TÚLÉLŐK FÖLDJE
Betáplálva: 2003. júl. 17. 14h:35'
EZ A 412. JÁTÉKHETED, 315. FORDULÓD
413. játékheted kezdete: júl. 21.
A következő fordulódat azonnal
betápláljuk, amint megkapjuk.
KALANDOZÓ: #4960
SZÁMLA : XXXX
ZSETONOK : 97
Extra forduló: 2

ZAKNAFEIN KALANDJAI
be 78 bemész a 78. titkos labirintusba
Kutatni kezdesz a bejárat után. Sikerrel! Odabent sötét van. Nekilátsz a varázslat elmondásának. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Egy végső mozdulattal előhívod a tündérfény varázslatot! A kézfejed halványan világítani kezd. [-9 varázspont.] Nincs értelme tovább habozni: bátran belépsz. [5 pontot használtál fel, van még 499.]

lm 3 18 11 mozogsz 3 18 11
Meg-megtorpanva, lábaidat lassan, puhán egymás után rakva mész. Elérsz a T-elágazáshoz. Most vajon merre? [2. PONT.] Egy quwarg harcost pillantasz meg. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Üdvözlésképpen egy puha ütés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A közelharc előtt még megeresztesz a fúvócsővel néhány lövedéket. Elrepül 5 tüske. Pár lövedéked átjárja a quwarg harcos jobb középső lábát. (5 támadással 20 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra ugrasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a quwarg harcos testét. (4 támadással 143 életpontot sebezve.) {GYD:} Sárkánytőrrel megdöföd a quwarg harcos testét. (1 támadással 20 életpontot sebezve.) Marásokat ejt rajtad a quwarg harcos. (2 támadástól 9 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1021 tapasztalati pontot kaptál. A belépés pillanatában felkészülsz a legrosszabbra. [3. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy élőholt quwarg van előtted! Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A fúvócsővel ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 5 tüske. Több lövedéked átfúrja az élőholt quwarg potrohát. (5 támadással 61 életpontot sebezve.) A szörny rád mered, majd a félelem sugarait lövi feléd. Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod az élőholt quwarg testét. (3 támadással 141 életpontot sebezve.) {KCC:} Sárkánytőrrel jól megszúrod az élőholt quwarg potrohát. (1 támadással 30 életpontot sebezve.) Az élőholt quwarg feléd sújt csáprágóival, de mellé! Az élőholt quwarg még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1306 tapasztalati pontot kaptál. Egy élőholt quwarg lakik itt. Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a fúvócsővel beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 5 tüske. Több lövedéked átfúrja az élőholt quwarg torát. (5 támadással 58 életpontot sebezve.) A szörny koncentrál. Rosszat sejtesz: valamilyen mentális támadásra készül! Mentális barikád mögé bújva, ellenállsz a félelem-sugaraknak. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod az élőholt quwarg testét. (3 támadással 139 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel eltalálod az élőholt quwarg potrohát. (1 támadással 31 életpontot sebezve.) Csáprágó csattan csípőd közelében. Véres nyál csordul ki az élőholt quwarg száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1306 tapasztalati pontot kaptál. Hangtalan léptekkel osonsz előre. Egy kanyarhoz érkeztél. [9. PONT.] Hirtelen eltűnik alólad a talaj, és zuhanni kezdesz! Egy csapóajtós csapdába pottyantál. Szerencsédnek köszönhetően csak 9 életpontot vesztettél. Nagy nehezen kikecmeregsz. Izzadó tenyeredet megtörlöd, miközben a labirintusban mész tovább. Újabb kanyar! [11. PONT.] A szoba, amelybe belépsz, aránylag kicsi. [12. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy quwarg harcos. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy puha ütés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a fúvócsővel. Elrepül 5 tüske. Alaposan megsorozod a quwarg harcos testét. (5 támadással 20 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát a másikra támadsz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a quwarg harcos testét. (4 támadással 135 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megdöföd a quwarg harcos testét. (1 támadással 17 életpontot sebezve.) A quwarg harcos csáprágója kisebb sebet ejt a jobb kezeden. (1 támadástól 2 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1021 tapasztalati pontot kaptál. Haladsz előre. Megtorpansz: kanyarodik az út! [13. PONT.] Felkészülve a legrosszabbra, belépsz. [14. PONT.] Egy quwarg harcos lakik itt. Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy puha ütés. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Megveted a lábad, és a fúvócsővel ellenfeledre lősz. Elrepül 5 tüske. Alaposan megsorozod a quwarg harcos testét. (5 támadással 20 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a quwarg harcos testét. (4 támadással 140 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a quwarg harcos testét. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg harcos többször is megmar! (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A quwarg harcos összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1021 tapasztalati pontot kaptál. Nincs megállás - továbbtotyogsz. A folyosó kanyarodik. [15. PONT.] Egyszercsak megnyílik alattad a föld, és zuhansz! Alaposan megütötted magadat - ez egy csapóajtós csapda volt. Szerencsédnek köszönhetően csak 9 életpontot vesztettél. Nagy nehezen kikecmeregsz. Minden rezdülésre ügyelve lépsz be a szobába. [16. PONT.] Egy quwarg nagymestert pillantasz meg. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a fúvócsővel beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 5 tüske. Lövedékeiddel perforálod a quwarg nagymester torát. (5 támadással 20 életpontot sebezve.) Ellenfeled bűzfelhőt bocsát rád. Ellenállsz a borzalmas rosszullétnek. Elszántan a másikra támadsz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a quwarg nagymester potrohát. (6 támadással 220 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a quwarg nagymester bal oldalát. (1 támadással 18 életpontot sebezve.) Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a bal bokádon. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Csáprágójával a quwarg nagymester megsebzi a jobb combodat. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A quwarg nagymester megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a quwarg nagymester száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. [fekete gyöngy ládikóba-> 6 arany, -2 ÉP] 1794 tapasztalati pontot kaptál. Meg-megtorpanva, lábaidat lassan, puhán egymás után rakva mész. [17. PONT.] Igen, elérted a lépcsőt, ami a térképen is rajta van! Izgatottan felkapaszkodsz a felsőbb szintre. [18. PONT. --> 2. SZINT, 1. PONT.] Vigyázó léptekkel mozogsz tovább. A folyosó kanyarodik. [2. PONT.] Belépsz a térképen is jelölt szobába. [3. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy quwarg királynő. Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A közelharc előtt még megeresztesz a fúvócsővel néhány lövedéket. Elrepül 5 tüske. Több lövedéked átfúrja a quwarg királynő testét. (5 támadással 20 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a quwarg királynő testét. (5 támadással 164 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megérinted a quwarg királynő testét. (1 támadással 17 életpontot sebezve.) Csáprágójával a quwarg királynő megsebzi a bal combodat. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 5 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> 10 arany, -2 ÉP] 1261 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 20 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> 40 arany, -2 ÉP]. Bekukkantasz a kis terembe. [4. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy quwarg királynő! Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A fúvócsővel ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 5 tüske. Alaposan megsorozod a quwarg királynő testét. (5 támadással 20 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a quwarg királynő potrohát. (6 támadással 190 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megdöföd a quwarg királynő torát. (1 támadással 20 életpontot sebezve.) A szörny belemar a bal térdedbe. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) A quwarg királynő összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 5 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> 10 arany, -2 ÉP] 1261 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 20 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> 40 arany, -2 ÉP]. Egy kisebb, már-már kamraszerű helyiségbe érkeztél. [5. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy quwarg királynő! Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a fúvócsővel. Elrepül 5 tüske. Pár lövedéked átjárja a quwarg királynő testét. (5 támadással 20 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a quwarg királynő potrohát. (5 támadással 170 életpontot sebezve.) {GYD:} Sárkánytőrrel eltalálod a quwarg királynő testét. (1 támadással 21 életpontot sebezve.) Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a bal bokádon. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 4 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP] 1261 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 20 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> 40 arany, -2 ÉP]. Néha hátra-hátranézve sietsz tovább. Megtorpansz: kanyarodik az út! [6. PONT.] Néha hátra-hátranézve sietsz tovább. Egy újabb kanyarnál vagy. [7. PONT.] Parányi, jelentéktelen teremnek tűnik, ahová most beléptél. [8. PONT.] Egy quwarg királynőt veszel észre magad előtt. Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A fúvócsővel ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 5 tüske. Alaposan megsorozod a quwarg királynő potrohát. (5 támadással 20 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. {KCC:} Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a quwarg királynő testét. (5 támadással 186 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a quwarg királynő testét. (1 támadással 17 életpontot sebezve.) Csípéseket kapsz a lábaidba. (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A quwarg királynő szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 5 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> 10 arany, -2 ÉP] 1261 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 20 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> 40 arany, -2 ÉP]. Úgy lépsz be a kis szobába, hogy igyekszel a fáklyáddal minden pontját megvilágítani. [9. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy quwarg királynő van előtted! Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy puha ütés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a fúvócsővel beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 5 tüske. Több lövedéked átfúrja a quwarg királynő potrohát. (5 támadással 20 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a quwarg királynő testét. (5 támadással 174 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a quwarg királynő testét. (1 támadással 16 életpontot sebezve.) Több marást ejt rajtad a quwarg királynő csáprágójával. (2 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a quwarg királynő száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 4 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP] 1261 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 20 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> 40 arany, -2 ÉP]. Haladsz előre. Egy kanyarhoz érkeztél. [10. PONT.] Keskeny, szűk lépcső vezet innét lefelé. Vigyázva arra, hogy meg ne csússzál, lemászol. [11. PONT. --> 1. SZINT, 19. PONT.] [63 pontot használtál fel, van még 436.]

lm 23 26 30 mozogsz 23 26 30
Kicsit meggörnyedten, meg-meglapulva mész. Egy kanyarhoz érkeztél. [20. PONT.] Úgy suhansz, mint az árnyék. Újabb kanyar! [21. PONT.] Továbbsuhansz a folyosón. Az út ismét kanyarodik. [22. PONT.] Amint belépsz, látod, hogy ez a helyiség akár egy őrposzt is lehetne. [23. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy quwarg harcos van előtted! Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Távolról puha ütés varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a fúvócsővel. Elrepül 5 tüske. Lövedékeiddel perforálod a quwarg harcos testét. (5 támadással 20 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra rontasz. {GYD:} Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a quwarg harcos testét. (4 támadással 146 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel jól megszúrod a quwarg harcos testét. (1 támadással 19 életpontot sebezve.) A quwarg harcos megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a quwarg harcos száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1021 tapasztalati pontot kaptál. A belépés pillanatában felkészülsz a legrosszabbra. [24. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy qwarg rohamosztagos. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a fúvócsővel célba találj. Elrepül 3 tüske. Pár lövedéked átjárja a qwarg rohamosztagos testét. (3 támadással 12 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra támadsz. {GYD:} Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a qwarg rohamosztagos bal hátsó lábát. (6 támadással 222 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megdöfködöd a qwarg rohamosztagos testét. (4 támadással 78 életpontot sebezve.) Csípéseket kapsz a lábaidba. (10 támadástól 23 életpontot vesztesz.) Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a qwarg rohamosztagos bal vállát. (6 támadással 214 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a qwarg rohamosztagos testét. (1 támadással 21 életpontot sebezve.) Csípéseket kapsz a lábaidba. (4 támadástól 9 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. 2000 tapasztalati pontot kaptál. A folyosón, a falhoz lapulva mész tovább. Egy kanyarhoz érkeztél. [25. PONT.] Úgy lépsz be a kis szobába, hogy igyekszel a fáklyáddal minden pontját megvilágítani. [26. PONT.] Egy vadász quwargot veszel észre magad előtt. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Távolról puha ütés varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod a vadász quwarg testét. (5 támadással 50 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a vadász quwarg potrohát. (5 támadással 186 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megkarcolod a vadász quwarg testét. (1 támadással 18 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, a vadász quwarg többször is megmar! (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A szörny belemar a jobb térdedbe. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a vadász quwarg száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 4 kaját. 1634 tapasztalati pontot kaptál. Testsúlyodat a lábujjhegyeidre helyezve, nesztelenül lopakodsz tovább. [27. PONT.] Ahová belépsz, az egy kisebb szoba. [28. PONT.] Hirtelen eltűnik alólad a talaj, és zuhanni kezdesz! Egy csapóajtós csapdába pottyantál. Szerencsédnek köszönhetően csak 8 életpontot vesztettél. Bosszankodva kimászol. Az összes sebed begyógyult, újra max. életerőn vagy! A szent jogar használat után porrá válik. A folyosón, a falhoz lapulva mész tovább. Az egyenes folyosó közepén vagy. [29. PONT.] Úgy határozol, hogy körülnézel a következő teremben: [30. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy élőholt quwarg! Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Távolról puha ütés varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja az élőholt quwarg potrohát. (5 támadással 95 életpontot sebezve.) A szörny koncentrál. Rosszat sejtesz: valamilyen mentális támadásra készül! Fölényesen, tudomást sem veszel a próbálkozásáról. Elszántan a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd az élőholt quwarg jobb oldalát. (2 támadással 94 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel eltalálod az élőholt quwarg testét. (1 támadással 28 életpontot sebezve.) Az élőholt quwarg megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki az élőholt quwarg száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1306 tapasztalati pontot kaptál. [35 pontot használtál fel, van még 401.]

lm 34 39 16 mozogsz 34 39 16
A folyosón, a falhoz lapulva mész tovább. Ellenőrzöd a térképen, hogy hol is vagy. [31. PONT.] Egyszercsak megnyílik alattad a föld, és zuhansz! Alaposan megütötted magadat - ez egy csapóajtós csapda volt. Szerencsédnek köszönhetően csak 12 életpontot vesztettél. Bosszankodva kimászol. Úgy suhansz, mint az árnyék. Innen csak egy út van: előre! [32. PONT.] Hirtelen eltűnik alólad a talaj, és zuhanni kezdesz! Egy csapóajtós csapdába pottyantál. Szerencsédnek köszönhetően csak 9 életpontot vesztettél. Nagy nehezen kikecmeregsz. Nincs megállás - továbbtotyogsz. Megtorpansz: kanyarodik az út! [33. PONT.] Bekukkantasz a kis terembe. [34. PONT.] Egy quwarg harcost pillantasz meg. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a hosszú íjjal. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod a quwarg harcos potrohát. (5 támadással 59 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a quwarg harcos potrohát. (3 támadással 106 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel eltalálod a quwarg harcos bal első lábát. (1 támadással 17 életpontot sebezve.) Marásokat ejt rajtad a quwarg harcos. (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1021 tapasztalati pontot kaptál. Nincs megállás - továbbtotyogsz. Hoppsz, már itt is van a T-elágazás! [35. PONT.] Egy quwarg nagymestert pillantasz meg. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod a quwarg nagymester bal vállát. (5 támadással 42 életpontot sebezve.) A lény bűzfelhőt lő rád! Visszafojtod lélegzetedet. Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a quwarg nagymester jobb oldalát. (6 támadással 207 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a quwarg nagymester potrohát. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Csáprágójával a quwarg nagymester megsebzi a bal combodat. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A szörny belemar a bal térdedbe. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) A quwarg nagymester csáprágója kisebb sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. [fekete gyöngy ládikóba-> 6 arany, -2 ÉP] 1794 tapasztalati pontot kaptál. Folytatod az utat. Megtorpansz: kanyarodik az út! [38. PONT.] Egy lépcső aljához érkeztél. Igyekezve a felfelé vezető utat bevilágítani, felóvakodsz. [39. PONT. --> 2. SZINT, 12. PONT.] Ahová belépsz, az egy kisebb szoba. [13. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy quwarg nagymester. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a hosszú íjjal. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a quwarg nagymester torát. (5 támadással 44 életpontot sebezve.) A lény bűzfelhőt lő rád! Leküzdöd a feltörő rosszullétet. Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a quwarg nagymester testét. (6 támadással 208 életpontot sebezve.) {KCC:} Sárkánytőrrel megkarcolod a quwarg nagymester testét. (1 támadással 18 életpontot sebezve.) A szörny belemar a bal térdedbe. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) A quwarg nagymester megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a bal bokádon. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. [fekete gyöngy ládikóba-> 6 arany, -2 ÉP] 1794 tapasztalati pontot kaptál. Haladsz az ellenséges labirintusban. Egy T-elágazáshoz érkeztél. [14. PONT.] Kicsit meggörnyedten, meg-meglapulva mész. Kanyarodik a járat. [16. PONT.] [30 pontot használtál fel, van még 371.]

lm 20 22 23 mozogsz 20 22 23
Vigyázó léptekkel mozogsz tovább. Megtorpansz: kanyarodik az út! [17. PONT.] Egy quwarg nagymester lakik itt. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A hosszú íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a quwarg nagymester jobb vállát. (5 támadással 41 életpontot sebezve.) Ellenfeled bűzfelhőt bocsát rád. Leküzdöd a feltörő rosszullétet. Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a quwarg nagymester testét. (6 támadással 200 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megérinted a quwarg nagymester testét. (1 támadással 16 életpontot sebezve.) Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a jobb bokádon. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A quwarg nagymester megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A quwarg nagymester megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A quwarg nagymester most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. [fekete gyöngy ládikóba-> 6 arany, -2 ÉP] 1794 tapasztalati pontot kaptál. Úgy suhansz, mint az árnyék. Az út ismét kanyarodik. [18. PONT.] Hangot hallasz szemből - megtorpansz, figyelsz, de aztán semmi. Még óvatosabban mész tovább. A szűk járat megint csak kanyarodik. [19. PONT.] Nincs megállás - továbbtotyogsz. A szűk járat megint csak kanyarodik. [20. PONT.] Amint belépsz, látod, hogy ez a helyiség akár egy őrposzt is lehetne. [21. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy quwarg nagymester. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a hosszú íjjal. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a quwarg nagymester jobb hátsó lábát. (5 támadással 45 életpontot sebezve.) Durranás, és máris bűzfelhővel vagy körülvéve! Visszafojtod lélegzetedet. Meglengetve a biami kvazárlándzsát a másikra ugrasz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a quwarg nagymester testét. (6 támadással 190 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megérinted a quwarg nagymester jobb oldalát. (1 támadással 19 életpontot sebezve.) A quwarg nagymester csáprágója kisebb sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A szörny belemar a bal térdedbe. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) A szörny belemar a bal térdedbe. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A quwarg nagymester összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. [fekete gyöngy ládikóba-> 6 arany, -2 ÉP] 1794 tapasztalati pontot kaptál. Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy quwarg nagymester. Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a hosszú íjjal. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod a quwarg nagymester jobb vállát. (5 támadással 46 életpontot sebezve.) Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Majdnem elhányod magad, de aztán megacélozod magad. Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. {KCC:} Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a quwarg nagymester testét. (6 támadással 229 életpontot sebezve.) {GYD:} Sárkánytőrrel megkarcolod a quwarg nagymester potrohát. (1 támadással 16 életpontot sebezve.) A quwarg nagymester csáprágója kisebb sebet ejt a jobb kezeden. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a bal bokádon. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) A quwarg nagymester megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A quwarg nagymester összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. [fekete gyöngy ládikóba-> 6 arany, -2 ÉP] 1794 tapasztalati pontot kaptál. Néha hátra-hátranézve sietsz tovább. Az út itt elkanyarodik. [22. PONT.] Halvány fényt látsz magad előtt: habozva mész tovább. Egy nagyobb terem! [23. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy quwarg parafenomén van előtted! Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy vakító fény varázslat. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Üdvözlésképpen egy vakító fény varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. Semmi hatás! Egy vakító fény varázslatot dob rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a quwarg parafenomén fejét. (5 támadással 108 életpontot sebezve.) A parafenomén elröhögi magát, és megpróbál meghajlítani egy birtokodban levő tárgyat. Egy másodpercnyi erőlködés után a parafenomén dühödten megrázza a fejét: kudarcot vallott, hehe! Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra támadsz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a quwarg parafenomén testét. (2 támadással 93 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel eltalálod a quwarg parafenomén potrohát. (1 támadással 28 életpontot sebezve.) Csípéseket kapsz a lábaidba. (2 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A szörny önbizalmadból merítve huhog. 23 életpontot vesztettél. A quwarg parafenomén nyelvét a nyakad köré tekeri, de Te gyorsan kiszabadítod magad. (1 támadástól 2 életpontot vesztesz.) Papi rangodon csekély repedés keletkezett! Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1873 tapasztalati pontot kaptál. Egy quwarg parafenomén lakik itt. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy vakító fény varázslatot. Semmi eredménye! Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy vakító fény. Semmi hatás! Egy vakító fény varázslattal köszönt csatapartnered. Semmi hatás! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy vakító fény varázslat. A támadása szerencsére hatástalan volt. A közelharc előtt még megeresztesz a hosszú íjjal néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a quwarg parafenomén nyakát. (5 támadással 113 életpontot sebezve.) A parafenomén elröhögi magát, és megpróbál meghajlítani egy birtokodban levő tárgyat. Egy másodpercnyi erőlködés után a parafenomén dühödten megrázza a fejét: kudarcot vallott, hehe! Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a quwarg parafenomén testét. (2 támadással 87 életpontot sebezve.) {GYD:} Sárkánytőrrel jól megszúrod a quwarg parafenomén testét. (1 támadással 28 életpontot sebezve.) Marásokat ejt rajtad a quwarg parafenomén. (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A szörny vérfagyasztó módon huhog! 22 életpontot vesztettél. A quwarg parafenomén nyelvét a nyakad köré tekeri, de Te gyorsan kiszabadítod magad. (1 támadástól 1 életpontot vesztesz.) Papi rangod egy IMádkozásnyit csökkent. Véres nyál csordul ki a quwarg parafenomén száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1873 tapasztalati pontot kaptál. Egy quwarg parafenomén lakik itt. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Üdvözlésképpen egy puha ütés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: vakító fény varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy vakító fény varázslat. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: vakító fény varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Távolról vakító fény varázslatot lő rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. A hosszú íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a quwarg parafenomén testét. (5 támadással 103 életpontot sebezve.) A parafenomén sejtelmes mosollyal rádnéz, majd tekintetével gúzsba köti a holmidat! Egy másodpercnyi erőlködés után a parafenomén dühödten megrázza a fejét: kudarcot vallott, hehe! Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a quwarg parafenomén testét. (2 támadással 91 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel eltalálod a quwarg parafenomén torát. (1 támadással 26 életpontot sebezve.) Több marást ejt rajtad a quwarg parafenomén csáprágójával. (2 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A lény elhuhogja magát. 25 életpontot vesztettél. Válladon apró sebet ejt a szörny nyelvével. (1 támadástól 2 életpontot vesztesz.) Papi rangod egy IMádkozásnyit csökkent. A quwarg parafenomén még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1873 tapasztalati pontot kaptál. Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy quwarg parafenomén! Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Távolról puha ütés varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. Semmi hatás! Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: vakító fény varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. Semmi hatás! Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy vakító fény. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A hosszú íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a quwarg parafenomén bal első lábát. (5 támadással 100 életpontot sebezve.) A parafenomén sejtelmes mosollyal rádnéz, majd tekintetével gúzsba köti a holmidat! Egy másodpercnyi erőlködés után a parafenomén dühödten megrázza a fejét: kudarcot vallott, hehe! Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a quwarg parafenomén bal oldalát. (2 támadással 96 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel jól megszúrod a quwarg parafenomén potrohát. (1 támadással 28 életpontot sebezve.) Több marást ejt rajtad a quwarg parafenomén csáprágójával. (2 támadástól 8 életpontot vesztesz.) A szörny önbizalmadból merítve huhog. 22 életpontot vesztettél. A quwarg parafenomén nyelvét kilökve, kisebb sebet ejt jobb kezeden. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) Isteni hited kicsit megrendült! Véres nyál csordul ki a quwarg parafenomén száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1873 tapasztalati pontot kaptál. Alapos vizsgálódásod meghozza eredményét. Zsákmányod: 1 Rhatt páncélja, 1 aranylánc [aranylánc ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP], 1 zafír medallion [zafír medallion ládikóba-> 25 arany, -2 ÉP], 1 deus ex machina, 2 galachmit, 1 Dantor amulettje, 1 törpe bakancs, 600 arany és 3 tudás gyöngye. Felpakolsz. Az összes sebed begyógyult, újra max. életerőn vagy! A szent jogar használat után porrá válik. [23 pontot használtál fel, van még 348.]

lm 12 37 28 mozogsz 12 37 28
Tudod, hogy itt senkire és semmire nem számíthatsz - a sötétség bármikor magába fogadhat. Továbbmész. A folyosó kanyarodik. [22. PONT.] Parányi, jelentéktelen teremnek tűnik, ahová most beléptél. [21. PONT.] Hangtalan léptekkel osonsz előre. Egy kanyarhoz érkeztél. [20. PONT.] Haladsz az ellenséges labirintusban. Az út ismét kanyarodik. [19. PONT.] Meg-megállsz, fülelsz, miközben előrehaladsz. A szűk járat megint csak kanyarodik. [18. PONT.] Meg-megállsz, fülelsz, miközben előrehaladsz. Egy újabb kanyarnál vagy. [17. PONT.] Bevilágítva magad előtt az utat, lassan lépkedsz. Egy újabb kanyarnál vagy. [16. PONT.] Testsúlyodat a lábujjhegyeidre helyezve, nesztelenül lopakodsz tovább. Hoppsz, már itt is van a T-elágazás! [14. PONT.] Belépsz a térképen is jelölt szobába. [13. PONT.] Hah! Egy lépcsőhöz értél, amely a mélybe vezet. Elővigyázatosan lelopakodsz. [12. PONT. --> 1. SZINT, 39. PONT.] Bevilágítva magad előtt az utat, lassan lépkedsz. Egy kanyarhoz érkeztél. [38. PONT.] Ahogy továbbmész, megpillantod a felfelé vezető lépcsőt. Kis habozás után felmész rajta - és már a következő szinten vagy! [37. PONT. --> 2. SZINT, 24. PONT.] Nincs megállás - továbbtotyogsz. Egy kanyarhoz érkeztél. [25. PONT.] Bevilágítva magad előtt az utat, lassan lépkedsz. Újabb kanyar! [26. PONT.] Egy qwarg rohamosztagost veszel észre magad előtt. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a qwarg rohamosztagos fejét. (5 támadással 64 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a qwarg rohamosztagos jobb oldalát. (6 támadással 243 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megdöfködöd a qwarg rohamosztagos jobb középső lábát. (4 támadással 82 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, a 9 qwarg rohamosztagos többször is megmar! (9 támadástól 25 életpontot vesztesz.) {GYD:} Biami kvazárlándzsával megdöfködöd a qwarg rohamosztagos bal első lábát. (3 támadással 117 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a qwarg rohamosztagos fejét. (1 támadással 22 életpontot sebezve.) Marásokat ejt rajtad a 2 qwarg rohamosztagos. (2 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A 2 qwarg rohamosztagos szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2000 tapasztalati pontot kaptál. Haladsz előre. Egy újabb kanyarnál vagy. [27. PONT.] Amint belépsz, körülnézel. A sarokban pókháló fityeg! [28. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy quwarg királynő. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a quwarg királynő jobb oldalát. (5 támadással 49 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a quwarg királynő testét. (5 támadással 177 életpontot sebezve.) {GYD:} Sárkánytőrrel megkarcolod a quwarg királynő testét. (1 támadással 13 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg királynő többször is megmar! (3 támadástól 10 életpontot vesztesz.) A quwarg királynő még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 5 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> 10 arany, -2 ÉP] 1401 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 30 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> 60 arany, -2 ÉP]. [48 pontot használtál fel, van még 300.]

lm 32 35 39 mozogsz 32 35 39
A szoba, amelybe belépsz, aránylag kicsi. [29. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy quwarg királynő van előtted! Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a quwarg királynő potrohát. (5 támadással 50 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rohansz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a quwarg királynő torát. (5 támadással 172 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a quwarg királynő potrohát. (1 támadással 14 életpontot sebezve.) A quwarg királynő csáprágója kisebb sebet ejt a jobb kezeden. (1 támadástól 2 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 4 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP] 1401 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 30 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> 60 arany, -2 ÉP]. Amint belépsz, körülnézel. A sarokban pókháló fityeg! [30. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy quwarg királynő van előtted! Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Távolról puha ütés varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a quwarg királynő jobb oldalát. (5 támadással 40 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a quwarg királynő jobb első lábát. (5 támadással 175 életpontot sebezve.) {GYD:} Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a quwarg királynő torát. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg királynő többször is megmar! (3 támadástól 9 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 5 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> 10 arany, -2 ÉP] 1401 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 30 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> 60 arany, -2 ÉP]. Belépsz. Odabent különösen rossz levegő fogad. [31. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy quwarg királynő van előtted! Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a quwarg királynő torát. (5 támadással 37 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a quwarg királynő potrohát. (5 támadással 182 életpontot sebezve.) {GYD:} Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a quwarg királynő testét. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Akárhogyan is védekezel, itt is, ott is csáprágók marják húsodat! (3 támadástól 10 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 4 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 1401 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 30 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP]. Haladsz az ellenséges labirintusban. Kanyarodik a járat. [32. PONT.] Úgy határozol, hogy körülnézel a következő teremben: [33. PONT.] Egy quwarg királynő lakik itt. Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a quwarg királynő bal középső lábát. (5 támadással 51 életpontot sebezve.) Megmarkolva a biami kvazárlándzsát a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a quwarg királynő testét. (5 támadással 165 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megbököd a quwarg királynő potrohát. (1 támadással 17 életpontot sebezve.) Több marást ejt rajtad a quwarg királynő csáprágójával. (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 4 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP] 1401 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 30 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP]. Úgy határozol, hogy körülnézel a következő teremben: [34. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy quwarg királynő. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a quwarg királynő potrohát. (5 támadással 59 életpontot sebezve.) Megmarkolva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a quwarg királynő testét. (5 támadással 171 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megbököd a quwarg királynő testét. (1 támadással 16 életpontot sebezve.) Marásokat ejt rajtad a quwarg királynő. (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A quwarg királynő összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 4 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP] 1401 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 30 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> 60 arany, -2 ÉP]. Minden neszre ügyelve folytatod a felderítést. Egy kanyarhoz érkeztél. [35. PONT.] A szoba, amelybe belépsz, aránylag kicsi. [36. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy quwarg királynő! Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célba találj. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a quwarg királynő potrohát. (5 támadással 51 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. {KCC:} Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a quwarg királynő testét. (4 támadással 154 életpontot sebezve.) {KCC:} Sárkánytőrrel megkarcolod a quwarg királynő testét. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Marásokat ejt rajtad a quwarg királynő. (3 támadástól 11 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a quwarg királynő száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 4 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP] 1401 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 30 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> 60 arany, -2 ÉP]. Amint belépsz, körülnézel. A sarokban pókháló fityeg! [37. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy quwarg királynő! Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a quwarg királynő testét. (5 támadással 43 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a quwarg királynő potrohát. (5 támadással 163 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a quwarg királynő testét. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) A quwarg királynő megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 5 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 1401 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 30 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> 60 arany, -2 ÉP]. A szoba, amelybe belépsz, első pillantásra nagyon elhagyatottnak tűnik. [38. PONT.] Egy quwarg királynőt pillantasz meg. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a hosszú íjjal. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod a quwarg királynő testét. (5 támadással 45 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. {GYD:} Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a quwarg királynő testét. (5 támadással 190 életpontot sebezve.) {KCC:} Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a quwarg királynő testét. (1 támadással 17 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg királynő többször is megmar! (3 támadástól 12 életpontot vesztesz.) A quwarg királynő most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 4 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP] 1401 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 30 quwarg tojást [quwarg tojás ládikóba-> 60 arany, -2 ÉP]. Halvány fényt látsz magad előtt: habozva mész tovább. Egy nagyobb terem! [39. PONT.] Egy quwarg nagymester lakik itt. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a quwarg nagymester testét. (5 támadással 39 életpontot sebezve.) Durranás, és máris bűzfelhővel vagy körülvéve! Leküzdöd a feltörő rosszullétet. Elszántan ellenfeledre rohansz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a quwarg nagymester jobb vállát. (6 támadással 194 életpontot sebezve.) {KCC:} Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a quwarg nagymester testét. (1 támadással 16 életpontot sebezve.) A quwarg nagymester megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A quwarg nagymester megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) Csáprágójával a quwarg nagymester megsebzi a jobb combodat. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. [fekete gyöngy ládikóba-> 6 arany, -2 ÉP] 1794 tapasztalati pontot kaptál. [33 pontot használtál fel, van még 267.]

lm 42 44 48 mozogsz 42 44 48
Vigyázó léptekkel mozogsz tovább. Kanyarodik a járat. [40. PONT.] Vigyázó léptekkel mozogsz tovább. Innen csak egy út van: előre! [41. PONT.] Innét egy lépcső vezet lefelé. Ügyelve, hogy meg ne csússzál, lecammogsz. [42. PONT. --> 1. SZINT, 40. PONT.] Meg-megállsz, fülelsz, miközben előrehaladsz. Hoppsz, már itt is van a T-elágazás! [41. PONT.] Mész tovább, előre. Elérsz a T-elágazáshoz. Most vajon merre? [42. PONT.] Egy kis szobába érkezel. [43. PONT.] Egy vadász quwargot veszel észre magad előtt. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Üdvözlésképpen egy puha ütés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a vadász quwarg testét. (5 támadással 45 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra támadsz. {GYD:} Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a vadász quwarg torát. (5 támadással 183 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a vadász quwarg jobb oldalát. (1 támadással 20 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, a vadász quwarg többször is megmar! (2 támadástól 8 életpontot vesztesz.) Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a bal bokádon. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 kaját. 1634 tapasztalati pontot kaptál. Elértél a folyosó végéhez. Innen nem vezet tovább út. [44. PONT.] Hopp, itt van valami! A következőket találtad: 50 quwarg tojás [quwarg tojás ládikóba-> 100 arany, -2 ÉP], 3 gyógykenőcs és 1 tudás gyöngye. Felpakolsz. Egy kisebb, már-már kamraszerű helyiségbe érkeztél. [43. PONT.] Mész tovább, előre. A térképen is jelölt hármas elágazáshoz érsz. [42. PONT.] Továbbsuhansz a folyosón. A térképen is jelölt hármas elágazáshoz érsz. [41. PONT.] Amikor betoppansz, éles pillantást vetsz minden sarokba. [48. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy élőholt quwarg van előtted! Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja az élőholt quwarg testét. (5 támadással 104 életpontot sebezve.) A szörny koncentrál. Rosszat sejtesz: valamilyen mentális támadásra készül! Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod az élőholt quwarg jobb hátsó lábát. (2 támadással 95 életpontot sebezve.) {GYD:} Sárkánytőrrel megdöföd az élőholt quwarg torát. (1 támadással 26 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, az élőholt quwarg többször is megmar! (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) Az élőholt quwarg összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1306 tapasztalati pontot kaptál. Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy élőholt quwarg. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célba találj. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja az élőholt quwarg torát. (5 támadással 105 életpontot sebezve.) Ellenfeled mereven rádnéz, majd megindítja mentális támadását. Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd az élőholt quwarg testét. (2 támadással 97 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel jól megszúrod az élőholt quwarg bal középső lábát. (1 támadással 29 életpontot sebezve.) Az élőholt quwarg csáprágója kisebb sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Az élőholt quwarg szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1306 tapasztalati pontot kaptál. [33 pontot használtál fel, van még 234.]
lm 52 57 mozogsz 52 57
Tudod, hogy itt senkire és semmire nem számíthatsz - a sötétség bármikor magába fogadhat. Továbbmész. Egy kanyarhoz érkeztél. [49. PONT.] Hirtelen eltűnik alólad a talaj, és zuhanni kezdesz! Egy csapóajtós csapdába pottyantál. Szerencsédnek köszönhetően csak 12 életpontot vesztettél. Nagy nehezen kikecmeregsz. A szoba, amelybe belépsz, aránylag kicsi. [50. PONT.] Egy qwarg rohamosztagos lakik itt. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a qwarg rohamosztagos testét. (5 támadással 67 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a qwarg rohamosztagos jobb hátsó lábát. (6 támadással 227 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megdöfködöd a qwarg rohamosztagos testét. (4 támadással 77 életpontot sebezve.) Több marást ejt rajtad a 8 qwarg rohamosztagos csáprágójával. (8 támadástól 20 életpontot vesztesz.) {KCC:} Biami kvazárlándzsával megdöfködöd a qwarg rohamosztagos bal első lábát. (3 támadással 120 életpontot sebezve.) {GYD:} Sárkánytőrrel megérinted a qwarg rohamosztagos jobb vállát. (1 támadással 23 életpontot sebezve.) Marásokat ejt rajtad a 2 qwarg rohamosztagos. (2 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A 2 qwarg rohamosztagos szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2000 tapasztalati pontot kaptál. Minden sebed tökéletesen begyógyult! A szent jogar használat után porrá válik. Testsúlyodat a lábujjhegyeidre helyezve, nesztelenül lopakodsz tovább. A folyosó kanyarodik. [51. PONT.] Továbbsuhansz a folyosón. Hoppsz, már itt is van a T-elágazás! [52. PONT.] Egyszercsak megnyílik alattad a föld, és zuhansz! Alaposan megütötted magadat - ez egy csapóajtós csapda volt. Szerencsédnek köszönhetően csak 9 életpontot vesztettél. Bosszankodva kimászol. Belépsz a térképen is jelölt szobába. [54. PONT.] A szoba, amelybe belépsz, első pillantásra nagyon elhagyatottnak tűnik. [55. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy quwarg parafenomén. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Ellenfeled láthatatlan védekező varázslattal készül a csatára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy vakító fény varázslat. Semmi hatás! Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: vakító fény varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy vakító fény varázslatot, majd rád küldi. Semmi hatás! A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a quwarg parafenomén testét. (5 támadással 104 életpontot sebezve.) A parafenomén elröhögi magát, és megpróbál meghajlítani egy birtokodban levő tárgyat. Egy másodpercnyi erőlködés után a parafenomén dühödten megrázza a fejét: kudarcot vallott, hehe! Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a quwarg parafenomén torát. (2 támadással 97 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megdöföd a quwarg parafenomén testét. (1 támadással 27 életpontot sebezve.) Csípéseket kapsz a lábaidba. (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Az ocsmány teremtmény huhog! 25 életpontot vesztettél. A quwarg parafenomén ostorszerű nyelve véres csíkot hagy maga után bőrödön. (1 támadástól 2 életpontot vesztesz.) Papi rangod egy IMádkozásnyit csökkent. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1873 tapasztalati pontot kaptál. Belépsz. Odabent különösen rossz levegő fogad. [56. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy quwarg parafenomén. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Ellenfeled láthatatlan védekező varázslattal készül a csatára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy vakító fény. Semmi eredménye! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy vakító fény varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! Egy vakító fény varázslatot dob rád a másik. Szerencsére nem hatott rád. Egy vakító fény varázslatot dob rád a másik. Szerencsére nem hatott rád. A hosszú íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod a quwarg parafenomén potrohát. (5 támadással 100 életpontot sebezve.) A parafenomén elröhögi magát, és megpróbál meghajlítani egy birtokodban levő tárgyat. Egy másodpercnyi erőlködés után a parafenomén dühödten megrázza a fejét: kudarcot vallott, hehe! Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a quwarg parafenomén jobb vállát. (2 támadással 95 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel eltalálod a quwarg parafenomén bal vállát. (1 támadással 26 életpontot sebezve.) Marásokat ejt rajtad a quwarg parafenomén. (2 támadástól 8 életpontot vesztesz.) A lény elhuhogja magát. 23 életpontot vesztettél. Nyelvével a quwarg parafenomén eltalálta a jobb lábadat. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) Papi rangod egy leheletnyit visszaesett. A quwarg parafenomén még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1873 tapasztalati pontot kaptál. Hangtalan léptekkel osonsz előre. Megtorpansz: kanyarodik az út! [57. PONT.] Összefutsz egy szőke, hosszú hajú, barna szemű gnóm férfival. Fekete a bőre. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy arany papi karkötőt, egy Dantor amulettjét, egy Eldereth kristályt, egy lidérckoronát, egy mágusköpenyt, egy obszidián karkötőt, egy Rhatt páncélját, egy sárga erőövet, egy szerencsetalizmánt és egy törpe bakancsot visel. Felszerelését egy animált hókutya trófea, egy rozmár sámán trófea és egy jégzabáló trófea színesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: MOSOLYGÓ RETTENET RÓZSASZÍN BUGYIBAN. Jobb kezében egy biami kvazárlándzsát, bal kezében egy vámpírtőrt tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Elsétál melletted. [26 pontot használtál fel, van még 208.]

lm 59 46 47 mozogsz 59 46 47
Kicsit meggörnyedten, meg-meglapulva mész. Egy kanyarhoz érkeztél. [58. PONT.] Hirtelen eltűnik alólad a talaj, és zuhanni kezdesz! Egy csapóajtós csapdába pottyantál. Szerencsédnek köszönhetően csak 10 életpontot vesztettél. Bosszankodva kimászol. Elértél a lépcsőhöz, amely a feletted levő szintre vezet. Nosza, rajta, gyerünk! Felmész. [59. PONT. --> 2. SZINT, 43. PONT.] Amint belépsz, látod, hogy ez a helyiség akár egy őrposzt is lehetne. [44. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy vadász quwarg van előtted! Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a vadász quwarg torát. (5 támadással 36 életpontot sebezve.) Megmarkolva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a vadász quwarg torát. (5 támadással 172 életpontot sebezve.) {GYD:} Sárkánytőrrel megkarcolod a vadász quwarg testét. (1 támadással 19 életpontot sebezve.) Csípéseket kapsz a lábaidba. (2 támadástól 25 életpontot vesztesz.) Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a jobb bokádon. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) A vadász quwarg most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 4 kaját. 1634 tapasztalati pontot kaptál. Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy vadász quwarg. Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a vadász quwarg potrohát. (5 támadással 36 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. {KCC:} Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a vadász quwarg torát. (6 támadással 198 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megkarcolod a vadász quwarg torát. (1 támadással 17 életpontot sebezve.) Csípéseket kapsz a lábaidba. (2 támadástól 14 életpontot vesztesz.) Csáprágójával a vadász quwarg megsebzi a bal combodat. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 kaját. 1634 tapasztalati pontot kaptál. Továbbsuhansz a folyosón. Az út itt elkanyarodik. [45. PONT.] Bekukkantasz a kis terembe. [46. PONT.] Alapos vizsgálódásod meghozza eredményét. Zsákmányod: 30 gyöngymangó, 6 kaja, 15 szárnyas hernyó [szárnyas hernyó ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], 6 amniosz és 20 víz. Felpakolsz. Úgy suhansz, mint az árnyék. Megtorpansz: kanyarodik az út! [45. PONT.] A lépcső, amelyhez elértél, lefelé vezet. Felméred a terepet, majd némi önbizalmat hipnotizálva magadnak, lemész. [47. PONT. --> 1. SZINT, 60. PONT.] [21 pontot használtál fel, van még 187.]

lm 62 63 67 mozogsz 62 63 67
Meg-megtorpanva, lábaidat lassan, puhán egymás után rakva mész. Megtorpansz: kanyarodik az út! [61. PONT.] Amint belépsz, látod, hogy ez a helyiség akár egy őrposzt is lehetne. [62. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy quwarg nagymester. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a hosszú íjjal. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod a quwarg nagymester potrohát. (5 támadással 34 életpontot sebezve.) Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Ellenállsz a borzalmas rosszullétnek. Marokra fogva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a quwarg nagymester jobb vállát. (6 támadással 225 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megkarcolod a quwarg nagymester torát. (1 támadással 11 életpontot sebezve.) Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a bal bokádon. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a jobb bokádon. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) A quwarg nagymester megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. [fekete gyöngy ládikóba-> 6 arany, -2 ÉP] 1794 tapasztalati pontot kaptál. Bah! Egy zsákutcába jutottál! [63. PONT.] Megbotlasz valamiben: 10 quwarg tojás [quwarg tojás ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP], 20 kaja és 1 moa rubin. Felpakolsz. Haladsz az ellenséges labirintusban. A folyosó kanyarodik. [64. PONT.] Haladsz az ellenséges labirintusban. Egy T-elágazáshoz érkeztél. [65. PONT.] Hirtelen eltűnik alólad a talaj, és zuhanni kezdesz! Egy csapóajtós csapdába pottyantál. Szerencsédnek köszönhetően csak 10 életpontot vesztettél. Bosszankodva kimászol. Izzadó tenyeredet megtörlöd, miközben a labirintusban mész tovább. Megtorpansz: kanyarodik az út! [67. PONT.] [18 pontot használtál fel, van még 169.]

lm 74 76 78 mozogsz 74 76 78
Minden rezdülésre ügyelve lépsz be a szobába. [69. PONT.] Úgy lépsz be a kis szobába, hogy igyekszel a fáklyáddal minden pontját megvilágítani. [70. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy qwarg rohamosztagos! Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

A közelharc előtt még megeresztesz a hosszú íjjal néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a qwarg rohamosztagos testét. (5 támadással 62 életpontot sebezve.) Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra ugrasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a qwarg rohamosztagos torát. (6 támadással 232 életpontot sebezve.) {KCC:} Sárkánytőrrel megdöfködöd a qwarg rohamosztagos jobb oldalát. (4 támadással 66 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, a 9 qwarg rohamosztagos többször is megmar! (9 támadástól 31 életpontot vesztesz.) Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a qwarg rohamosztagos testét. (4 támadással 154 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a qwarg rohamosztagos jobb oldalát. (1 támadással 20 életpontot sebezve.) Több marást ejt rajtad a 3 qwarg rohamosztagos csáprágójával. (3 támadástól 14 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a 3 qwarg rohamosztagos száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2000 tapasztalati pontot kaptál. Minden sebed tökéletesen begyógyult! A szent jogar használat után porrá válik. Haladsz előre. A folyosó kanyarodik. [71. PONT.] Kicsit meggörnyedten, meg-meglapulva mész. Újabb kanyar! [72. PONT.] Mész tovább, előre. A szűk járat megint csak kanyarodik. [73. PONT.] Egy quwarg parafenomént pillantasz meg. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

A csata nem lesz könnyű: célpontod láthatatlan védekező varázslatot rak magára. Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. Semmi eredménye! Távolról vakító fény varázslatot lő rád a másik. Semmi hatás! Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy vakító fény. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Üdvözlésképpen egy vakító fény varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadása szerencsére hatástalan volt. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a hosszú íjjal. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a quwarg parafenomén jobb első lábát. (5 támadással 107 életpontot sebezve.) A parafenomén sejtelmes mosollyal rádnéz, majd tekintetével gúzsba köti a holmidat! Haha! Nem sikerült neki! Ilyen amatőrt! Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. {GYD:} Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a quwarg parafenomén potrohát. (2 támadással 94 életpontot sebezve.) {KCC:} Sárkánytőrrel eltalálod a quwarg parafenomén jobb első lábát. (1 támadással 25 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg parafenomén többször is megmar! (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) A lény elhuhogja magát. 25 életpontot vesztettél. Nyelvével a quwarg parafenomén eltalálta a bal lábadat. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) Papi rangod egy IMádkozásnyit csökkent. A quwarg parafenomén még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1873 tapasztalati pontot kaptál. Úgy lépsz be a kis szobába, hogy igyekszel a fáklyáddal minden pontját megvilágítani. [74. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy quwarg parafenomén. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: vakító fény varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. Semmi hatás! Egy vakító fény varázslatot dob rád a másik. Semmi eredménye! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy vakító fény varázslatot, majd rád küldi. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a hosszú íjjal. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a quwarg parafenomén torát. (5 támadással 109 életpontot sebezve.) A parafenomén sejtelmes mosollyal rádnéz, majd tekintetével gúzsba köti a holmidat! Haha! Nem sikerült neki! Ilyen amatőrt! Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a quwarg parafenomén testét. (2 támadással 96 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megdöföd a quwarg parafenomén torát. (1 támadással 33 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg parafenomén többször is megmar! (2 támadástól 19 életpontot vesztesz.) A szörny önbizalmadból merítve huhog. 23 életpontot vesztettél. A quwarg parafenomén ostorszerű nyelve véres csíkot hagy maga után bőrödön. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Papi rangodon csekély repedés keletkezett! A quwarg parafenomén még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1873 tapasztalati pontot kaptál. Haladsz előre. Hoppsz, már itt is van a T-elágazás! [75. PONT.] Egyszercsak látod, hogy nincs tovább út. Vissza kell fordulnod. [76. PONT.] Alapos vizsgálódásod meghozza eredményét. Zsákmányod: 10 quwarg tojás [quwarg tojás ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP], 5 gyógykenőcs és 6 pular kristály [pular kristály ládikóba-> 48 arany, -2 ÉP]. Felpakolsz. Hangot hallasz szemből - megtorpansz, figyelsz, de aztán semmi. Még óvatosabban mész tovább. Ahová most értél, az a T-elágazás kell, hogy legyen. [75. PONT.] Bevilágítva magad előtt az utat, lassan lépkedsz. Kanyarodik a járat. [77. PONT.] Az út végén egy kőlépcső vezet fölfelé. Próba szerencse - megpróbálod! [78. PONT. --> 2. SZINT, 48. PONT.] [35 pontot használtál fel, van még 134.]

lm 51 57 60 mozogsz 51 57 60
Az út egy széles, tágas szobába torkollik. [49. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy vadász quwarg. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a vadász quwarg testét. (5 támadással 44 életpontot sebezve.) Meglengetve a biami kvazárlándzsát a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a vadász quwarg bal első lábát. (6 támadással 203 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a vadász quwarg potrohát. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Több marást ejt rajtad a vadász quwarg csáprágójával. (2 támadástól 20 életpontot vesztesz.) Csáprágójával a vadász quwarg megsebzi a jobb combodat. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) A vadász quwarg még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 kaját. 1634 tapasztalati pontot kaptál. Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy vadász quwarg. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

A közelharc előtt még megeresztesz a hosszú íjjal néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a vadász quwarg torát. (5 támadással 38 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a vadász quwarg potrohát. (5 támadással 171 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a vadász quwarg jobb középső lábát. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Marásokat ejt rajtad a vadász quwarg. (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) Csáprágójával a vadász quwarg megsebzi a bal combodat. (1 támadástól 12 életpontot vesztesz.) A vadász quwarg összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 4 kaját. 1634 tapasztalati pontot kaptál. Egy vadász quwarg lakik itt. A ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a vadász quwarg potrohát. (5 támadással 41 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rontasz. {GYD:} Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a vadász quwarg testét. (5 támadással 185 életpontot sebezve.) {KCC:} Sárkánytőrrel meghorzsolod a vadász quwarg potrohát. (1 támadással 19 életpontot sebezve.) Marásokat ejt rajtad a vadász quwarg. (2 támadástól 20 életpontot vesztesz.) A vadász quwarg csáprágója kisebb sebet ejt a jobb kezeden. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A vadász quwarg összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 4 kaját. 1634 tapasztalati pontot kaptál. Néha hátra-hátranézve sietsz tovább. A folyosó kanyarodik. [50. PONT.] Úgy határozol, hogy körülnézel a következő teremben: [51. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy quwarg parafenomén. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Üdvözlésképpen egy vakító fény varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadása szerencsére hatástalan volt. Üdvözlésképpen egy vakító fény varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi hatás! Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy vakító fény. Semmi hatás! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy vakító fény varázslat. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Mielőtt összecsapnátok, a hosszú íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a quwarg parafenomén testét. (5 támadással 110 életpontot sebezve.) A parafenomén sejtelmes mosollyal rádnéz, majd tekintetével gúzsba köti a holmidat! Egy másodpercnyi erőlködés után a parafenomén dühödten megrázza a fejét: kudarcot vallott, hehe! Marokra fogva a biami kvazárlándzsát a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a quwarg parafenomén jobb első lábát. (2 támadással 86 életpontot sebezve.) {GYD:} Sárkánytőrrel jól megszúrod a quwarg parafenomén testét. (1 támadással 31 életpontot sebezve.) Csípéseket kapsz a lábaidba. (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) Az ocsmány teremtmény huhog! 25 életpontot vesztettél. Nyelvével a quwarg parafenomén eltalálta a bal lábadat. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) Papi rangod egy IMádkozásnyit csökkent. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1873 tapasztalati pontot kaptál. Minden sebed tökéletesen begyógyult! A szent jogar használat után porrá válik. Úgy suhansz, mint az árnyék. Hoppsz, már itt is van a T-elágazás! [52. PONT.] Hangtalan léptekkel osonsz előre. A folyosó kanyarodik. [54. PONT.] Haladsz előre. A szűk járat megint csak kanyarodik. [55. PONT.] Hirtelen eltűnik alólad a talaj, és zuhanni kezdesz! Egy csapóajtós csapdába pottyantál. Szerencsédnek köszönhetően csak 12 életpontot vesztettél. Nagy nehezen kikecmeregsz. Meg-megállsz, fülelsz, miközben előrehaladsz. A szűk járat megint csak kanyarodik. [56. PONT.] A folyosón, a falhoz lapulva mész tovább. [57. PONT.] Vigyázó léptekkel mozogsz tovább. Hoppsz, már itt is van a T-elágazás! [58. PONT.] Egyszercsak megnyílik alattad a föld, és zuhansz! Alaposan megütötted magadat - ez egy csapóajtós csapda volt. Szerencsédnek köszönhetően csak 15 életpontot vesztettél. Nagy nehezen kikecmeregsz. Továbbsuhansz a folyosón. Egy T-elágazáshoz érkeztél. [59. PONT.] A szoba, amelybe belépsz, első pillantásra nagyon elhagyatottnak tűnik. [60. PONT.] Hopp, itt van valami! A következőket találtad: 2 szent jogar, 4 gyógykenőcs, 3 varázskő, 6 sáfránypor, 1 Dantor vértje és 1 réz masszariasztó [réz masszariasztó ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP]. Felpakolsz. [35 pontot használtál fel, van még 99.]

lm 63 63 mozogsz 63 63
Bevilágítva magad előtt az utat, lassan lépkedsz. A térképen is jelölt hármas elágazáshoz érsz. [59. PONT.] Úgy suhansz, mint az árnyék. A térképen is jelölt hármas elágazáshoz érsz. [58. PONT.] Bármennyire is ügyelsz lépteidre, néha meg-megcsikordul lépésed egy kövön. Óvatosan lépsz be egy nagyobb terembe. [62. PONT.] Egy qwarg rohamosztagos lakik itt. Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a qwarg rohamosztagos bal középső lábát. (5 támadással 70 életpontot sebezve.) Megmarkolva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rohansz. {KCC:} Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a qwarg rohamosztagos testét. (6 támadással 221 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel jól megszurkálod a qwarg rohamosztagos testét. (4 támadással 75 életpontot sebezve.) Marásokat ejt rajtad a 8 qwarg rohamosztagos. (8 támadástól 29 életpontot vesztesz.) {GYD:} Biami kvazárlándzsával jól megszurkálod a qwarg rohamosztagos nyakát. (3 támadással 108 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megbököd a qwarg rohamosztagos bal hátsó lábát. (1 támadással 22 életpontot sebezve.) Marásokat ejt rajtad a 2 qwarg rohamosztagos. (2 támadástól 8 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2000 tapasztalati pontot kaptál. Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy qwarg rohamosztagos. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a hosszú íjjal. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a qwarg rohamosztagos bal oldalát. (5 támadással 63 életpontot sebezve.) Megmarkolva a biami kvazárlándzsát ellenfeledre támadsz. Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a qwarg rohamosztagos torát. (6 támadással 231 életpontot sebezve.) {GYD:} Sárkánytőrrel jól megszurkálod a qwarg rohamosztagos torát. (4 támadással 79 életpontot sebezve.) Csípéseket kapsz a lábaidba. (9 támadástól 39 életpontot vesztesz.) Biami kvazárlándzsával többször eltalálod a qwarg rohamosztagos testét. (3 támadással 109 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel megkarcolod a qwarg rohamosztagos bal oldalát. (1 támadással 23 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, a 2 qwarg rohamosztagos többször is megmar! (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A 2 qwarg rohamosztagos szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2000 tapasztalati pontot kaptál. Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy qwarg rohamosztagos. A ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

A közelharc előtt még megeresztesz a hosszú íjjal néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a qwarg rohamosztagos testét. (5 támadással 56 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rontasz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a qwarg rohamosztagos testét. (6 támadással 223 életpontot sebezve.) {KCC:} Sárkánytőrrel jól megszurkálod a qwarg rohamosztagos jobb első lábát. (4 támadással 67 életpontot sebezve.) Több marást ejt rajtad a 9 qwarg rohamosztagos csáprágójával. (9 támadástól 34 életpontot vesztesz.) Biami kvazárlándzsával tökéletesen perforálod a qwarg rohamosztagos testét. (4 támadással 163 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a qwarg rohamosztagos jobb oldalát. (1 támadással 17 életpontot sebezve.) Hiába próbálsz hátrálni, a 4 qwarg rohamosztagos többször is megmar! (4 támadástól 13 életpontot vesztesz.) A 4 qwarg rohamosztagos összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2000 tapasztalati pontot kaptál. Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy quwarg parafenomén. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy vakító fény varázslatot, majd rád küldi. Semmi hatás! Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. Semmi eredménye! Távolról vakító fény varázslatot lő rád a másik. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célba találj. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a quwarg parafenomén jobb oldalát. (5 támadással 111 életpontot sebezve.) A parafenomén mentális trükköt alkalmaz: megpróbál deformálni egy birtokodban levő tárgyat. Haha! Nem sikerült neki! Ilyen amatőrt! Megmarkolva a biami kvazárlándzsát a másikra rohansz. Biami kvazárlándzsával néhányszor teljesen átdöföd a quwarg parafenomén torát. (2 támadással 89 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel eltalálod a quwarg parafenomén testét. (1 támadással 24 életpontot sebezve.) Akárhogyan is védekezel, itt is, ott is csáprágók marják húsodat! (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) A szörny vérfagyasztó módon huhog! 25 életpontot vesztettél. Válladon apró sebet ejt a szörny nyelvével. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) Papi rangodon csekély repedés keletkezett! A quwarg parafenomén összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1873 tapasztalati pontot kaptál. Minden sebed tökéletesen begyógyult! A szent jogar használat után porrá válik. Hoppsz, elérted a lefelé vezető lépcsőt. Nagyon szűk és csúszósnak is látszik... De azért megkockáztatod. Baj nélkül leértél! [63. PONT. --> 1. SZINT, 79. PONT.] Tétován vizsgálgatod a térképedet: nem igazán látod, hogy hogyan is juthatnál el ahhoz a ponthoz. [14 pontot használtál fel, van még 85.]

le 366 leveszed/lerakod a 366. tárgyat
Leveszed a szerencsetalizmánt. [0 pontot használtál fel, van még 85.]

kf 468 469 kézbeveszed/felveszed a 468. tárgyat a 469. tárggyal
A nyakadba akasztod a Dantor amulettjét. Lecsatolod az arany pikkelyvértet, majd magadra öltöd a Dantor vértjét. [0 pontot használtál fel, van még 85.]

lm 80 80 80 mozogsz 80 80 80
Egy széles, magas terembe érsz. [80. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy kisebb quwarg isten. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy energiafolyam. Felfénylik Fairlight botja, és zöldesen vibráló aurát von köréd, teljesen megvédve a varázslattól! Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: pusztító végzet varázslatot lő rád. Felfénylik Fairlight botja, és zöldesen vibráló aurát von köréd, teljesen megvédve a varázslattól! Ellenfeled éhínség varázslatot lő rád. Fairlight varázspálcájából sárga sugár csap ki, és megakadályozza a quwarg istenség varázslatát. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a kisebb quwarg isten gigászi csáprágóját. (5 támadással 309 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és tüzet fúj rád. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (37 életpontot vesztettél.) Vad csatakiáltással, felemelve a biami kvazárlándzsát ellenfeledre rontasz. {KCC:} Biami kvazárlándzsával több döféssel felnyársalod a kisebb quwarg isten testét. (3 támadással 426 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel eltalálod a kisebb quwarg isten testét. (1 támadással 87 életpontot sebezve.) A kisebb quwarg isten feléd sújt csáprágóival, de mellé! A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy Eldaran karkötője [Eldaran karkötője ládikóba-> 50 arany, -2 ÉP], 2 borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> 12 arany, -2 ÉP], egy kristálygömb [kristálygömb ládikóba-> 10 arany, -2 ÉP], egy umbatari karkötő [umbatari karkötő ládikóba-> 40 arany, -2 ÉP], egy obszidián karkötő [obszidián karkötő ládikóba-> 30 arany, -2 ÉP] és egy ezüst kulcs [ezüst kulcs ládikóba-> 12 arany, -2 ÉP]. Danton amulettje porrá omlik. Danton vértje darabokra esik. Nem gondoltad volna, hogy ez a vacak páncél így megvéd! Xswytyyzlidjxat teste lassan vízzé válik, csak a tárgyai maradnak vissza. Pedig szép trófea lett volna... Messze hajítod a vacak kis Notermanthi trófeát, és diadalmasan beszerzel egy kisebb quwarg isten trófeát. 11000 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 mágusölőt, 1 Trákin csákányát és 1200 aranyat. És igen! A sok quwarg mocsok között előfénylik a bot ötödik darabja! Félve teszed el: a quwarg istenséggel szemben már láttad, mire is képes a bot. Egyhelyben toporogsz. Egyhelyben toporogsz. [3 pontot használtál fel, van még 82.]


KARAKTERLAP
Zaknafein, egy hosszú aranyhajú, csillogó szemű alakváltó férfi vagy. Bőröd sárga. Raia korlátlan hatalmú főpapja vagy. A Lélektisztító Irgalmas Nővérek (#9105) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 315. fordulód.

 Erő:34 (44)  Szint:29  Merészség:10/5 Magasság:181 cm 
 IQ:39 (41)  Támadás:41  Agresszió:4 Testsúly:87 kg 
 Ügyesség:32 (29)  Védekezés:57  Menekülés:30 % Életkor:39/50 év 
 Egészség:35 (39)  Életpont:499/450  Jellem: jó (613) Tul. pont:23 
 Szerencse:43 (47)  Varázspont:1066/7  Pénz:3019 arany Kép. pont:28 
 Tudatpont:14/9   Pszi pont:170/259   Halhatatlanság:1 %   EFejl:22 
Eddig összesen 2782 szörnyet (58 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 105659 TP-t kaptál. Jelenleg 2986141 TP-d van. A következő szinthez még 13859 TP szükséges. Trófeáid: kisebb quwarg isten, élőholt ősmágus, quwarg anyakirálynő. A 315. fordulódban 8298 arany került a bankszámládra. 8298 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva.

HARCI ISMERETEK
  víziharc: 8/69   ökölvívás: 25/4   szúrófegyverek: 36/61 (+48%)
  vágófegyverek: 11/99   ütőfegyverek: 2/28   lőfegyverek: 32/52 (+35%)
  dobófegyverek: 20/6        

Feltételes fegyverváltás: biami kvazárlándzsa (#568) (140%) << mandibulakasza (#127) (140%) << ököl (#28) (120%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -11.); tüske (#22) (12 -21.); vashegyű nyíl (#176) (22 -); tüske (#22) ( kalandozókra);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

EGYÉB ISMERETEK
  1. rejtőzködés: 18/94   2. nyomkövetés: 83/44 (+4%)   3. mászás: 7/11
  4. csapdakészítés: 11/7   5. csapdaészlelés: 9/83 (+66%)   6. gyógyítás: 43/91
  7. titkosírás: 6/26   8. felderítés: 25/42   9. szörnyidomítás: 5/0
  10. teológia: 82/70 (+149%)   11. taumaturgia: 66/18 (+4%)   12. szerencsejáték: 7/24
  13. versengés: 7/37 (+18%)   14. harcművészetek: 21/8   15. zene: 10/81
  16. szörnyismeret: 33/26   17. pszi: *19/100   18. zárnyitás: 4/30
  19. vadászat: 6/18   20. vitalitás: 1/9   21. bányászat: 23/69
  22. úszás: 8/87