyobb terem! [17. PONT.] Minden neszre ügyelve folytatod a felderítést. Ellenőrzöd a térképen, hogy hol is vagy. [8. PONT.] Az út egy széles, tágas szobába torkollik. [13. PONT.] Egy rambó bogarat pillantasz meg. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Pusztítás Botjával halálos csapásokat osztva péppé vered a rambó bogár bal hátsó lábát. (4 támadással 109 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzeső. 63 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel jól megszúrod a rambó bogár bal oldalát. (1 támadással 18 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). A rambó bogár feléd sújt csáprágóival, de mellé! Véres nyál csordul ki a rambó bogár száján, majd halk hörgéssel a porba hull. 83 tapasztalati pontot kaptál. Egy jókora, faragott falú helyiségbe érkezel. Első pillantásra minden csendes. [14. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy démontetű! Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Pusztítás Botjával többször kegyetlenül megütöd a démontetű bal oldalát. (4 támadással 92 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzeső varázslatot. 42 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel megdöföd a démontetű testét. (1 támadással 16 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). A démontetű csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. A démontetű szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 kaját. 71 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Eldereth szilánkot. Mindenre felkészülve lépsz be az előtted levő nagy terembe. [13. PONT.] Egy nagyobb terembe érkezel. [16. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy homokvarány van előtted! Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Elszántan ellenfeledre rohansz. Pusztítás Botjával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a homokvarány lapos hátát. (4 támadással 106 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Egy tűzeső varázslatot dobsz ellenfeledre. 68 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel megdöföd a homokvarány lapos hátát. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). A homokvarány karmai majdnem eltalálnak! A homokvarány szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Felhasználva a kőkést, szereztél 2 varányszemet. 83 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Eldereth szilánkot. Elérkezel a lépcsőhöz, és fölmész rajta. [15. PONT. --> 2. SZINT, 14. PONT.] Egy bolhakutya lakik itt. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Elszántan a másikra rohansz. Pusztítás Botjával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a bolhakutya testét. (4 támadással 109 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Egy tűzeső varázslatot dobsz ellenfeledre. 64 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel jól megszúrod a bolhakutya testét. (1 támadással 19 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). A bolhakutya feléd harap, de sikertelenül. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 bordacsontot. 80 tapasztalati pontot kaptál. [99 pontot használtál fel, van még 307.]

lm 17 14 18 mozogsz 17 14 18
Mindenfelé figyelve haladsz tovább. Az út egy nagy szobába torkollik. [15. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy bakkura. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Teli erőből mérg.ubuk dobónyílat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 4 mérg.ubuk dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a bakkura fekete páncélját. (4 támadással 71 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a mandibulakaszát. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Mandibulakaszával többször mélyen végigmetszed a bakkura testét. (2 támadással 44 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Vámpírtőrrel épp hogy megszúrod a bakkura jobb oldalát. (1 támadással 8 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2 életerő). A bakkura csápjával feléd suhint, de ügyesen félrehajolsz. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 mérg.ubuk dobónyílat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 bakkura bőrt. 233 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Eldereth szilánkot. Mindenre felkészülve lépsz be az előtted levő nagy terembe. [16. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy óriás patkány. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy varázsvédelem II varázst. Egy tűzvihar varázslatot dobsz ellenfeledre. 114 életpontot sebeztél. Az óriás patkány most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! 160 tapasztalati pontot kaptál. A falhoz lapulva osonsz előre. Az út szélesedik, majd elérkezel egy tágasabb helyiséghez. [17. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy tigroszlán van előtted! No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Marokra fogva a Pusztítás Botját a másikra ugrasz. Pusztítás Botjával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a tigroszlán testét. (4 támadással 113 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Egy tűzeső varázslatot dobsz ellenfeledre. 49 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel jól megszúrod a tigroszlán jobb oldalát. (1 támadással 14 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+3 életerő). A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 3 életpontot vesztesz.) A tigroszlán feléd harap, de sikertelenül. A tigroszlán szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Felhasználva a kőkést, szereztél 6 tigroszlán fogat. 252 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Eldereth szilánkot. Egy kart látsz a falon. Valamire biztosan jó! Magabiztosan meghúzod. Egy pillanatra megrettensz tetted következményétől. De aztán nem történik semmi, csak halk dübörgést hallasz a messzeségből. Egy nagyobb terembe érkezel. [16. PONT.] Mindenfelé figyelve haladsz tovább. Az út egy nagy szobába torkollik. [15. PONT.] Innét egy lépcső vezet lefelé. Ügyelve, hogy meg ne csússzál, lecammogsz. [14. PONT. --> 1. SZINT, 15. PONT.] A levegőbe szimatolva mész előre. Egy aránylag nagy terembe léptél be. [16. PONT.] Mindenre felkészülve lépsz be az előtted levő nagy terembe. [13. PONT.] Folytatod az utat. Innen csak egy út van: előre! [8. PONT.] Bármennyire is ügyelsz lépteidre, néha meg-megcsikordul lépésed egy kövön. Óvatosan lépsz be egy nagyobb terembe. [17. PONT.] Egy jókora, faragott falú helyiségbe érkezel. Első pillantásra minden csendes. [18. PONT.] [99 pontot használtál fel, van még 208.]

lm 19 13 10 mozogsz 19 13 10
Egy széles, magas terembe érsz. [17. PONT.] Halvány fényt látsz magad előtt: habozva mész tovább. Egy nagyobb terem! [20. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy ormánygőte! Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Pusztítás Botjával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd az ormánygőte bal vállát. (4 támadással 110 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Üdvözlésképpen egy tűzeső varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 59 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel megdöföd az ormánygőte fejét. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). Az ormánygőte feléd harap, de sikertelenül. Az ormánygőte szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 ormánygőte csontot. 150 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Eldereth szilánkot. Elértél a felfelé vezető lépcső aljához. Felkukázol, majd lassan fellépkedsz. [19. PONT. --> 2. SZINT, 10. PONT.] Egy kavadut pillantasz meg. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Vad csatakiáltással, felemelve a Pusztítás Botját ellenfeledre ugrasz. Pusztítás Botjával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a kavadu testét. (4 támadással 117 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Üdvözlésképpen egy tűzeső varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 49 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel jól megszúrod a kavadu nyakát. (1 támadással 18 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). A kavadu feléd csap csőrével, de sikertelenül. A kavadu összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Felhasználva a kőkést, szereztél 1 kavadu lebenyt. 160 tapasztalati pontot kaptál. A levegőbe szimatolva mész előre. Egy aránylag nagy terembe léptél be. [11. PONT.] Egy lebegő gomba lakik itt. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz kiplasztikázod egy kicsit.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Pusztítás Botjával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a lebegő gomba puha kalapját. (4 támadással 107 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzeső varázslatot. 68 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel megdöföd a lebegő gomba húsos törzsét. (1 támadással 17 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). A lebegő gomba mancsa nem tudott sebet ejteni Rajtad. A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 kaját. 80 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Eldereth szilánkot. Halvány fényt látsz magad előtt: habozva mész tovább. Egy nagyobb terem! [12. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy hamupók. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Elszántan ellenfeledre ugrasz. Pusztítás Botjával halálos csapásokat osztva péppé vered a hamupók testét. (4 támadással 117 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Távolról tűzeső varázslatot lősz a másikra. 69 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel eltalálod a hamupók szürke testét. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). Csáprágó csattan csípőd közelében. Véres nyál csordul ki a hamupók száján, majd halk hörgéssel a porba hull. 133 tapasztalati pontot kaptál. Mindenfelé figyelve haladsz tovább. Az út egy nagy szobába torkollik. [13. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy goblin. Fegyvere egy Eldereth szilánk. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Megmarkolva a Pusztítás Botját a másikra rontasz. Pusztítás Botjával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a goblin testét. (4 támadással 108 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Ellenfeledre tűzeső varázslatot lősz. 52 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel jól megszúrod a goblin bal oldalát. (1 támadással 16 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). A goblin lendületes ütése célt téveszt. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt. 120 tapasztalati pontot kaptál. Elegendő gyakorlatra tettél szert ahhoz, hogy ütőfegyverek szakértelmedet megnövelhesd egy fegyvermesternél. (ezt a kar.lapon * jelöli.) Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Eldereth szilánkot. A falból egy kar áll ki. Valamire biztosan jó! Magabiztosan meghúzod. Tompa dübörgést hallasz a távolból. A levegőbe szimatolva mész előre. Egy aránylag nagy terembe léptél be. [12. PONT.] Egy nagyobb terembe érkezel. [11. PONT.] Innét egy lépcső vezet lefelé. Ügyelve, hogy meg ne csússzál, lecammogsz. [10. PONT. --> 1. SZINT, 19. PONT.] [81 pontot használtál fel, van még 127.]

lm 22 23 9 mozogsz 22 23 9
A levegőbe szimatolva mész előre. Egy aránylag nagy terembe léptél be. [20. PONT.] Az út egy széles, tágas szobába torkollik. [17. PONT.] Tudod, hogy itt senkire és semmire nem számíthatsz - a sötétség bármikor magába fogadhat. Továbbmész. Innen csak egy út van: előre! [5. PONT.] Egy széles, magas terembe érsz. [21. PONT.] Egy sakál lakik itt. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz kiplasztikázod egy kicsit.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Vad csatakiáltással, felemelve a Pusztítás Botját a másikra ugrasz. Pusztítás Botjával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a sakál testét. (4 támadással 107 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Egy tűzeső varázslatot dobsz ellenfeledre. 48 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel eltalálod a sakál testét. (1 támadással 16 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. 166 tapasztalati pontot kaptál. Egy jókora, faragott falú helyiségbe érkezel. Első pillantásra minden csendes. [22. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy óriás sáska van előtted! Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Vad csatakiáltással, felemelve a Pusztítás Botját ellenfeledre ugrasz. Pusztítás Botjával halálos csapásokat osztva péppé vered az óriás sáska bal szárnyát. (4 támadással 117 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Egy tűzeső varázslattal köszöntöd a másikat. 55 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel eltalálod az óriás sáska nyakát. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). Az óriás sáska csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. 140 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Eldereth szilánkot. Mindenfelé figyelve haladsz tovább. Az út egy nagy szobába torkollik. [21. PONT.] Halvány fényt látsz magad előtt: habozva mész tovább. Egy nagyobb terem! [24. PONT.] Egy királygyík lakik itt. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Meglengetve a Pusztítás Botját ellenfeledre támadsz. Pusztítás Botjával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a királygyík testét. (4 támadással 101 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Ellenfeledre tűzeső varázslatot lősz. 36 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel eltalálod a királygyík testét. (1 támadással 16 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). A királygyík nyelve feléd kap, de Te félrehajolsz! A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 királygyík bőrt. 141 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Eldereth szilánkot. Hopp, it lehet eggyel feljebb menni! A lépcső nem túl bizalomgerjesztő, de azért felmászol rajta - és lám, baj nélkül! [23. PONT. --> 2. SZINT, 6. PONT.] Egy grákó denevért veszel észre magad előtt. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Marokra fogva a Pusztítás Botját a másikra támadsz. Pusztítás Botjával halálos csapásokat osztva péppé vered a grákó denevér bal szárnyát. (4 támadással 108 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzeső varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 62 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel jól megszúrod a grákó denevér testét. (1 támadással 17 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). A grákó denevér megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 grákóbőrt. 177 tapasztalati pontot kaptál. A levegőbe szimatolva mész előre. Egy aránylag nagy terembe léptél be. [7. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy gyilkos mókus. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Vad csatakiáltással, felemelve a Pusztítás Botját a másikra rontasz. Pusztítás Botjával többször kegyetlenül megütöd a gyilkos mókus testét. (4 támadással 123 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzeső varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 63 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel eltalálod a gyilkos mókus bal oldalát. (1 támadással 14 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+3 életerő). A szörny néhányszor belédmar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (3 támadástól 12 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 kaját. 100 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Eldereth szilánkot. Egy széles, magas terembe érsz. [8. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy görgőte van előtted! Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Fegyvert váltasz: előkapod a mandibulakaszát. Elszántan a másikra rontasz. Mandibulakaszával alaposan megvágod a görgőte hártyás lábát. (1 támadással 24 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Vámpírtőrrel teljesen átszúrod a görgőte nyakát. (1 támadással 18 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). A görgőte feléd harap, de sikertelenül. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 kaját. 11 tapasztalati pontot kaptál. Mindenfelé figyelve haladsz tovább. Az út egy nagy szobába torkollik. [9. PONT.] Egy manót veszel észre magad előtt. Fegyvere egy Eldereth szilánk. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Marokra fogva a Pusztítás Botját ellenfeledre rohansz. Pusztítás Botjával halálos csapásokat osztva péppé vered a manó testét. (4 támadással 106 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 életpont.) Egy tűzeső varázslattal köszöntöd a másikat. 67 életpontot sebeztél. Vámpírtőrrel jól megszúrod a manó jobb oldalát. (1 támadással 17 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életerő). A manó fegyverével megkarcolja a jobb kezedet. (1 támadástól 2 életpontot vesztesz.) A manó még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. 125 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 Eldereth szilánkot. A falból egy kar áll ki. Próba szerencse, meghúzod! Egy pillanatra megrettensz tetted következményétől. De aztán nem történik semmi, csak halk dübörgést hallasz a messzeségből. [99 pontot használtál fel, van még 28.]
lm 6 5 6 mozogsz 6 5 6
Egy széles, magas terembe érsz. [8. PONT.] Egy jókora, faragott falú helyiségbe érkezel. Első pillantásra minden csendes. [7. PONT.] Egy keskeny kőlépcső vezet itt lefelé. Előrevilágítasz, majd amikor nem látsz veszélyt, leóvakodsz. [6. PONT. --> 1. SZINT, 23. PONT.] Nincs elég pontod ahhoz, hogy tovább tudj menni. [27 pontot használtál fel, van még 1.]

v 88 elmormolod a 88. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

lm 7 5 5 mozogsz 7 5 5
Nincs elég pontod ahhoz, hogy tovább tudj menni. [0 pontot használtál fel, van még 1.]


KARAKTERLAPOD


Deafblind Dumb, egy fekete, tüsi hajú, zöld szemű ember férfi vagy. Bőröd teljesen fehér! Raia személyes tanácsadója vagy. A Naplovagok (#9108) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 333. fordulód.

erő : 30(29)
iq : 35(36)
ügyesség : 28(30)
egészség : 28
szerencse: 38(40)
tudatpont: 21/ 0
szint : 27
támadás : 24
védekezés: 55
életpont : 400/494
varázspt : 863/400
pszi pont: 143/155
merészség: 6/ 5
agresszió: 3
menekülés: 30 %
jellem: jó (777)
pénz : 993 arany
halhatatlanság: 2%
magasság: 176 cm
testsúly: 89 kg
életkor: 28/ 29 év
tul.pont: 0
kép.pont: 28
EFejl: 58 TU

Eddig összesen 2373 szörnyet (21 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 2712 TP-t kaptál. Jelenleg 2273738 TP-d van. A következő szinthez még 26262 TP szükséges. Trófeáid: ősquwarg, Főmágus, pszi elementál lord. A 318. fordulódban 5852 arany került a bankszámládra. 6290 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva.

Harci ismeretek (szint)


Felt. fegyverváltás: << mandibulakasza (110%) << Pusztítás Botja (90%) << szívkereső (130%) Felt. lőfegyver használat: semmi (0-14.); mérg.ubuk dobónyíl (15-17.); bumeráng (18-22.); mérg. vas dobónyíl (23-997.); bűvös shuriken (998-); Óvatosság (labirintusokban): 5 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
  víziharc: 7/00 (-)  szúrófegyverek: 32/00 (-)  vágófegyverek: 7/00 (-)  ütőfegyverek: *24/00 (+1.00)
  lőfegyverek: 6/00 (-)  dobófegyverek: 30/00 (-)

Egyéb ismeretek (szint)

  rejtőzködés: (01) 29/00 (-)  nyomkövetés: (02) 80/00 (-)  lopás: (03) 1/00 (-)  mászás: (04) 6/00 (-)
  csapdakészítés: (05) 25/00 (+1.00)  csapdaészlelés: (06) 11/00 (-)  gyógyítás: (07) 77/00 (-)  titkosírás: (08) 6/00 (-)
  felderítés: (09) 28/00 (-)  szörnyidomítás: (10) 16/00 (-)  teológia: (11) 40/00 (-)  taumaturgia: (12) 44/00 (-)
  szerencsejáték: (13) 6/00 (+4.00)  zene: (14) 10/00 (-)  szörnyismeret: (15) 9/00 (-)  pszi: (16) *19/00 (-)
  zárnyitás: (17) 3/00 (-)  vadászat: (18) 3/00 (-)  bányászat: (19) 19/00 (-)  úszás: (20) 9/00 (-)

*** Feltételes parancsaid:


A DEM 1 mező távolságra repítsen
ásol max. 32 pontért csak 152. fémet (vasérc) vagy jobbat
mászol max. 32 pontért
készítesz 313. tárgyat (gyógykenőcs) (max. 5 db-ot)
készítesz 403. tárgyat (fokhagyma) (max. 50 db-ot)
készítesz 190. tárgyat (mérg. vas dobónyíl) (max. 20 db-ot)
készítesz 623. tárgyat (tűzbimbó) (max. 20 db-ot)
készítesz 447. tárgyat (lótuszvirág) (max. 50 db-ot)
készítesz 562. tárgyat (bűvös shuriken) (max. 10 db-ot)
készítesz 429. tárgyat (kaktuszbogyó) (max. 50 db-ot)
készítesz 119. tárgyat (púderkő) (max. 3 db-ot)
maradék tvp-dből 4. tulajdonságodat (egészség) TF-eled


Felt. támadás: *szintszívó (#96), *téfea magoflux (#98), *orgoró (#170), *borzalm. varkaudar (#166), *degradátor (#210), *norpadolótika (#226), *taalru (#249), *notermanthi (#257), *varkaudar hadúr (#270), udvari mágus (#142), *főmágus (#273), *őrült varázsló (#255), *mestervarázsló (#267), *kputtyintó csalán (#247) Barátságosság: vízionár (#66), fémbontó szójer (#150), nukleáris cickány (#155), áeratikus hasnyák (#243), ősdentor (#282), őrjárat (#274), semlegesek (#989), jók (#990)

*** Varázslataid (típusonként)


Papi varázslatok


Éber kakukk (#3 *6)[0%] Auralátás (#4 *8)[1%] Gyógymógy (#5 *6)[0%] Áldomás (#6 *5)[0%] Erőpajzs I. (#12 *6)[0%] Méregsemlegesítés (#14 *10)[1%] Vak őrület (#18 *3)[0%] Korgó gyomor, huss (#21 *3)[0%] Unkreáció (#22 *0)[0%] Hadiszerencse II. (#24 *6)[0%] Tündérfény (#25 *1)[0%] Tulajdonságpajzs (#26 *16)[2%] Védelem a tűz ellen (#38 *12)[1%] Vakító fény (#43 *7)[0%] Tisztító tűz (#44 *13)[1%] Gyóntatás (#56 *10)[1%] Azonnali gyógyítás (#58 *15)[1%] Hadiszerencse III (#59 *15)[1%] Puha ütés (#60 *18)[2%] Tűzeső (#61 *16)[2%] Éber vadászkutya (#62 *12)[1%] Erőpajzs II (#63 *24)[3%] Oltár eltörlése (#79 *60)[4%] Szörnyészlelés (#82 *8)[1%] Szörnycsábítás (#83 *14)[1%] Restoráció (#85 *50)[4%] Vasszerevzet (#86 *8)[1%] Szopókőpusztítás (#88 *21)[2%] Fürgülés (#92 *22)[2%] DEM kreálása (#95 *90)[4%] Erőpajzs III. (#127 *30)[3%] Teljes gyógyulás (#133 *50)[4%] Élőholt pozdorja (#134 *40)[4%] Tárgyészlelés (#135 *35)[4%] Energiafolyam (#136 *30)[3%] Fiatalítás (#140 *40)[4%] Életpajzs (#142 *16)[2%] Mágikus ütés (#147 *18)[2%] Égető tekintet (#164 *25)[3%] Esszenciavédelem (#165 *15)[1%] Oltár teremtése (#167 *50)[4%] Feltámadás (#168 *0)[0%] Isteni küldetés (#170 *40)[4%] Szopógödör eltörlés (#173 *30)[3%]Szopókőírtás (#174 *10)[1%] Tűzvihar (#175 *24)[3%]

Taumaturgia varázslatok


Energiatüskék (#29 *5)[0%] Hhaar burka (#32 *6)[0%] Izomernyesztés (#33 *6)[0%] Varázsvédelem (#34 *8)[0%] Védelem sav ellen (#36 *12)[1%] Tompítás (#40 *8)[0%] Fehér glóbusz (#47 *13)[1%] Villámcsapás (#50 *18)[2%] Varázsitalfőzés (#100 *30)[3%] Varázsvédelem II. (#108 *18)[2%] Felszínre ugrás (#109 *25)[2%] Tűzgolyó (#155 *25)[2%] Tűzmágia (#157 *24)[2%] Familiáris idézése (#159 *40)[4%] Varázskő készítés (#160 *140)[4%] Dimenzióugrás (#163 *55)[4%] Városi teleport II. (#181 *60)[4%]A munka gyümölcse (#224 *10)[1%]

Pszi hatások


Pszi-ernyő (#64 *6)[2%] Auratranszformáció (#65 *10)[3%] Pszi-regeneráció (#66 *12)[4%] Felejtés (#68 *5)[1%] Agyletapogatás (#70 *20)[6%] Szürkeállomány akt. (#71 *12)[4%] Mentális pajzs (#72 *9)[3%] Pszí fejlesztés (#73 *20)[6%] Molekulaátrendezés (#74 *20)[6%] Agykorbács (#97 *18)[6%] Pszí acéltorony (#98 *14)[4%] Tudatkutatás (#99 *20)[6%] Térképelemzés I. (#104 *50)[6%] Kontinuum-tágítás (#105 *60)[6%] Tudatrombolás (#111 *25)[6%] Pszí-gyűjtés (#112 *300)[6%] Pszí-ernyő II. (#113 *12)[4%]

Jelenleg rajtad levő aktív varázslatok és pszi hatások


állatvédelem Feltételes varázslat-használat: 20. és magasabb szintűek ellen Támadó varázslataid listája: Élőholt pozdorja (#134), Energiafolyam (#136), Tisztító tűz (#44), Puha ütés (#60), Izomernyesztés (#33), Villámcsapás (#50), Tűzeső (#61), Tűzgolyó (#155), Tűzvihar (#175), Agykorbács (#97) Védekező varázslataid listája: Varázsvédelem II. (#108), Pszí acéltorony (#98), Védelem sav ellen (#36), Védelem a tűz ellen (#38)
*** Feltételes támadó/védekező varázslat használat
MitKire MitKire
Izomernyesztés (#33)Chara-din fattya (#236) Izomernyesztés (#33)kultúrmasztodon (#227)
Puha ütés (#60)taalru (#249) Puha ütés (#60)tguarkhan (#212)
Varázsvédelem II. (#108)Chara-din fattya (#236) Védelem a tűz ellen (#38)armageddont használó lények (#9099)
Fehér glóbusz (#47)pattanóböde (#145) Tompítás (#40)óriás csontváz (#176)
Tompítás (#40)bibircsók óriás (#120) Varázsvédelem (#34)vark. nekromanta (#173)
Fehér glóbusz (#47)Mnebolath (#237) Védelem a tűz ellen (#38)őrült varázsló (#255)
Tompítás (#40)hegyi góliát (#244) Tompítás (#40)ekharion (#232)
Tompítás (#40)bávatag golombár (#165) Varázsvédelem (#34)pszi őselementál (#258)
Varázsvédelem (#34)taalru (#249) Védelem a tűz ellen (#38)Orkhan Thai (#238)