TÚLÉLŐK FÖLDJE
Betáplálva: 2003. jún. 4. 9h:16'
EZ A 406. JÁTÉKHETED, 302. FORDULÓD
407. játékheted kezdete: jún. 9.
A következő fordulódat azonnal
betápláljuk, amint megkapjuk.
KALANDOZÓ: #4960
SZÁMLA : XXXX
ZSETONOK : 310
Extra forduló: 2

ZAKNAFEIN KALANDJAI
be 74 bemész a 74. titkos labirintusba
A kapott instrukciók alapján megkeresed a bejáratot. Bepillantasz: teljes a sötétség. Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Sikerült elmondanod a tündérfény varázslatot! A kézfejed halványan világítani kezd. [-23 varázspont.] Kissé félve az ismeretlentől indulsz meg befelé a folyosón. [5 pontot használtál fel, van még 365.]
lm 4 905 5 mozogsz 4 905 5
Amikor betoppansz, éles pillantást vetsz minden sarokba. [2. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy húsevő magszim! Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Fegyvert váltasz: előkapod a mandibulakaszát. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. {KCC:} Mandibulakaszával kilukasztod a húsevő magszim alsó, lágy részeit. (1 támadással 25 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel teljesen átszúrod a húsevő magszim húsos törzsét. (1 támadással 23 életpontot sebezve.) A húsevő magszim csápjával feléd suhint, de ügyesen félrehajolsz. A húsevő magszim még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 magszim belet. [magszim bél ládikóba-> 5 arany, -2 ÉP] 64 tapasztalati pontot kaptál. [48 : 0] Egy kis szobába érkezel. [3. PONT.] Egy húsevő magszimot pillantasz meg. A ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy puha ütés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Fegyvert váltasz: előkapod a mandibulakaszát. Marokra fogva a mandibulakaszát ellenfeledre rontasz. Mandibulakaszával végigmetszed a húsevő magszim húsos törzsét. (1 támadással 32 életpontot sebezve.) {KCC:} Sárkánytőrrel nagy lendületet véve kegyetlenül megszúrod a húsevő magszim alsó, lágy részeit. (1 támadással 24 életpontot sebezve.) A húsevő magszim csápjával feléd suhint, de ügyesen félrehajolsz. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 magszim belet. [magszim bél ládikóba-> 5 arany, -2 ÉP] 64 tapasztalati pontot kaptál. [56 : 0] Folytatod az utat. A folyosó kanyarodik. [4. PONT.] Minden lépés után igen alaposan körbevizsgálódsz, hogy nem csapdagyanús-e a környék, minden ismert típus után kutatsz. Haladsz előre, bátor harcoshoz illően. Egy kemény tölgyből készült ajtó a következő akadály. Megpróbálod a kilincset: Sajnos be van zárva. Előkapod a roxati zárfalót, és megpróbálod kinyitni. Sikerült! Bekukkantasz a kis terembe. [5. PONT.] Egy lebegő gombát pillantasz meg. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Megmarkolva a biami kvazárlándzsát a másikra rohansz. {KCC:} Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a lebegő gomba puha kalapját. (5 támadással 219 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megdöfködöd a lebegő gomba testét. (3 támadással 79 életpontot sebezve.) A lebegő gomba mancsával feléd csap, de Te résen vagy. Biami kvazárlándzsával többször eltalálod a lebegő gomba puha kalapját. (2 támadással 90 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a lebegő gomba puha kalapját. (1 támadással 30 életpontot sebezve.) A lebegő gomba mancsa centiméterekre az arcodtól suhan el! A lebegő gomba összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 kaját. 280 tapasztalati pontot kaptál. [418 : 0] Egy lebegő gomba lakik itt. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a lebegő gomba húsos törzsét. (5 támadással 236 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel többször eltalálod a lebegő gomba puha kalapját. (3 támadással 85 életpontot sebezve.) A lebegő gomba mancsa nem tudott sebet ejteni Rajtad. Biami kvazárlándzsával megdöföd a lebegő gomba húsos törzsét. (1 támadással 44 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megérinted a lebegő gomba húsos törzsét. (1 támadással 26 életpontot sebezve.) A lebegő gomba mancsa nem tudott sebet ejteni Rajtad. A lebegő gomba még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 kaját. 280 tapasztalati pontot kaptál. [391 : 0] Némi kutatás után találsz egy bronzból öntött nagy dobozt. Egy csapda védi a ládát - még szerencse, hogy észrevetted. Hatástalanítod. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 csapdaészlelés). Sajnos zárva van. Előkapod a roxati zárfalót, és megpróbálod kinyitni. A dolog baj nélkül ment, a láda fedele felpattan. Megnézed, hogy mi a zsákmány: 1 galachmit, 150 arany, 5 quwarg tojás, 2 zöld üveg és 2 pular kristály [pular kristály ládikóba-> 16 arany, -2 ÉP]. Gyorsan kiüríted a ládát. [17 pontot használtál fel, van még 348.]

lm 900 10 11 mozogsz 900 10 11
Mostantól nem foglalkozol a csapdákkal. A folyosón, a falhoz lapulva mész tovább. A folyosó kanyarodik. [6. PONT.] Ahová belépsz, az egy kisebb szoba. [7. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy vérfürdető magszim. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A fúvócsővel célzol és lősz. Elrepül 5 tüske. Több lövedéked átfúrja a vérfürdető magszim húsos törzsét. (5 támadással 20 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a vérfürdető magszim testét. (3 támadással 105 életpontot sebezve.) {KCC:} Sárkánytőrrel eltalálod a vérfürdető magszim húsos törzsét. (1 támadással 14 életpontot sebezve.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 3 életpontot vesztesz.) A vérfürdető magszim összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 magszim belet. [magszim bél ládikóba-> 5 arany, -2 ÉP] 826 tapasztalati pontot kaptál. [139 : 3] Bekukkantasz a kis terembe. [8. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy vérfürdető magszim! A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a fúvócsővel. Elrepül 5 tüske. Több lövedéked átfúrja a vérfürdető magszim alsó, lágy részeit. (5 támadással 20 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a mandibulakaszát. Megmarkolva a mandibulakaszát ellenfeledre rontasz. Mandibulakaszával többször mélyen végigmetszed a vérfürdető magszim alsó, lágy részeit. (2 támadással 52 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel többször eltalálod a vérfürdető magszim testét. (2 támadással 32 életpontot sebezve.) A vérfürdető magszim csápjai a jobb lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A vérfürdető magszim összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 magszim belet. [magszim bél ládikóba-> 5 arany, -2 ÉP] 826 tapasztalati pontot kaptál. [104 : 4] Minden neszre ügyelve folytatod a felderítést. Kanyarodik a járat. [9. PONT.] Úgy határozol, hogy körülnézel a következő teremben: [10. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy vérfürdető magszim. Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Üdvözlésképpen egy puha ütés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Mielőtt összecsapnátok, a fúvócsővel ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 5 tüske. Lövedékeiddel perforálod a vérfürdető magszim bal oldalát. (5 támadással 20 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát a másikra ugrasz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a vérfürdető magszim húsos törzsét. (5 támadással 152 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megérinted a vérfürdető magszim testét. (1 támadással 10 életpontot sebezve.) Csápjaival a vérfürdető magszim lecsap a bal karodra. (7 támadástól 14 életpontot vesztesz.) A vérfürdető magszim összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 magszim belet. [magszim bél ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 1169 tapasztalati pontot kaptál. [182 : 14] Folytatod a felderítést. Egy kemény tölgyből készült ajtót pillantasz meg. Megvizsgálod: Sajnos be van zárva. Előkapod a roxati zárfalót, és megpróbálod kinyitni. Sikerült! A szoba, amelybe belépsz, első pillantásra nagyon elhagyatottnak tűnik. [11. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy kputtyintó csalán van előtted! Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a kputtyintó csalán testét. (5 támadással 35 életpontot sebezve.) Ajjaj! A szörny kputtyintott egyet! Huh, szerencsére nem észlelsz semmi hatást. Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a kputtyintó csalán testét. (5 támadással 153 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel többször eltalálod a kputtyintó csalán ragacsos virágát. (3 támadással 45 életpontot sebezve.) Csápjaival a kputtyintó csalán lecsap a bal karodra. (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (2 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a kputtyintó csalán testét. (5 támadással 155 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a kputtyintó csalán testét. (1 támadással 11 életpontot sebezve.) Csápjaival a kputtyintó csalán csapásokat mér a hasadra. (2 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 7 csepp ragasztót. 2359 tapasztalati pontot kaptál. [399 : 23] [18 pontot használtál fel, van még 330.]

lm 16 16 17 mozogsz 16 16 17
Testsúlyodat a lábujjhegyeidre helyezve, nesztelenül lopakodsz tovább. Az út itt elkanyarodik. [12. PONT.] Meg-megállsz, fülelsz miközben előrehaladsz. Elérted a következő kanyart. [13. PONT.] Úgy lépsz be a kis szobába, hogy igyekszel a fáklyáddal minden pontját megvilágítani. [14. PONT.] Egy kputtyintó csalánt pillantasz meg. Itt csata lesz.

Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A hosszú íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a kputtyintó csalán ragacsos virágát. (5 támadással 43 életpontot sebezve.) A szörny irtózatosat kputtyint. Huh, szerencsére nem észlelsz semmi hatást. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a kputtyintó csalán ragacsos virágát. (5 támadással 148 életpontot sebezve.) {GYD:} Sárkánytőrrel gyengén megszurkálod a kputtyintó csalán jobb oldalát. (3 támadással 40 életpontot sebezve.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Csápjaival a kputtyintó csalán csapásokat mér a hasadra. (2 támadástól 8 életpontot vesztesz.) Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a kputtyintó csalán ragacsos virágát. (5 támadással 159 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a kputtyintó csalán testét. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Csápjaival a kputtyintó csalán lecsap a jobb karodra. (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Csápjaival a kputtyintó csalán csapásokat mér a hasadra. (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A kputtyintó csalán most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 6 csepp ragasztót. 2359 tapasztalati pontot kaptál. [405 : 26] Vacak kis szoba ez - állapítod meg, amint körülnézel. [15. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy kputtyintó csalán! A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Távolról puha ütés varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a kputtyintó csalán húsos levelét. (5 támadással 37 életpontot sebezve.) A lény kputtyint! Micsoda szörnyűség! Egy pillanatig megdermedsz, de aztán megnyugodva látod, hogy megúsztad a borzalmas kputtyintást. Meglengetve a biami kvazárlándzsát a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a kputtyintó csalán bal oldalát. (5 támadással 160 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel néhányszor megkarcolod a kputtyintó csalán testét. (3 támadással 31 életpontot sebezve.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 8 életpontot vesztesz.) Csápjaival a kputtyintó csalán lecsap a bal karodra. (2 támadástól 8 életpontot vesztesz.) Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a kputtyintó csalán testét. (4 támadással 125 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megérinted a kputtyintó csalán testét. (1 támadással 12 életpontot sebezve.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A kputtyintó csalán összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 6 csepp ragasztót. 2359 tapasztalati pontot kaptál. [365 : 29] Hangtalan léptekkel osonsz előre. Egy kanyarhoz érkeztél. [16. PONT.] Egyhelyben toporogsz. Mindenre felkészülve lépsz be az előtted levő nagy terembe. [17. PONT.] Egy kputtyintó csalán lakik itt. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

A hosszú íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a kputtyintó csalán testét. (5 támadással 36 életpontot sebezve.) A szörny irtózatosat kputtyint. Egy pillanatig megdermedsz, de aztán megnyugodva látod, hogy megúsztad a borzalmas kputtyintást. Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rohansz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a kputtyintó csalán húsos levelét. (5 támadással 165 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel valamennyire megsebezgeted a kputtyintó csalán húsos levelét. (3 támadással 39 életpontot sebezve.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 21 életpontot vesztesz.) A kputtyintó csalán csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 18 életpontot vesztesz.) Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a kputtyintó csalán testét. (5 támadással 153 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megbököd a kputtyintó csalán testét. (1 támadással 10 életpontot sebezve.) A kputtyintó csalán csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) A kputtyintó csalán csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 14 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 6 csepp ragasztót. 2359 tapasztalati pontot kaptál. [403 : 65] Egy kputtyintó csalánt pillantasz meg. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a kputtyintó csalán egyik csápját. (5 támadással 40 életpontot sebezve.) Ajjaj! A szörny kputtyintott egyet! Haha, micsoda mázli! Ezt megúsztad. Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a kputtyintó csalán egyik csápját. (5 támadással 167 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel gyengén megszurkálod a kputtyintó csalán ragacsos virágát. (3 támadással 36 életpontot sebezve.) A kputtyintó csalán csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 18 életpontot vesztesz.) A kputtyintó csalán csápjai a jobb lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 10 életpontot vesztesz.) Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a kputtyintó csalán testét. (4 támadással 117 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megbököd a kputtyintó csalán testét. (1 támadással 13 életpontot sebezve.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 8 életpontot vesztesz.) Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (2 támadástól 15 életpontot vesztesz.) A kputtyintó csalán még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 6 csepp ragasztót. 2359 tapasztalati pontot kaptál. [373 : 51] Egy kputtyintó csalán lakik itt. A ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a kputtyintó csalán testét. (5 támadással 43 életpontot sebezve.) A szörny irtózatosat kputtyint. Haha, micsoda mázli! Ezt megúsztad. Meglengetve a biami kvazárlándzsát a másikra ugrasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a kputtyintó csalán testét. (5 támadással 156 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel jól megszúrkálod a kputtyintó csalán ragacsos virágát. (3 támadással 45 életpontot sebezve.) A kputtyintó csalán csápjai a jobb lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) Csápjaival a kputtyintó csalán csapásokat mér a hasadra. (2 támadástól 18 életpontot vesztesz.) Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a kputtyintó csalán ragacsos virágát. (5 támadással 149 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megérinted a kputtyintó csalán testét. (1 támadással 14 életpontot sebezve.) Csápjaival a kputtyintó csalán lecsap a jobb karodra. (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (2 támadástól 14 életpontot vesztesz.) A kputtyintó csalán most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 6 csepp ragasztót. 2359 tapasztalati pontot kaptál. [407 : 56] Egy kputtyintó csalánt veszel észre magad előtt. Itt csata lesz.

A közelharc előtt még megeresztesz a hosszú íjjal néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a kputtyintó csalán egyik csápját. (5 támadással 46 életpontot sebezve.) A lény kputtyint! Micsoda szörnyűség! Huh, szerencsére nem észlelsz semmi hatást. Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a kputtyintó csalán húsos levelét. (5 támadással 163 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megdöfködöd a kputtyintó csalán húsos levelét. (3 támadással 42 életpontot sebezve.) Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (2 támadástól 22 életpontot vesztesz.) Biami kvazárlándzsával jól megszúrkálod a kputtyintó csalán testét. (3 támadással 97 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a kputtyintó csalán ragacsos virágát. (1 támadással 14 életpontot sebezve.) Csápjaival a kputtyintó csalán lecsap a jobb karodra. (2 támadástól 10 életpontot vesztesz.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 17 életpontot vesztesz.) A kputtyintó csalán most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 8 csepp ragasztót. 2359 tapasztalati pontot kaptál. [362 : 61] Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 20 ragasztót, 1 din formázó mintát és 1 bev formázó mintát. Igazat mondott a bölcs! A csalán szétzilált rostjai közt rábukkansz a varázsbot első darabjára. Féltve elcsomagolod. [A bot külön nincs jelölve a karakterlapodon, nem adhatod át, nem lophatják el stb.] Az összes sebed begyógyult, újra max. életerőn vagy! A szent jogar használat után porrá válik. [20 pontot használtál fel, van még 310.]

vv 109 elmormolod a 109. varázslatot
Kinyered a manakristály energiáját. (+1011 varázspont) Beizzik a turbómágia. Elhagyva a sötét labirintust, kiteleportálsz a felszínre. [-24 varázspont.] [2 pontot használtál fel, van még 308.]
KARAKTERLAP
Zaknafein, egy hosszú aranyhajú, csillogó szemű alakváltó férfi vagy. Bőröd sárga. Raia korlátlan hatalmú főpapja vagy. A Lélektisztító Irgalmas Nővérek (#9105) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 302. fordulód.

 Erő:34 (42)  Szint:28  Merészség:10/5 Magasság:181 cm 
 IQ:39  Támadás:39  Agresszió:4 Testsúly:87 kg 
 Ügyesség:32 (28)  Védekezés:57  Menekülés:30 % Életkor:39/46 év 
 Egészség:34 (36)  Életpont:483/483  Jellem: jó (588) Tul. pont:18 
 Szerencse:41 (43)  Varázspont:1028/54  Pénz:349 arany Kép. pont:24 
 Tudatpont:14/5   Pszi pont:170/136   Halhatatlanság:1 %   EFejl:26 
Eddig összesen 2551 szörnyet (20 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 29294 TP-t kaptál. Jelenleg 2555891 TP-d van. A következő szinthez még 44109 TP szükséges. Trófeáid: Notermanthi, élőholt ősmágus, quwarg anyakirálynő. A 302. fordulódban 31192 arany került a bankszámládra. 31192 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva.

HARCI ISMERETEK
  víziharc: 7/14   ökölvívás: 25/4   szúrófegyverek: 34/79 (+15%)
  vágófegyverek: 11/33 (+20%)   ütőfegyverek: 2/28   lőfegyverek: 31/49 (+10%)
  dobófegyverek: 20/6        

Feltételes fegyverváltás: mandibulakasza (#127) (140%) << biami kvazárlándzsa (#568) (140%) << ököl (#28) (120%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -11.); tüske (#22) (12 -21.); vashegyű nyíl (#176) (22 -); tüske (#22) ( kalandozókra);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

EGYÉB ISMERETEK
  1. rejtőzködés: 17/51 (+22%)   2. nyomkövetés: 79/94 (+39%)   3. mászás: 7/6
  4. csapdakészítés: 10/89 (+6%)   5. csapdaészlelés: 8/3 (+12%)   6. gyógyítás: 43/69
  7. titkosírás: 6/3   8. felderítés: 25/80 (+52%)   9. szörnyidomítás: 5/0
  10. teológia: 66/87 (+159%)   11. taumaturgia: 64/53 (+11%)   12. szerencsejáték: 6/91
  13. versengés: 5/57   14. harcművészetek: 21/8   15. zene: 10/59
  16. szörnyismeret: 31/88 (+18%)   17. pszi: *19/100   18. zárnyitás: 6/79 (+548%)
  19. vadászat: 5/52   20. vitalitás: 1/9   21. bányászat: 22/56
  22. úszás: 8/87